directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PPC assegura que Correa només va organitzar actes a Catalunya planificats des de Madrid

No temen que el cas 'Gürtel' els passi factura

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PP de Catalunya ha assegurat aquest dimecres que els actes que l'empresa del suposat cervell de la trama 'Gürtel', Francisco Correa, havia organitzat a Catalunya eren actes muntats pel PP del carrer Gènova (seu del partit a Madrid) i pel president nacional del partit que en aquell moment era José Maria Aznar. Així ho han explicat fonts del PP català a l'ACN després que el sumari del cas hagi revelat que Correa va assegurar en la seva declaració davant el Ministeri Fiscal que la seva empresa havia fet treballs pel PP de Catalunya, tot i que no va concretar en quins termes. 'Com a PP de Catalunya mai hem treballat amb ells perquè tenim els nostres proveïdors catalans', han destacat les mateixes fonts.
Francisco Camps, Alícia Sánchez-Camacho, Mariano Rajoy, PP
Comparteix
   


Etiquetes
En la seva declaració, Correa va admetre a preguntes de la fiscal que diverses delegacions territorials del Partit Popular van contractar els serveis de la seva empresa. En concret, Correa va assegurar que 'poc a poc vam anar fent bé la feina i vam anar tenint més feina perquè ens trucaven del partit de Galícia, del partit d'Andalusia, del partit de Catalunya…'.

Les fonts del PP català han insistit en que 'aquesta empresa treballava per Gènova i quan ha treballat per Catalunya ha estat quan ha vingut el president nacional que en aquell moment era Aznar'. 'Com a PP de Catalunya amb els nostres dirigents d'aquí no hi hem treballat mai, ja que era l'empresa que feia servir Aznar per a tota Espanya', han afegit. 'Com a PP de Catalunya mai hem treballat amb ells per als nostres actes', ha insistit.

Altres fonts del partit han explicat a l'ACN que no temen que el cas 'Gürtel' els hi pugui passar factura. 'Crec que durarà una setmana o dos i ja estarà', han destacat aquestes fonts, que han recordat que quan el PP va decidir suspendre de militància durant un any l'exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa, 'semblava la fi del món i ara ningú se'n recorda'.

Moments abans que es donés a conèixer que Correa havia treballat pel PP a Catalunya, la portaveu parlamentària del PP català, Dolors Montserrat, havia manfiestat que estava 'ben tranquil·la' per la gestió del partit a Catalunya. 'Jo he estat amb responsabilitats al PPC com a presidenta provincial de Barcelona', ha recordat en una roda de premsa al Parlament, i 'estic ben tranquil·la perquè he vist la gestió que s'ha portat a terme'. Montserrat, però, ha evitat posar-hi la mà al foc, ja que 'a vegades hi ha confiances que es poden trencar', ha dit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
8 d'abril de 2010, 14.40 h

És vergonyosa, cínica, hipócrita i fastigosa l´actitut dels polítics del PP protegint a lladres corruptes que han robat millons d´euros que han pagat els ciutadans de tots els Països Catalans amb els seus impostos... El que ha fet l´ex-president Matas a Mallorca és una vergonya i el què està fent els Fabra i tot el PP-Gürtel valencià és una catàstrofe. I el que no sabem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel fletxa Girona
8 d'abril de 2010, 09.29 h

Aixo vol dir que el PPC ja sabia que el PP de Madriz estava cobrant del Correa i per aixo ho va acceptar, encara que el PPC no va cobrar comissions, pero va cobrar del PP directament el que el PP va cobrar indegudament del Correa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.