directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El festival gai i lèsbic LoveBall reunirà 30.000 persones a Barcelona

Aquest any, el col·lectiu lèsbic tindrà més pes en l'esdeveniment, amb activitats exclusives

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després de l’èxit assolit en la seva primera edició a Barcelona, que va aconseguir reunir més de 20.000 gays i lesbianes, i també de l’última, celebrada a Brussel.les el mes de novembre, amb 18.000 participants, l’esdeveniment creix en dies de durada, nombre d’esdeveniments i expectatives de públic.
loveball discoteca gais
La passada edició del LoveBall

Comparteix
   


Etiquetes
La quarta edició del LoveBall, el festival de cultura, oci i "clubbing gai" més important d'Europa, espera reunir a Barcelona 30.000 persones procedents de tot el món fins al proper 7 d'agost. La programació es divideix en activitats diürnes i nocturnes i compta amb la participació de més de 150 artistes. Aquest any, el col·lectiu lèsbic tindrà més pes en l'esdeveniment, amb activitats exclusives. L'esdeveniment que es preveu més massiu és la Festa Great Ball of Love del 4 d'agost al Complex Esportiu l'Hospitalet Nord.

Aquesta festa tindrà una durada de nou hores i comptarà amb les actuacions en directe d'icones gais com el cantant Marc Almond, la "performer" Carmen Xtravaganza, E.N.O., Glamur to Kill i Amanda Lepore, musa de David Lachapelle. A més de la festa central de l'esdeveniment, l'agenda d'oci nocturn per a gais i lesbianes del festival inclou també dues festes a la piscina i fins i tot una festa del cuir ("leather party").

Pel que fa a les activitats diürnes, el festival ofereix una extensa mostra d'art, partits de futbol i rutes per diverses parts de la ciutat comtal. A més, també hi haurà estrenes de cinema, cicles de documentals, desfilades de moda o sortides en catamarà, entre d'altres.

Capital gai del Mediterrani

Des de l'organització diuen que Barcelona es transforma en la capital gai del Mediterrani. El LoveBall convertirà durant una setmana Barcelona en l'epicentre de l'oci gai europeu i la capital catalana triplicarà la seva població homosexual.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.