directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Festa del Rugbi Català: Tots per l’Empordà”, rugbi solidari i de qualitat

La Festa del Rugbi Català, que celebrarà la seva segona edició, és fruit de la col•laboració del FC Barcelona i la USAP de Perpinyà que s’enfrontarà a l’Stade Toulousain

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Sandro Rosell ha encoratjat tothom a assistir a la gran Festa del Rugbi Català que se celebrarà el proper 15 de setembre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys; el Barça destinarà els beneficis que generi la venda d’entrades als afectats dels incendis a l’Alt Empordà, en un acte celebrat a l’Ajuntament de Figueres. Els aficionats al rugbi ja poden comprar les entrades per assistir a la granFesta del Rugbi Català que se celebrarà el proper 15 de setembre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i que inclourà el partit corresponent a la Lliga francesa Top 14 entre la USAP de Perpinyà i l’Stade Toulousain. Les entrades tenen un preu d’entre9 i 69 euros, depenent de la zona de l’Estadi.
© Àlex Caparros @FCB


© Àlex Caparros @FCB


© Àlex Caparros @FCB

Comparteix
   


Etiquetes
FC Barcelona i USAP, una col·laboració necessària i en benefici del País

La Festa del Rugbi Català, que celebrarà la seva segona edició, és fruit de la col·laboració delFC Barcelona i laUSAP de Perpinyà, que al gener del 2011 van signar un acord d’agermanament. Aquesta jornada festiva, que uniràesport, catalanisme i família a l’emblemàtic estadi de Montjuïc, ha adoptat el lema ‘Tots per l’Empordà’, atès que el club blaugrana, tal com ja va anunciar el 25 de juliol passat, destinarà els ingressos que generi la venda d’entrades als afectats dels incendis que van devastar 14.000 hectàrees a l’Alt Empordà.

En principi, es posaran a la venda 41.000 localitats, atès que una part de l’aforament està reservat als abonats de la USAP. Els aficionats catalans poden comprar les entrades a Internet a través del servei de bitlleteria en línia del web de la USAP , També es pot fer la compra d’entrades a través del ‘site’www.datasport.fr i a les taquilles de l’estadi Aimé Giral.

Una festa completa

La jornada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys començarà al voltant del migdia i finalitzarà a última hora de la tarda. A les 12.30 h es disputarà un partit entre la selecció de la Catalunya Nord i la de la Catalunya Sud (sub-12) i a les 13.15 h tornaran a competir els mateixos combinats, però formats per jugadors sub-14. A les 15 h arribarà el plat fort, el partit del Top 14 de la cinquena jornada de la Lliga francesa entre la USAP i el Tolosa. Per tancar la gran diada del rugbi català, a les 17 h es disputarà un partit entre la selecció catalana i la selecció d’Andorra en categoria Sènior A. D’altra banda, a l’esplanada hi haurà activitats per a nens a partir de les 12 del matí.

La USAP-Stade Toulousain, un plat fort

El 15 de setembre s'enfrontaran dos grans equips del rugbi francès en la cinquena jornada del Top 14 de la Lliga. Després d'una temporada complicada, la USAP intentarà entrar en els sis primers llocs per classificar-se per a la fase final de la competició i per a la Copa d'Europa de la temporada següent. Un gran repte, doncs, per a un club de la Catalunya Nord que arrenca, aquesta nova temporada, amb molts canvis, tant en la plantilla com en l’’staff’ tècnic.

El Tolosa, per la seva banda, arriba en la seva millor època. L’Stade Toulousain és el club amb més títols a la Lliga francesa, i intentarà aconseguir per tercera vegada consecutiva el triomf en aquesta competició. El gran repte de l’entitat és aconseguir el doblet Lliga-Copa d'Europa, cosa que cap club ha assolit, fins ara, a França. Comptaran amb una plantilla amb molts internacionals i de molta experiència.
 
 “El Barça és també responsabilitat i solidaritat amb Catalunya”

Per la seva part, Sandro Rosell ha apuntat que és “un orgull i un plaer” per al Club tenir l’oportunitat de participar en aquesta festa, i n’ha ressaltat dos motius: el primer, perquè es tracta “d’una forma de participar de l’esport català”, i el segon, perquè contribuirà a “ajudar l’Empordà amb el tràgic incendi que va patir i que es va saldar amb quatre vides humanes”. “El Barça no és només esport, és també responsabilitat i solidaritat amb Catalunya”, ha afegit.

El president del FC Barcelona ha recordat que aquest tràgic succés “va deixar el cor encongit als catalans”, i ha volgut expressar en veu alta el seu agraïment per a les persones que van participar en les tasques d’extinció dels incendis –agents forestals, bombers, mossos d’esquadra i voluntaris, entre d’altres-. “Encoratgem tothom a anar a aquest partit, els beneficis del qual es destinaran a recuperar les zones afectades”, ha insistit. Ja en el torn de preguntes, Rosell ha refusat tractar qualsevol altre tema que no fos el de la roda de premsa. “El Barça està avui amb l’Empordà”, ha ressaltat.

Un cop finalitzada la roda de premsa, tant Sandro Rosell com Santi Vila i Paul Goze han fet una visita privada a la zona afectada pels incendis, concretament a les localitats de Llers i Avinyonet de Puigventós.

“Jo també m’he cremat”

Sandro Rosell ha rebut una sèrie de samarretes que, sota el lema “Jo també m’he cremat”, persegueixen la solidaritat amb les persones afectades pels diferents focs d’aquest estiu i de conscienciació per evitar que es repeteixin en un futur, i que aniran destinades als jugadors del Barça.
Per a més informació per adquirir aquestes samarretes, que tenen un preu de 10 euros, es pot consultar el lloc web www.jotambemhecremat.wordpress.com



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
5 de setembre de 2012, 20.05 h

-que tindrà lloc el proper 16 de setembre.. No 'se celebrarà'
-la festa, que farà la segona edició. No 'celebrarà la segona edició'
-que comença aquesta temporada. No 'arrenca'
-aquest fet tràgic. No 'succés'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Jordi fletxa CATALUNYA
5 de setembre de 2012, 09.52 h

#1 http://youtu.be/eRrpfIyzUvY


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
5 de setembre de 2012, 09.33 h

Els que voteu en negatiu el numero 1 , feu mal Fet , voleu dir li doneu importancia lo que diu , si no el Voteu res el molestereu molt més segur he . Respecta lo que fa el BARÇA Alguna cossa ben feta tenia que fer Sandro Rosell Despres que el i 14 Rics més de Catalunya ban Regalar un YATE un gran VEIXELL AL REI DE ESPAÑA . ELS RICS de Catalunya si olem ajudar Catalunya faixin com e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa CATALUNYA
4 de setembre de 2012, 23.41 h

#1 Així m'agrada,ja t'han donat el lorazepan i ara a dormir!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
4 de setembre de 2012, 22.49 h

A on està Gerona? Pot ser és un poblet d'Osca? No, ara ho recordo, està situat a Lleó, prop d'A Coruna, més o menys. Pots arrivar-hi amb un AVE des de Madrit, passant per per Àvila. Res a veure amb Euskal Herria. Per cert, que bonic es Donosti! Bona nit des d'Eivissa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Carla fletxa Girona
4 de setembre de 2012, 22.03 h

Força USAP


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
4 de setembre de 2012, 21.47 h

al desgraciat aquest de girona, es pot saber a tu qui t'ha convidat? saps que es el millor de tot... que d'aquí poc seràs CATALÀ! t'agradi o no... i t'hauràs d'aguantar i menjar tota la merda que has estat escopint fins ara


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de setembre de 2012, 21.22 h

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.