directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 04:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#novullpagar Catalunya paga peatges i Espanya té la festa pagada

Per si encara no en teníem prou, el Govern Espanyol ens augmenta els peatges per poder salvar les fallides radials de Madrid

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Ho vam publicar des del primer moment,  la lletra petita ho deia molt clar, i vam demanar la convocatòria urgent del Grup de Treball sobre peatges, advertint del nou espoli que Espanya acabava de perpetrar, en anul·lar els més de 260 milions anuals que pagava a les concessionàries per la reducció dels peatges. La conseqüència  era l’augment dels peatges d’unes autopistes totalment amortitzades, i no només això,  amb l’augment que ha entrat en vigor avui, l’Estat augmenta els seus ingressos per  l’IVA. En resum, els catalans seguirem pagant i  Espanya podrà afrontar amb el que s’estalvia i amb l’augment de la recaptació,  la salvació de les fallides autopistes de Madrid, la qual cosa acabarà beneficiant a ABERTIS/La Caixa.


Comparteix
   


Etiquetes

Madrid ens demostra que el camí és el #novullpagar  

Els ciutadans de Madrid ens han mostrat el camí, ells no paguen, el seu #novullpagar és molt més senzill, tenen autovies gratuïtes i no hi tenen cap problema, però els catalans podem seguir permetent que ens prenguin el pèl? Ara és el moment del #novullpagar definitiu, si convertim la revolta contra els peatges en una gota malaia persistent, un dia i un altre, i sense presses, però sense pauses les barreres cauran, els hi posarem el problema al Govern Espanyol, i cal fer-ho ens les concessions estatals, cada cotxe que deixa de pagar és una pedra a la teulada del Govern Espanyol. Moltes pedres a la teulada, segur que l’acabaran enfonsant.

El Govern Espanyol va signar un conveni amb Abertis que cobra pel descens de cotxes per l’AP-7

Degut a la disminució del transit per l’AP-7 fruit principalment per la crisi, el Govern Espanyol li deu pels tres primers anys d’aplicació del conveni (2008-9 i 10) més de 450 milions d’euros i segons va reconèixer la ministra Ana Pastor el total fins a la finalització de la concessió a l’any 2019 pot arribar a més de 2.000 milions d’euros.

Si no ens plantem, Espanya augmentarà els anys de concessió de l’AP-7 per recuperar els 2.000 milions

Espanya té la caixa buida, i per tant no pot pagar aquest 2.000 milions d’euros i busca solucions i quant es tracta de pagar sempre mira a Catalunya, la història ens ho demostra, per tant és hora de plantar-nos perquè segur que hi guanyem.

Aconseguir que el Servei Català de Transit no perdi el temps en multes fallides

El col·lapse del Servei Català de Transit és evident, les multes pel #novullpagar són deficitàries i els Govern Català ho sap, per tant si es persisteix no tindran més remei que rectificar, no podem castigar als ciutadans que es rebel·len per les actituds prepotents del Govern Espanyol contra els catalans.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
Synera fletxa Barcelona
24 d'agost de 2012, 21.45 h

Perdonals, senyor, perquè no saben al que fan? Els espanyols, es clar. Mentre, a la nostre!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
24 d'agost de 2012, 21.43 h

Seria just dir que els catalans tenen més cultura, parlen més llenguas, son més rics, més ben plantats, millor vestits, menjen millor, viatgen més, tenen millors hospitals i tenen més iniciativa que els espanyols? Si no ha què es deu aquesta mania que ens tenen, aquests insults que rebem, aquestes exigències que ens fan solament a nosaltre malgrat que sabem la seva admiració per nosaltres? Alhora enveja i ignorància.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Pere Pi fletxa 08756-La Palma dre Cervelló
2 d'agost de 2012, 16.31 h

Si, els catalans som catalans, no tenim "fiesta nacional", tenim diada, no tenim "policia", tenim Mossos, no tenim "bandera" tenim senyera, no tenim "defensor del pueblo" tenim sindic de greuges, etc. si, som autèntics catalans, sense, encara, una ació pròpia...
Pere


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Olga fletxa Manresa
30 de juliol de 2012, 15.56 h

Perdona si somos un pis de no se que has dicho y tan mal te caemos ¿que haces viviendo en Gerona? vete a tu España que tanto quieres verguenza me daria a mi hablar asin y despues dicen que los catalanes somos insolidarios, aqui vive gente de todos los sitios y nos respetamos es la mala c
ampaña que haceis unos quantos, y te contesto en castellano para que veas que tenemos respeto hacia todo el mundo que vive en Cataluña !!!! Visca Catalunya lliure!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
30 de juliol de 2012, 07.48 h

Honduras 1 - España - 0.

Alegrarse del mal ajeno es algo feo. recordar los incendios hace unos dias, pero algunos solo ven la paja en el ojoa ajeno..

Pero bueno me alegro de que os hayais llevado una pequeña alegria, despues de la subida de las autopistas, el no al pacto fiscal, la peticion de rescate de Cataluña por parte de España (eso que llamais Estat Espanyol), la corrupcion de Oriol Pujol en la ITV, etc. etc. os mereceis una pequeña alegria. Disfrutarla


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(CATALUNYA)
29 de juliol de 2012, 21.31 h

"El Govern Espanyol va signar un conveni amb Abertis que cobra pel descens de cotxes per l’AP-7"

Suposo que en MAS, tant que estima Catalunya i als catalans, pel descens de vendes de les nostres indústries farà el mateix. Com a mínim!

Se que això us emprenya als espanyolistes.
Visca la llibertat!
Visca Catalunya estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
29 de juliol de 2012, 19.57 h

El PP va neixer de l'ultradreta Espanyola, com ereus politics del franquisme, que mai van pagar per el que van fer, i ara finalment s'estàn treien la careta democràtica i es tornen a mostrar el que realment són, FEIXISTES, i no tenen escrupols per fomentar a tot el territori de l’estat el odi que ells tenen a tots els catalans tan si viuen en un territori com en un altre, la divisió politica actual està imposada per l’estat espanyol per dividir-nos politicament.
A la gent del PP la sim... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
29 de juliol de 2012, 11.53 h

Si voleu hasta trobareu molt bé aquesta Pujada SI ,, aixo fara PERDRE OLTS VOTOS A Rajoy a Catalunya , ja que perjudica hi molt ales Empreses hi Transportistes de Catalunya hi fora de ella Perjudica els CATALANS .. QUI LA FA LA PAGA ,, RAJOY a les Eleccions podria perdre molt de poder a Catalunya E.R.C. No faixi la PILOTA AL AMIC DE RAJOY ELS DE C.I.U. a ARTUR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
29 de juliol de 2012, 11.06 h

El gran Problema aqui esque RAJOY , President de ESPAÑA del Govern Espanyol fa tot aixo contra Catalunya amb el listo bueno i el Suport de C.I.U. Al Nostra President Sr Artur Mas es tan dolent ho més que Rajoy quel Estat Espanyol JA que no trenca Relacions ni el Pacta que te fet en RAJOY Y CAMACHO Aixo es colaborar a,b el Enemic com els que colaboraban amb els nazis amb Hitler he es tr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-(CATALUNYA)
29 de juliol de 2012, 10.51 h

Cap problema amb "Convergéncia y Unión"! Un s'abaixa els pantalons i l'altre... com sempre!

Mas! Que ets un covard! Molts han lluitat per la llibertat de Catalunya i han mort sense poder viure en un l'estat català, pel que varen lluitar! Quants haurem de morir sense poder viure en un país lliure per la teva culpa i els de Covardia i Unió?

Visca Catalunya lliure!
Visca Catalunya estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.