directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

HI haurà cinema a la fresca en català a 47 municipis de les Illes

L'oferta corre a càrrec de la Fundació Sa Nostra i la Direcció General de Política Lingüística

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Cinema a la fresca a les Illes Balears: un total de 47 municipis de les Balears oferiran èl·lícules a l'aire lliure en llengua catalana amb l'objectiu de posar a disposició del públic les estrenes de cinema actuals en català. L'oferta estival organitzada per la Fundació Sa Nostra es realitzarà en les diferents sales de cultura de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.
cinema fresca
Cinema a la fresca

Comparteix
   


Etiquetes
A l'estiu ve molt de gust el cinema a la Fresca. I més a les Illes, que en acabada la pel•lícula pots anar directe a capbussar-te dins l'aigua. Doncs per aquest estiu i fins al 30 de setembre un total de 47 municipis de les Balears oferiran cinema a l'aire lliure i a més, en llengua catalana. L'objectiu és posar a disposició del públic les estrenes de cinema actuals en català, oferta estival organitzada per la Fundació Sa Nostra en les diferents sales de cultura de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Es projectaran 82 films en format de 35 mil•límetres, de pel•lícules fetes, doblades o subtitulades en català. Durant l'esdeveniment, que finalitzarà el 30 de setembre, es projectaran 39 pel•lícules en pobles de Mallorca, 17 en cinc municipis eivissencs i sis a Menorca. Segons les dades exposades en el comunicat difós avui per Sa Nostra, es preveu que se superin els espectadors que va haver-hi l'any passat, amb més de 18.000, repartits entre les diferents illes.

Algunes de les pel•lícules

Algunes de les pel•lícules que es projectaran són “Eragon”, “Cars”, “Happy Feet trencant el gel”, “Asterix i els Vikings”, “Copyright Beethoven” o “Descobrint els Robinson”.

Qui posa els quartos?

En aquesta iniciativa, a banda de Sa Nostra, també hi col•laboren la Conselleria d'Educació i Cultura i els diferents ajuntaments. Per això, la caixa d'estalvis ha invertit 27.000 euros, la Direcció General de Política Lingüística 67.500 i els diferents Consistoris, 40.500 euros.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
merce fletxa barcelona
5 d'agost de 2007, 11.12 h

Si a més posesin subtitols en angles, molts turistes hi anirien. Es moren pel cinema a la fresca, em consta que als seus paisos es quelcom desconegut i "nord enlla" l'angles es bufar i fer ampolles, es com veuen les coses a la tele!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.