directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 17:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Recoder es lamenta de que només l'Estat mani a l’eroport del Prat, i ara què conseller?

Recoder denuncia que el paper de la Generalitat en el nou ens de gestió del Prat serà únicament "el de ser informats", mentre es congratula del "gest" de l'Estat per tal que la Generalitat pugui triar operador de Rodalies

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha assegurat en una entrevista a l'ACN que el Comitè de Coordinació Territorial, el nou òrgan de gestió del Prat aprovat en Consell de Ministres el passat juliol, és "anecdòtic" perquè lluny d'augmentar la presència de les institucions i la societat civil catalana en la seva gestió només servirà "per informar-nos" de les decisions ja preses per l'Estat. "Seria el mateix que si ens enviessin una carta", ha criticat. Aleshores Conseller què fem? Conseller tenim capacitat per manar? Conseller trencarem alguna vegada alguna cosa, ni que sigui un got d’aigua?

Comparteix
   


Etiquetes
Ens roben el que és nostre i de moment els hi obrim la porta                                             
   
                                                   
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha qualificat d'"anecdòtica" la creació per part de l'Estat del Comitè de Coordinació Territorial, el nou ens gestor de l'aeroport del Prat aprovat en Consell de Ministres el passat mes de juliol. Un organisme, ha dit Recoder, que en principi semblava voler donar resposta a algunes de les peticions del Grup de Treball sobre Infraestructures, el GTI-14, donant "més veu" a les administracions i a la societat civil catalanes en la gestió del Prat, però que un cop conegudes les competències només atorga a la Generalitat la possibilitat de "ser informada" de les decisions ja preses per part d'Aena i de l'Estat, "el que seria el mateix que si ens enviessin una carta", ha lamentat el conseller.

És per això que Recoder ha assegurat que el nou ens de gestió demostra un cop més "que Espanya vol continuar sent la Romania del sud d'Europa en matèria aeroportuària" apostant per un model "centralista" i obsolet.

Per últim, el conseller ha assegurat que malgrat que Catalunya no té, com en el cas de Rodalies, autoritat legal per reclamar una gestió singularitzada del Prat i de la resta d'aeroports catalans, "si que té l'autoritat moral i la força de tot un país" per fer pressió a Madrid "i no parar fins aconseguir el nostre objectiu".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
toni fletxa vic
20 d'agost de 2012, 19.45 h

El primer que es va vendre la gestió del Prat ,qui va ser SR. Recoder ? no anava en l'estatut aquesta reclamació ? qui se la va passar pel forro ,Sr recoder o sap ? Diria que el seu cap el sr.Mas quan es va fer aquella foto amb el zapatero (que per més inri va ser l'ùnic que en va treure ,s'ha de ser calçasses). Només escolto les seves declaracions de queixa ,però encara és el dia que vosté o el seu partit es plantin o fagin alguna cosa per canviar la situació .
Estem arreglats amb aq... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pepo fletxa Terrassa
20 d'agost de 2012, 12.15 h

Potser posa més atenció al que pot guanyar amb la instal.lació d´Eurovegas, a través de la seva esposa i la societat que representa la propietat dels territoris del Baix Llobregat. Investigueu una mica.

Ja se sap, això de la política dura el que dura i s´ha d´aprofitar, oi Conseller?

Tot el demés ja ho farem; no ve d´aquí, ja portem molt de temps empassant-nos gripaus, i els que ens queden amb tota aquesta "casta"


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
eyrikur fletxa Olot
20 d'agost de 2012, 00.59 h

Sr. Recoder, vostè està al mon? el govern central amb l'autoritat moral, que diu vostè, s'hi neteja el cul!!!
Vigilii, tots aquests comentaris que se li atribueixen el col.loquen a dalt de la figuera, i si fos així, atengui, vol fer el fotut favor de baixar d'una vegada de la figuera? Veig que a vostè també se l'hi ha enganxat allò de pensar que quan van a Madrid tractaran amb senyors, ves quina ocurrencia; per poguer solucionar problemes el primer es identificar-los i acte seguit sa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.