directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU fa caure l’estel de la senyera per anar a la manifestació de #11s2012

Malgrat que l’ex president Pujol assegurés que ara no és moment de fer la puta i la Ramoneta, CiU anirà a la manifestació darrere de la senyera

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha avançat aquest dilluns que CiU anirà a la manifestació de l'Onze de Setembre darrere de la senyera, sense cap altra lema. "Si la senyera és la nostra bandera, com s'entendria que en una manifestació com la de la Diada no hi anéssim amb la senyera? La nostra bandera no és estrictament l'estelada, ni una que posi Unió, Convergència o CiU. És la senyera, que és el que uneix el conjunt de catalans", ha argumentat. En la línia del que ha expressat el portaveu del Govern, Pujol ha alertat dels perjudicis que podria tenir sobre la negociació del pacte fiscal una marxa que no acabés sent un èxit. "Què li dirà Rajoy a Mas sobre el pacte fiscal si la marxa no és un èxit?", alerta Pujol.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Pujol ha defensat que aquesta manifestació sigui el "colofó" d'una Diada de "reivindicació nacional massiva", fent-ho de forma "desacomplexada" però també des de "l'entesa i la capacitat d'acollir quanta més gent millor".

Al seu parer, tots els partits i entitats que defensin Catalunya han d'estar presents en aquesta manifestació, una marxa en què "més enllà dels lemes, el que és es allò de 'fins aquí hem arribat'". El que resumeix tot plegat, segons Pujol, és un desig de més llibertat per a Catalunya.

I si la manifestació ha de ser un èxit també és, entre d'altres coses, perquè això ajudarà en la negociació sobre el pacte fiscal. "Si la manifestació no és un èxit, què li diran al president Mas del pacte fiscal?", ha preguntat Pujol en roda de premsa després del comitè executiu nacional de CDC. "Hi ajuda si és un èxit, i a l'inrevés no ajuda gens. M'agradaria que cadascú en el seu cap intentés imaginar una manifestació que no sortís bé i la repercussió que tindria en la negociació", ha insistit.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Paco Pi fletxa Barcelona
5 de setembre de 2012, 05.53 h

Dues relliscades dialèctiques/cagades ideològiques d'en Pujol: "...és un desig de més llibertat per a Catalunya." NO! És un desig de llibertat per a Catalunya, sense el "més" (de "més llibertat").
I l'altra: si la manifestació no és un èxit, no ha preocupar què li pugui dir Rajoy a Mas, sinó què no li podrà dir Mas (si té prou collons) a Rajoy.
Ja em comença a fer figa, en Pujol...!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
moregons fletxa Tarragona
4 de setembre de 2012, 22.29 h

comentari descafeinat de Oriol Pujol. Pare i fill en lloc de torpedejar la manifestació, valdría mes que contestesin a dues preguntas, una pel pare i onaltre pel fiil. Pel pare, voldría sabé fins a quin grau de corrupció hasta implicat ciu en el cas del Palau de la Música. I pel fill voldría sabé fins a quin grau de corrupció hasta implicat amb al cas de las ITV. Gracies


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
JORDI fletxa GRANOLLERS
4 de setembre de 2012, 16.42 h

Que els espanyolistes i Estatutaris es manifestin en un altre lloc, no a la nostre trobada on demanem recuperar el nostre propi Estat, que no s'aprofitin una vegada mes de nosaltres volent fer veure que la gent vol mes Estatut, NO VOLEM CAP PACTE QUE NO SIGUI TENIR EL NOSTRE PROPI ESTAT. Si van a un altre lloc podrem veure on hi haurà mes gent si en el costat Independentista o en el costat Oficialista.
També trobaria be que nosaltres anessim a un altre lloc i els deixessim a ells sols com soc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
4 de setembre de 2012, 14.15 h

Sr. pujol aquesta marxa com vostè diu no és per donar força al seu partit i que pugui treure'n alguna cosa dels veins/ladres espanols, és per reclamar-los a vostès polítics de pa sucat amb oli que siguin valents i facin el mateix que han fet a Sant Pere de Torelló i a Calldetenes seguir la voluntat del poble i proclamar l'INDEPENDÈNCIA(el pacte fiscal se'l poden fotre per on els hi càpiga), en quant a la senyera fan bé de portar-la sense l'estel ja que no son mereixedors de tal honor... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Pep fletxa Mallorca
4 de setembre de 2012, 13.17 h

#9 ...sortiran a coll ...dels "hombros" i les "fembras" espanyoles?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
4 de setembre de 2012, 11.05 h

El que s’ha de procurar, és que el dia de la manifestació els impresentables del clan Pujol i els hipòcrites venuts del “desgovern dels millors”, puguin capitalitzar, ni que sigui per caritat res del seu Pacte Fecal immoral, traïdor i unionista. Covardia i Ultratge=CiU està venent el nostre país a Escanya, a la banca i l’empresariat. Hem d’aturar-ho!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
toni fletxa vic
4 de setembre de 2012, 10.56 h

Quina manera d'apropiar-se la manifestació aquest de Ciu ,i volen molta gent per poder negociar quatre duros i seguir a espanya ,es deuen de pensar que tots som estúpids.
Sr. de Ciu sortirem per alliberar el país no perquè allarguin l agonia dintre d'espanya .
N'estem farts que perquè vostés mantinguin els seus negociets ,a la resta ens portin a la misèria .
El millor que podem fer el dia 11 es que per on passin aquest de Ciu ,es xiular-los i deixa'ls-hi clar que ja no volem les molles ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
mario fletxa barna
4 de setembre de 2012, 10.01 h

#12 Això fora una bona oposició? fes-t'ho mirar company no saps ni valorar el que és ser opositor en un parlament, o que significa la paraula oposició en el govern d'un país. ERC és un partit per a tothom, per tots els catalans, de tots els colors i llengües fins i tot per gent com tu que vol destruir la feina ben feta a canvi de dividir i no construir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Ferran S. fletxa Sabadell
4 de setembre de 2012, 08.29 h

Em de repetir fins que tots els catalans ens ho aprenguem de memòria que polítics com els de CiU que al Congreso Espanyol voten lleis que ens perjudiquen greument com la Ley de Partidos o la Ley de Estabilidad presupuestaria i que sempre prefereixen pactar amb Alicia Sánchez Camacho abans que amb polítics catalans, no ens portaran mai la recuperació Nacional de Catalunya.
Ens ho aprendrem algun dia? o seguirem mirant el dit del savi quant aquest ens assenyala la lluna?


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
3 de setembre de 2012, 23.00 h

CiU no és independentista:

http://www.youtube.com/watch?v=0OWiLVWalxU

Si convoquen una manifestació pel "Pacte Fiscal Descafeïnat i Sense Sucre" es quedaran sols amb la bandera, l'espai propi i els periodistes a sou. Per això hi han de ser a una mani amb què no s'identifiquen:

Ridícul


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.