directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Foment menteix en resposta parlamentaria sobre el desdoblament #vergonyaN2

Pastor rebutja alliberar l'AP-7 entre Girona i la frontera perquè costaria 95 MEUR l'any, però pagarà 2.000 milions d’euros a ABERTIS per la disminució del transit

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La ministra Ana Pastor assegura que estan treballant sobre el terreny en un nou traçat per desdoblar la N-II, però amaga que el conveni entre el Ministeri i ABERTIS per construir el tercer carril de l’AP-7 acabarà costant més de 2.000 MEUR a l’erari públic per culpa de la deixadesa de l’administració espanyola. Aquest conveni és la causa del no desdoblament de la N-II, ja que això provocaria encara més indemnitzacions, ja que es va ajustar a la disminució del transit, i amb la carretera desdoblada, hi hauria més disminució de cotxes per l’autopista i més pujarà  la factura que cobrarà ABERTIS.

Comparteix
   


Etiquetes
Ana Pastor falta a la veritat

La ministra ha assegurat, en resposta a una pregunta de la senadora Coralí Cunyat (CiU), que l'aposta de l'Estat és convertir la N-II en una autovia de quatre carrils i que estan fent "passos" per aconseguir-ho. En aquest sentit, ha explicat que el director general de carreteres i un equip tècnic està treballant avui mateix sobre el terreny per definir el traçat per a la N-II desdoblada. Però la ministra sap que això no és veritat, fins que no denuncií el conveni o arribi a un acord amb ABERTIS, el ministeri no té cap pressa per desdoblar la carretera de la vergonya, ja que les indemnitzacions per disminuir el transit que patiria l’autopista el  fan inviable econòmicament per l’Estat.

La senadora Coralí Cunyat no pregunta pel convenir entre ABERTIS i Foment

Entre gener i agost d'aquest any hi ha hagut 133 accidents de trànsit a la N-II al seu pas per les comarques gironines, amb 246 vehicles implicats i 183 víctimes. Però la xifra "més negra" és la de les 14 víctimes mortals en només vuit mesos en aquesta carretera. Són més que en tot l'any passat.

Aquesta estadística crua és la que la senadora Coralí Cunyat ha detallat a la ministra de Foment, Ana Pastor, al Senat per reclamar-li que bonifiquin l'AP-7 perquè sigui una via de pas gratuït mentre l'autovia A-2 no sigui una realitat. A més, també li ha recordat que la societat gironina espera el calendari per saber quan es farà el desdoblament de l'N-II.

Però la senadora ha obviat el conveni, peça clau per no desdoblar la N-II tal i com va denunciar el directe!cat mesos enrere.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Synera fletxa Barcelona
14 de setembre de 2012, 16.38 h

Només engrunes aquests lladragots! Comancem, ara nosltres, el boicot a Espanya. No compreu productes espanyols (ni Riojas, ni Riberes de Duero, ni llet, ni oli, ni res). O es pensen que només ho poden fer ell, aixó? . A veure qui guanya! Aquesta guerra la van començar ells i ja en tenim prou . La paciènci s'acabat. Fem servir les mateixes armes. No viatgeu a Espanya. Parleu del tracte rebut arreu, fins que ens tornin el que ens deuen. A passar pel tub.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
13 de setembre de 2012, 07.04 h

Aquesta mena de ministres ajuden a l'independència mès que ningú. Seguiu, seguiu...


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
13 de setembre de 2012, 06.58 h

Amb aquesta quantitat de diners unió calla amb convergència ben segur ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.