directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Ni un 10% dels afectats per l'apagada reclamen indemnitzacions

Poc més de 28.000 dels 350.000 abonats han reclamat compensacions econòmiques

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Resignació i no "emmerdar-se". Això és el que deuen pensar el 90 per cent dels 350.000 afectats per la històrica apagada de Barcelona el 23 de juliol. Aquest nombre de persones no ha reclamat, de moment, indemnitzacions a Fecsa. Els que sí ho han fet, un més el 10 per cent, són molt pocs els que ja han cobrat. El mes que ve, l'Agència Catalana de Consum posarà en marxa una campanya per informar els abonats dels mecanismes que tenen per demanar compensacions.
apagada barcelona endesa
Alguns afectats s'ho prenen am ironia

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i que Fecsa no està col•lapsada ja que no hi ha hagut una allau de reclamacions, sinó més aviat al contrari, només unes 28.000 persones de les 350.000 afectades han demanat indemnitzacions a dia d'avui, la companyia elèctrica encara no ha indemnitat als pocs que ho han demanat, tot i passar la setmana de marge que l’empresa es donà a si mateixa. A banda, el percentatge de reclamació encara és baix, perquè és estiu, per desinformació o per falta de consciència.

El director de l'Agència Catalana de Consum, Jordi Anguera, admet que potser hi ha gent que "no és conscient que existeix aquest mecanisme de reclamar", per això l'Agència Catalana del Consum al setembre informarà les zones afectades de quins mecanismes tenen per compensar els afectats.

Als punts d'informació de Fecsa-Endesa encara atenen gent. Els que estaven de vacances el dia de l'apagada han hagut de demanar un informe sobre les hores que es van quedar sense llum que els allargarà el termini de pagament de compensacions vint dies més.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Josep fletxa Sabadell
15 d'agost de 2007, 00.26 h

Sembla ser que si fas la reclamació per la via que proposa Endesa has d'acceptar el que et donguin i no pots demanar més. Imagino doncs que la gent no es tonta i reclamará per altres vias imports molt més grans.

Si no es així, es ben bé veritat que som un poble de mesells covards o d'estúpids masoquistes. I tenim el que ens mereixem, que ens donin pel sac dia sí i dia també, i a sobre donar les gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Òscar fletxa Barcelona
13 d'agost de 2007, 13.11 h

Així és el país ! Ens indignem, xerrem molt, però a l'hora de fer la més mínima acció ens quedem còmodament de braços creuats. I després ens queixem dels polítics!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.