directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 03:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Els Catalans Dragons disputaran la final

L'equip de la Catalunya nord juga a la categoria "rugbi a tretze"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'equip de la Catalunya Nord de la categoria "rugbi a tretze", els Catalans Dragons, han aconseguit arribar a la la final de la Super League anglesa. Després d'imposar-se diumenge contra Wigan Warrions (setze cops finalistes) els catalans tindran l'oportunitat de fer-se amb el títol. De fet els Dragons Catalans podrien esdevenir el primer club no anglès a guanyar la competició.
catalans dragons rugbi
Dos jugadors dels Catalans Dragons

Comparteix
   


Etiquetes
L'equip de la Catalunya Nord de la categoria "rugbi a tretze", els Catalans Dragons, han aconseguit arribar a la final de la Super League anglesa. Així que els Catalans Dragons, que es van classificar ahir diumenge per a la final de la Carneige Challenge Cup, disputaran el partit a Wembley el proper 25 d'agost, contra el Saint Helens RLC.

El fet d'haver arribat a la final pren encara més importància tenint en compte que els catalans van vèncer als Wigan Warrions a Warrignton, un club anglès que ha estat disset vegades campió de la Carneige Challenge Cup contra tots els pronòstics i totes les apostes ja que no eren els favorits. Per sorpresa de tothom, l'equip rossellonès va imposar-se aquesta vegada per 24 a 37, sota l'atenta mirada del mig miler de catalans que presenciaven el partit. A la final els esperen 80.000 espectadors i la presència de la reina d'Anglaterra.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
4 d'agost de 2007, 08.48 h

Hola,
Pere i Marc, soc el locutor en català de l'estadi.
Gràcies pel vostre suport...per fer-se soci només cal trucar-nos us farem passar la informació ara serà per la temporada 2008 que comença al febrer. Podeu anar a la web del club (de moment no és català però ens en cuidem per l'any que vé)www.catalansdragons.com o la de l'associació Catalana de Rugby Lliga: www.rugbylliga.cat. Un apunt pel redactor el Rugby XIII no és una categoria és una modalitat amb federació distincte de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marc Maymó fletxa Manresa
31 de juliol de 2007, 13.03 h

Jo vaig conèixer aquest equip de casualitat navegant per internet anteriorment només coneixia l'Usap i només pel nom que porta em va alegrar molt jo ja em faria soci, si sabes com, és una vergonya que a Catalunya tv3 no emiti cap partit tan de l'usap com dels dragons catalans bé en definitiva tv3 és això una televisió espanyola que de catalana en té ben poc


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere Gabarra fletxa Barcelona
31 de juliol de 2007, 11.39 h

Em sap greu que es parli tant poc del catalans dragons i tant de estrangers com Contador, Alonso,i tota la colla d'espanyols que quan guanyen els sports i mundos semla que siguin de casa Jo vaig anar a un partit de la lliga anglesa del 2006 a perpinya contra un equip angles (hi juguen cada 15 dies) i el primer que es va fer abans del parti es un senyor qe desde e mig del camp va cantar Els Segadors amb el public dempeus i tot de senyeres onejant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.