directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

"La llei de Murphy governa Barcelona"

El "Corriere della Sera" fa aquesta afirmació en un article publicat el dimecres

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Fins i tot als mitjans de comunicació italians s'han fet ressò del deute històric que pateix Catalunya. En un article del diari "Corriere della Sera" (no pas un de mediocre ni molt menys petit) fan un repàs del caos que ha viscut Catalunya en els viatges de Renfe, l'apagada d'Endesa, les cues quilomètriques a l'Ap-7, el col•lapse a l'aeroport del Prat... i també tenen clar qui en té la culpa: el Govern espanyol. Aquí us enllacem l'article.
aeroport prat caos
Caos a l'Aeroport del Prat

Comparteix
   


Etiquetes
El diari italià "Corriere della Sera" va publicar ara fa uns dies un article molt interessant per als catalans. De fet, l'article està dedicat íntegrament a la situació caòtica que ha viscut Catalunya durant aquests últims mesos. L'article, sense pèls a la llengua, fa un repàs concret de totes els "mals" que ha sofert el nostre país. Parla del desastre de Renfe i els seus retards, de l'apagada a Barcelona que va deixar a mitja ciutat sense llum, de les cues quilomètriques que es van produir a l'AP-7 direcció Tarragona des de Barcelona i de les nits que han hagut de passar fent "bivac" els passatgers que no van poder agafar el seu vol a l'aeroport del Prat.

L'article, que en aquest enllaç podeu llegir, es titula "la llei de Murphy governa Barcelona". Aquesta frase fa referència a les declaracions de la Ministra de Foment, Magdalena Àlvarez, la qual va dir que el que estava passant no era un dèficit històric de l'Estat espanyol cap a Catalunya ni tampoc que les infraestructures estiguin obsoletes, sinó que va excussar el que passava amb allò de "ha sido mala suerte". Des d’Itàlia ho tenen clar i l'article diu que no és pas mala sort el que està succeint, sinó que la culpa la té el govern espanyol, encapçalat ara mateix per José Rodríguez Zapatero.







COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Sta. Cristina d'Aro
16 d'agost de 2007, 19.42 h

Els de Barcelona, sou incorregibles. Barcelona=Catalunya. Jo instaria el govern català, que canviés el nom del país: En comptes de dir-se Catalunya, posar-li el nom de BARCELONANDIA.
Anem a veure: Catalunya no ha patit cap apagada, ni deficiències vergonyosos de RENFE (llevat alguns casos puntuals derivats del caos de Barcelona), ni cues quilomètriques a les autopistes. Barcelona sí. Per tant, quan dieu:(sic), és una falàcia com una casa de pagès.
Per altra banda, els de barcelona, am... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.