directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

La cervesa uneix els negocis catalans

L'empresa nord-catalana Milles i la sud-catalana Estrella Damm unificaran esforços

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Dues empreses cerveseres, una de la Catalunya Nord, anomenada Milles, i l'altre de la Catalunya Sud, més coneguda i que porta per nom Estrella Damm, han decidit col•laborar entre elles per tal que la primera pugui oferir els seus productes a la Catalunya i a la vegada, que l'Estrella Damm pugui vendre els seus productes a la Catalunya Nord. Negoci rodó.
milles cervesa
Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta tc
L'empresa nord-catalana Brasserie Milles distribuirà la cervesa sud-catalana Estrella Damm. Les dues empreses familiars catalanes col·laboren per desenvolupar a Catalunya Nord i a l’Estat francès les cerveses d’Estrella Damm i al Principat de Catalunya i a l’Estat espanyol els productes de la cerveseria Milles.

La cervesera Milles es troba ubicada a Toluges (Rosselló) i és fabricant de l'aigua de font catalana "Semillante" (Eixerida) i embotellador - distribuidor de marques com Orangina, Cruzcampo o Pepsi Cola. Una de les seves vendes més lloables és el "Cat Cola", que juga amb el fet de promoure la identitat catalana i de ser més barata que les altres coles líders del mercat.

A Catalunya Nord, una altra cerveseria Cap D’Ona, desenvolupa també les seves vendes cap al mercat sud-català. Aquest desenvolupament lliga catalanitat i qualitat. En efecte els productes de l’empresa formen part dels productes “produït a Catalunya Nord” del segell de qualitat “Fet Aquí” de l’associació Fem Feina.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.