directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Novetats del "Cas Planells"

A la delegació del govern hi havia una oficina paral·lela per tramitar permisos immediats a sectors influents

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un exfuncionari imputat pel "Cas Planells" ha obert la boca i n'ha deixat alguna de grossa. Gerardo González Bilbao dóna noms com el de Julia García-Valdecasas, aleshores delegada del govern, i afegeix que a la delegació del govern hi havia una oficina paral·lela per tramitar permisos immediats a sectors influents. Segons ell, Julia García-Valdecasas, coneixeria l'existència d'aquesta oficina paral·lela.
eduard planellsexsubdelegat del govern espanyol
Eduard Planells, exsubdelegat del govern espanyol

Comparteix
   


Etiquetes
Gerardo González Bilbao no ha tingut péls a la llengua en unes declaracions que ha concedit a TV3. González Bilbao és un dels imputats pel "Cas Planells", un cas que on la fiscalia acusa Eduard Planells, exsubdelegat a Catalunya, de concedir permisos de treball i residència a la màfia russa.

Gerardo González Bilbao, que era funcionari de l'oficina d'estrangeria i que ha quedat en llibertat amb càrrecs ha dit que les responsabilitats s'han de buscar més amunt. Afirma que és impossible que "dos funcionaris de base hagin muntat aquesta trama de caràcter internacional". González Bilbao creu que l'han agafat com a cap de turc i apunta més amunt per buscar els responsables: "Jo estaria encantat que estirin la manta, jo no tinc res a amagar".

És més, l'exfuncionari dóna noms com el de Julia García-Valdecasas, aleshores delegada del govern, i afegeix que a la delegació del govern hi havia una oficina paral·lela per tramitar permisos immediats a sectors influents. Segons ell, Julia García-Valdecasas, coneixeria l'existència d'aquesta oficina paral·lela; també la coneixerien alguns despatxos d'advocats influents, com el del marit de l'exdelegada, i polítics de renom.

Els cinc detinguts fins ara per aquest cas estan en llibertat sense fiança, però amb càrrecs.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
8 d'agost de 2007, 08.50 h

Segur que a la feixista Garcia Valdecasas, no li caurá res, s'ho manegarant entre ells i ni ha ella, ni el marit aniran a presó.Es vergonyòs, sempre volen treure mes profit de tot, mai hen tenem prou aquest feixistas.Salud i República.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.