directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 18:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vila d’Abadal, el malson independentista de Duran

Mentre Vila d’Abadal suma i es vist amb bons ulls pel sobiranisme i l’independentisme català, Duran es percep ranci i caduc

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L'alcalde de Vic i líder del corrent independentista d’Unió, Josep Maria Vila d'Abadal,  ha assegurat avui que els estatuts d’ UDC son poc democràtics i que treballarà per canviar-los i per aconseguir que UDC no sigui tan presidencialista. Per a Vila d'Abadal, mentre existeixi el "dret a veto", la corrent independentista d'Unió "no té cap possibilitat de tirar endavant". Vila d’Abadal ha obert  així la caixa dels trons ,i posa més llenya al foc dins de CiU, on ja hi ha qui assegura que Duran resta, i és que Duran és un dels  personatges polítics que més menyspreu genera al sector sobiranista de CiU i al independentisme català -que l’hi ha acabat atorgant l’apel·latiu de líder del sector negocis d’Unió a Madrid-.
 


Comparteix
   


Etiquetes
Vila d’Abadal, respectat pel sobiranisme català, és un os de mal rosegar per Duran

Josep Maria Vila D’abadal ha fet una tasca inqüestionable al capdavant de l’AMI, ha estat capaç d’aglutinar i sumar, a més de prendre protagonisme i demostrar que una altra Unió  és possible. Vila d’Abadal té les simpaties de molts sectors del sobiranisme i de l’independentisme català, que veuen amb bons ulls, i un fet saludable, l’existència d’una dreta independentista. Duran i Lleida, en contra, perd adeptes a grapats i la seva valoració com a polític cau en picat. El líder democristià passa per hores baixes perquè  la seva estratègia ha fracassat i no troba el seu lloc.

És en aquesta conjuntura que cal valorar els atacs continuats del nucli dur de Duran a l’alcalde de Vic, Vila d’Abadal, posant en dubte les seves capacitats com a diputat i apartant-lo de les llistes. La preocupació per molts dins de CiU ara, és saber qui encapçalarà la llista d’Unió i qui anirà de número dos amb Artur Mas i què vol fer Duran. Alguns sectors temem que vulgui preparar el seu retorn, ara que a Madrid ja no hi pinta res.
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
13 d'octubre de 2012, 14.29 h

El problema no el té Duran, amb un 80% de suport rebut a l'últim congrés, sinó Vila d'Abadal, que s'entossudeix a no abandonar un partit regionalista. N'hi ha que fins i tot van haver d'abandonar CDC per la causa independentista i crear una força nova.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Enric fletxa barcelona
13 d'octubre de 2012, 10.09 h

En Duran restarà molts vots que perfectament podria recollir l'actual President de Catalunya i que, per tant, aquests votants seguriran fidels a opcions netament independentistes. En Duran ja no suma, sinó que no fa més que restar dins d'Unió i, pitjor encara, dins la coalició CiU. I el nostre país no està com per anar restant i menys en aquests moments del "ara o mai". Catalunya nou estat d'Europa, però per una única via: la independència, ja!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Toni fletxa Ripoll
13 d'octubre de 2012, 09.58 h

No ser que ha de fer aquest home però jo diria que ha de plegar d'Unió i no perdre el temps amb volguer-la democratitzar, i seguir treballant per la independència, que ens és més necesari, El Duran l'hem d'enviar cap a l'arago oriental, que no deixara de ser dels països catalans


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Al Acant fletxa Alacant (Països Catalans)
12 d'octubre de 2012, 23.46 h

Cal fotre fora els botiflers. Que se'n tornin a la corralina central franquista i miserable que es veu que tant enyoren, pobres desgraciats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 d'octubre de 2012, 18.20 h

Durán desde siempre con razón o sin ella has sido el gallo de tu corral, se te ha terminado, tu partido tiene uno nuevo mejor


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
12 d'octubre de 2012, 15.55 h

És el principi de la fi d'en Duran. Bé, els déus li han donat una última oportunitat: esdevindre sobiranista. Ja vam veure el carrer i avui tambè. Ni hi ha més. Canviar és de sabis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
12 d'octubre de 2012, 15.42 h

En Duran hi era a la plaça de Catalunya? Portava la bandera amb el pollastre o anava amb la corona?


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.