directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

200 passatgers afectats per la suspensió de la ruta Barcelona-Lió de Clickair

A finals d'octubre es reprendrà la ruta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Clickair suspèn temporalment, entre l'1 de setembre i el 28 d'octubre, la seva ruta entre Barcelona i la ciutat francesa de Lió, cosa que afectarà uns 200 passatgers, segons han informat fonts de la companyia. Als 200 usuaris que ja tenien bitllets per la ruta se'ls ofereix canviar la reserva o recuperar l'import del bitllet.
La companyia Clickair ha informat que a aquests usuaris se'ls trucarà personalment per facilitar-los la possibilitat de canviar la reserva o recuperar íntegrament l'import del seu bitllet. Els vols en aquesta ruta -que actualment s'opera amb quatre freqüències setmanals- es reprendran a partir del 28 d'octubre, amb nous horaris i una freqüència diària.

La represa de la ruta el pròxim 28 d'octubre coincideix amb l'inici de la temporada de l'Associació de Transport Aeri Internacional (IATA) d'Hivern 2007-08. A partir d'aquesta data, la freqüència dels vols passarà a ser diària, en lloc dels quatre vols setmanals operats en l'actualitat. La sortida de Barcelona serà a les 16.40 amb arribada a l'aeroport Saint-Exupéry a les 17.50 i la tornada de Lió a les 18.25 i arribada a l'aeroport del Prat a les 19.35.

Els passatgers es poden posar en contacte amb el Servei d'Atenció al Client de Clickair en el 902 254 252 (des de telèfon fix a l'estranger: 00 800 254 25247).



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.