directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rubalcaba més “hooligan” que Rajoy contra el pacte fiscal

Fonts coneixedores dels dies previs a la trobada Mas – Rajoy comenten l’actitud de Rubalcaba exigint al PP que no obris cap negociació amb Catalunya.

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Mentre  Rubalcaba raspallava l’esquena del primer secretari del PSC, Pere Navarro, trucava insistentment al president Rajoy per tal que tanques la porta al pacte fiscal que demanava Catalunya i que, parcialment, defensava el PSC. Rubalcaba ha estat fins i tot més “hooligan” contra el pacte fiscal que alguns dirigents del PP. El mateix Rajoy va quedar sorprès pel suport  entusiasta del PSOE per liquidar la proposta catalana, i digitals espanyols expliquen la trucada de Rajoy a Rubalcaba només acabar la reunió amb Mas. Sense cap mena de dubte el PSC té un greu problema, a la deriva del partit davant el que està passant a Catalunya se li suma la traïció del PSOE al  PSC.

Comparteix
   


Etiquetes
És possible el trencament al PSC? Fins quant aguantaren els sectors catalanistes l’actual deriva del PSC i la seva manca de full de ruta?

La ja més que previsible convocatòria anticipada d’eleccions a Catalunya agreuja encara més la situació del PSC, les tant esperades primàries  obertes al ciutadans,  passen a millor vida, i tot sembla indicar que Pere Navarro té tots els números per encapçalar la candidatura a la Generalitat de Catalunya, i alhora, tots els números per obtenir el pitjor resultat del PSC en unes eleccions nacionals catalanes.
Aquesta més que previsible situació farà esclatar el PSC? O tot segueix controlat? Sembla que les aigües baixen  mogudes i tot pot saltar molt més ràpid del que ens podem pensar. Avui mateix el PSC de Sant Feliu de Codines ha presentat una moció al plenari per demanar un referèndum per a la independència. El PSC governa amb majoria absoluta i té garantida la seva aprovació. Són actes que mostren que la independència i la democràcia arriben  cada cop més al PSC.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Manel fletxa BCN
22 de setembre de 2012, 14.34 h

#28
El que si és molt lamentable és que una ideologia fanàtica vulgui representar tots els catalans i si discrepes d'aquesta ideologia et tracten com si no estimessis a Catalunya, el nacionalisme té la potestat d'escollir els bons catalans i discriminar, excloure i condemnar com mals catalans als que no combreguen amb la seva ideologia, com fas tu.
Ideologia única, veu única i partit únic,.
Visca la llibertat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
joan fletxa tarragona
22 de setembre de 2012, 10.23 h

El paper del PSOE desde Felipe i Guerra,ha sigut desastrós,no sòls per a Catalunya,sinó per la democràcia:Es un partit d´estalinistes,i ho veiem aquí actualment a cada moment


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Médol fletxa Altafulla
22 de setembre de 2012, 07.52 h

#27 Es lamentable que un català (GENTILICI) que viu i treballa a Catalunya tracti de GENTUSSA als que viuem, treballen i SE SENTEN CATALANS, per la seva historia, pel seu passat en comú, llengua, tradicions, costums, etc. PATRIOTES !!!. Molts compatriotes teus i meus també tenen por pel nostre futur, pero continguda. Tu tens pànic. Ell perill no són els tancs espanyols; el perill són la gent que tracta malament i amb poca estima als seus compatriotes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Manel fletxa BCN
21 de setembre de 2012, 22.31 h

Aquesta gentussa nacionalista i independentista són uns incosncients i portaran als ciutadans de Catalunya a la ruïna amb el seu fanatisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Puto TC fletxa Sant Feliu de Codines
21 de setembre de 2012, 21.15 h

#20 Igual que va dir el patétic Gran Wyoming : " Soñar es gratis". Ho dic per a tu, es clar. Ves fent nombres, ves. A veure si els fas que quadrin. La Camacho ja els ha fet, i així està de nerviosa. El Navarro com que no toca de peus a terra, ni s'imagina la que li caurà, desapereixarà com "la catalana optimista de la Chacón".


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
21 de setembre de 2012, 21.04 h

#23 Al loro!! Que no los embauquen. Que hay algunos que quieren parecer independentistas y no lo son.
Que no nos engañen, que nos digan la verdad!!! (APM)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Xavi fletxa Reus
21 de setembre de 2012, 21.04 h

En primer lloc Catalunya pertany a Espanya contra la seva voluntat
Mentres les persones que treballen de politics defensin els interesos del partit i personals per sobre del interesos dels ciutadans anirem malament.
Catalunya paga a Espanya cada any 16 mil milions d´euros, si els puguesim reinvertir a Catalunya, ens pujaria la renda per capita, sens dubte, aniriem molt millor que ara. Es aixo lo que erl Rubalcaba i el Rajoy no volen de cap manera, us imagineu que Catalunya fos independen i Esp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
21 de setembre de 2012, 20.50 h

Pel que jo se, a Sant Feliu de Codines, els socialistes no presenten una moció per fer un referendum per la independencia. Sino que fan una moció per demanar al govern espanyol que no posi trabes en el cas que a Catalunya es vulgui celebrar un referendum. A més a més, el govern socialista de Sant Feliu de Codines va rebutjar la moció per adherir-se als municipis per la independencia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Rauric fletxa La Guingueta
21 de setembre de 2012, 18.53 h

Els catalans serem independents abans que Euskadi i tot amb l'ajuda de Rajoi i Bubalcaba, dirigents sense cap visió d'estadista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Gironian fletxa Gironian
21 de setembre de 2012, 16.20 h

#20 Tu espera, i veuràs del que som capaços els Catalans. Us penseu que ens feu por. Ja veus !, quina comunitat espanyola ens vol a espanya? , ningú,
bé si només ens voleu perqué us treiem les castanyes del foc. Escolta, ja veuràs amb quina diplomacia ho farem. Us quedareu BOCABADATS, democràticament, sense aldarulls, ni res. TOTA UNA LLIÇO DE MANERES, APA SIAU!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.