directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 16:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

The Wall Street Journal en mans del magnat de la comunicació Rupert Murdoch

Murdoch pagarà per Dow Jones uns cinc mil milions de dòlars després de tres mesos de rumors sobre si es faria o no la compra

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'imperi de Rupert Murdoch es fa encara més gran. L'amo de la Fox o del diari anglès The Times, ara ha comprat el grup Dow Jones, entitat que pública una del diaris d'economia més importants del món, The Wall Street Journal. Rupert Murdoch, ha aconseguit comprar, finalment, una companyia d'informació financera de primera línia. Ha comprtat el 64% del grup de comunicació.
rupert murdoch
Rupert Murdoch

Comparteix
   


Etiquetes
Rupert Murdoch al final se n'ha sortit amb la seva. Portava mesos intentant comprar el grup Dow Jones, grup que edita una de les revistes econòmiques més importants del món, la Wall Street Journal. El magnat de la comunicació pagarà cinc mil milions de dòlars. Ara, The Wall Street Journal ja és un objectiu, dels més desitjats, aconseguit per Rupert Murdoch, que ha aconseguit comprar, finalment, una companyia d'informació financera de primera línia per complementar el seu enorme imperi mediàtic. De fet, el rotatiu és ni més ni menys el segon amb més tiratge als Estats Units. El diari té una agència d'informació financera pròpia i té l'índex del mateix nom a la borsa de Nova York.

Desavinences històriques

Les diferències dins de la família Bancroft, propietària de Dow Jones des de fa més d'un segle, han estat les responsables de la prolongació de les negociacions, tot i que, finalment, l'acord s'aconsegueix gràcies al vistiplau de la família per vendre el seu 64 per cent del grup de comunicació.

Qui és Murdoch

Murdoch és propietari de News Corporation, que inclou la cadena de televisió Fox, els estudis de cinema Twentieth Century Fox i diaris com el britànic "The Times", entre molts altres mitjans de comunicació. Té una agència d'informació financera i té l'índex del mateix nom a la borsa de Nova York.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.