directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

El concepte de ‘l’optimisme digital’ serà el fil conductor de 5a edició de la Catosfera

Serà suficient el sector de les noves tecnologies com a element catalitzador de la sortida de la crisi a Catalunya? Té cabuda el català en els nous models de negoci?

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Aquestes i d’altres qüestions són les que intentarà respondre la 5a edició de La Catosfera, les jornades sobre la Internet catalana que se celebren des de fa cinc anys a Granollers. La intenció de l’organització d’enguany és abordar si és possible vincular 'Optimisme digital i la sortida de la crisi', lema de l’edició de 2012. Aquest divendres i dissabte, Granollers es tornarà a convertir en el punt de trobada del sector empresarial i la comunitat tuitaire i blogaire a Catalunya.

Comparteix
   


Etiquetes
El Teatre Auditori de Granollers és l'escenari escollit per a la cinquena Catosfera (@catosfera12). Divendres 28 al vespre hi haurà la ponència inaugural amb Jordi Urbea (@jordiurbea), director general d'OgilvyOne i Bassat Ogilvy Barcelona, i Josep Maria Ganyet (@ganyet), professor universitari, empresari i col•laborador de RAC1, i després de la cerimònia hi haurà un concert en acústic dels barcelonins Mine! (@minetheband), just una setmana després que treguin el seu nou disc 'La fi del món'. Així, amb la música de fons, es podrà fer networking en un ambient distès.
 
Dissabte 29, els models d'èxit, la formació i el català a la xarxa
 
Les tres taules de dissabte al matí serviran perquè representants d'empreses catalanes o amb participació catalana, com Atrapalo, Grupo Intercom, Let's Bonus, Groupalia, EyeOS i Trabber expliquin la seva experiència, models de negoci i visió de futur. Ja a la tarda, les taules se centraran en com formar-se digitalment, la importància del català a la xarxa i el paper dels blogs en l'era Twitter. El programa complet es pot consultar al web així com també es poden fer les inscripcions a les jornades, totes gratuïtes. També un any més es podrà seguir l'activitat del Twitter amb el hastag #catosfera, una etiqueta que l'any passat va ser trending topic el dos dies de la trobada.
 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.