directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

C's denuncia el programa Afers Exteriors per tractar Euskadi com a país

C's ha anunciat que demanarà explicacions en la pròxima sessió de control de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'al·lèrgia antinacionalista està a flor de pell altre cop a C's. El seu qüestionat president, Albert Rivera, considera que "el tripartit controla la televisió pública per crear ficcions nacionalistes i manipular l'opinió pública respecte la realitat política catalana". Per a Rivera, "la manipulació dels mitjans de comunicació públics per part del govern del president José Montilla és continua i inadmissible". Tot això, pel programa Afers Exteriors que viatjà a Euskadi.
ciutadans partido ciudadania antinacionalista
Ciutadans amb el seu discurs antinacionalista ha retrocedit respecte de les autonòmiques

Comparteix
   


Etiquetes
A can Ciutadans partido de la Ciudadanía (C's) els pica tot quan veuen a TV3 una mínima expressió de to nacional. En aquest cas la urticària ha estat tan gran que han arribat a denunciar un programa d'entreteniment de la televisió Catalana.

Concretament, Albert Rivera, qüestionat dins del seu propi partit justament per demostrar una conducta encara massa poc antinacionalista, ha ensenyat les dentetes de nedador i va denunciar ahir que el "comportament" que el programa de TV3 Afers Exteriors va tenir en relatar el viatge que el seu presentador, Miquel Calçada, conegut com a Mikimoto, va fer per Euskadi com si es tractés d'una "nació" independent.

I és que clar, per a C's, aquest programa "es caracteritza per contactar amb catalans que viuen en qualsevol part del món, en altres països o estats". I el anterior programa va fer un reportatge sobre Euskadi, "com si es tractés d'una nació i país diferent". Tan malament els sembla que han elaborat una denúncia i Rivera demanarà explicacions sobre el tractament d'Euskadi per part del programa en la pròxima sessió de control de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV).





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.