directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Una avaria en el servei de Fecsa-Endesa provoca talls l'Eixample de Barcelona l'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Molins de Rei

Segons la companyia, l'avaria, que ha estat provocada per la pluja

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Plou sobre mullat i mai millor dit. Fecsa-Endesa ha tornat a deixar sense llum als seus clients. Segons la companyia, l'avaria, que ha estat provocada per la pluja i ha causat talls "molt focalitzats", ja està resolta. Aquest cop, l'avaria ha provocat talls puntuals del subministrament en diverses zones del barri de l'Eixample de Barcelona i de municipis de l'àrea metropolitana, com l'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Molins de Rei.
apagada barcelona endesa
Alguns afectats s'ho prenen am ironia

Comparteix
   


Etiquetes
Endesa ha tornat a deixar sense llum als seus clients. Ara però, l'empresa ja restableix la llum en les zones de Barcelona afectades aquest matí per una avaria. La companyia confirma que la incidència, deguda a la pluja, ha produït "talls puntuals" a abonats del Eixample i municipis de l'àrea metropolitana.

L'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Molins de Rei també han patit aquest matí talls de subministrament que segons l'empresa han estat  "molt puntuals i molt concrets", a causa de les fortes pluges.

Els talls en el subministrament elèctric han afectat a un nombre molt reduït d'abonats, en serveis de línies de baixa tensió, que ja han recuperat la llum, segons ha informat un portaveu de Fecsa-Endesa. Aquesta nova avaria en el servei elèctric s'ha produït tan sols dues setmanes després de la gran apagada històrica que va afectar a més de 350.000 abonats a Barcelona, i que es va perllongar durant més de tres dies.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jaume fletxa Barcelona
8 d'agost de 2007, 16.04 h

QUANTA INCOMPETÈNCIA!

Cal suposar que els governants o com a mínim els seus assessors, digueu-ne Directors Generals, Caps de Servei i qui vulgueu, ha de saber que tenen entre mans. El president de la Generalitat va l’altre dia i surt dient que no tenen cap competència en temes se subministrament ‘energia elèctrica ni cap responsabilitat.
L’anterior Govern de la Generalitat, aquell que te la culpa de tot, segons els grans intel•lectuals del tristpartit defensaven la idea i el fet ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.