directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 23:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Les accions de Vueling s'estavellen

Els resultats de Vueling enfonsen la cotització borsària de la companyia aèria, que perd més del 30%

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Dissabte va ser un dia de ressaca per a la companyia de vols de baix cost Vueling. Divendres les seves accions van caure en picat, com per sort no ho fan els seus avions. Aquests números vermells multipliquen per cinc els del mateix període de l'any passat i, segons la companyia, són deguts a la pressió competitiva de les altres aerolínies i a l'encariment del petroli.
avió, vueling, airbus, clickair
Vueling ja uneix ciutats europees

Comparteix
   


Etiquetes
La companyia aèria Vueling va experimentar una jornada negra al mercat continu on ha perdut el 30,37% el valor de la cotització, que ha passat del 22,69 euros al començament de la sessió fins a 15,80 euros que es comprava el títol al tancament. El motiu d'aquesta davallada ha estat perquè malgrat un augment de la facturació del 57%, la variable dels beneficis ha estat negativa amb 33,71 milions d'euros durant el primer semestre d'aquest any, cosa que ha significat multiplicar per cinc els "nombres vermells" registrats durant el període de gener a juny del 2006, quan les pèrdues van ser de 6,52 milions. La companyia ha explicat que aquesta pèrdua ha estat condicionada per la forta "guerra comercial" i de preus entre companyies i a l'increment continuat del preu del combustible.

La sortida a borsa de Vueling, l'1 de desembre passat, va estar marcada per l'optimisme. Els seus títols es van estrenar a 30 euros, i dos mesos més tard es cotitzaven a 40, fins a arribar al preu més alt a finals de febrer, amb 46,7 euros l'acció. Durant els mesos de març i abril els títols de l'aerolínia de baix cost van oscil·lar entre els 38 i els 44 euros.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.