directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Duran acusa el Polónia de manipulació

El Duran i Lleida independentista convers del Polònia d’aquest vespre, no agrada al Duran i Lleida confederalista de carn i ossos

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El president del Comitè de Govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha negat mitjançant la xarxa social d'internet 'Twitter" la seva "suposada conversió a l'independentisme". "Llegeixo que Polònia de TV3 va avui de la meva suposada conversió a l'independentisme", ha destacat Duran, tot afegint que es tracta d'una "manipulació" i que ell continua sent el que era, un "confederalista". Cal recordar que després d‘entonar “Visca Catalunya Lliure” Duran, va assegurar que seguix sent confederalista i que el PPC, li va exigir públicament que es comporti amb "responsabilitat política" tenint en compte, que presideix una alta institució de l'Estat que representa Espanya a l'exterior i davant autoritats estrangeres, com és la Comissió d'Afers Exteriors del Congrés.
 

Comparteix
   


Etiquetes
El líder d’Unió es reivindica a cop de piulada
 
Dues hores després d'entonar el "Visca Catalunya lliure" en acabar el seu discur, el passat diumenge, davant el consell nacional de CiU¸ Duran va fer una piulada afirmant  que "Sóc i seguiré sent confederalista", a més de reclamar que "Cal cultura política: defensar el dret a l'autodeterminació i la llibertat de Catalunya no és necessàriament defensar la independència", que va afegir que el crit de Carrasco i Formiguera –que va pronunciar abans de ser afusellat– ja l'havia fet servir en altres ocasions.



 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
JRS fletxa Alt Empordà PPCC !!*!!
19 d'octubre de 2012, 17.57 h

#13 Oblidava un altre aspecte, i és que les declaracions de l'Alfons Lopez Tena dient publicament que només serà oficial el català, les considero oportunistes i destinades a apoderar-se d'uns quants vots d'ERC, de tots aquells electors que només consideren la superfície de les coses i es deixen portar per sentiments precipitats. Les paraules de l'Oriol Junqueres, ben al contrari, potser li faran perdre uns quants vots "puristes" però estan destinades a afavorir la consecució del que tot... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
JRS fletxa Alt Empordà PPCC !!*!!
19 d'octubre de 2012, 17.47 h

#20 Que dolents que són, oi, aquests independentistes d'ERC que fa tantes dècades que lluiten per la llibertat de la nostra terra. Apa, apa, que de gentil no sé si ho ets gaire, però de PALLÚS ho ets un rato llarg. A un altre notícia (la dels 2 anys d'independència per a salvar l'estat del benestar) dius l'estupidesa de que tu saps què farà ERC si té la majoria absoluta, i podrás veure que allà jo me n'he enrigut de tu dient-te que si ets profeta o que. Apa, home (o dona?) deixa de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
JRS fletxa Alt Empordà PPCC !!*!!
19 d'octubre de 2012, 17.41 h

#13 Sí, naturalment, jo només vull una llengua oficial, la nostra de sempre, la llengua catalana i cap d'altra. Però si dir el contrari pot vèncer resistències i donar-nos tres o quatre milers de vots de més, jo no m'oposaré a que algu ho digui, sempre i quan no m'obliguin a dir-ho jo, perquè estic convençut que el principal vici del cristianisme és aixó de considerar la mentida com "pecat venial", quan per a la meva ètica personal, és molt més que aixó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Gentil fletxa Ripollès
19 d'octubre de 2012, 15.24 h

Potser si que té raó Duran, doncs ERC s'està infiltran a totss els mitjans de comunicació i segur que en te també a TV3.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Pepo fletxa Terrassa
19 d'octubre de 2012, 12.32 h

#12 De ser així, serà una GRAN VICTÒRIA PÍRRICA i en això es quedarà, perquè la suma dels favorables al referèndum serà més gran que la dels no favorables, i tampoc veig al PSC derrotat, donant suport al PP.

Moragas, hagas lo que hagas, ponte bragas ... que sinó te la fotaran sencera per l´ojete.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Pepo fletxa Terrassa
19 d'octubre de 2012, 12.28 h

#17 Esperem que no, perquè l´hòstia que li fotarien a la societat seria forta, però la que es fotarien ells, seria definitiva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pitu fletxa Sabadell
19 d'octubre de 2012, 10.39 h

Pels votants incondicionals de CiU, a part de donar suport a l'impostor d'en Duran Lleida, han de saber que l'únic que manipula a la gent és la pròpia CiU.
A les darreres eleccions, a la pàgina n. 2 del seu programa, portaven escrit en negre sobre blanc que ells a diferència de tots els demès, eren els únics que no pensaven retallar res de res.
I si és descuiden ens retallen fins els collons.
Ara ens prometen un referèndum,,,,,,,,, apostem alguna cosa que això també és una mentida... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Rauric fletxa La Guingueta
19 d'octubre de 2012, 09.45 h

I en Duran no sap que per poder confederar-se cal abans ser un Estat propi?? amb qui es vol confederar si no es cap país independent? i després dir-li que a Polònia es veuen moltes de les veritats que la gent pensem, si no li agrada que s'aguanti, vivim en una democràcia on la critica no s'ha de amagar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
19 d'octubre de 2012, 07.36 h

#12 Aplaudiments!!!, ets una gran analista polític!!!, t'ha costat molt arribar a aquesta conclusió????, la pregunta següent però és , "I què????".

En democràcia és important la suma del conjunt i no el resultat d'un sòl partit, a no ser que tingui la majoria absoluta, però això de la democràcia et deu fer urticària a tú.

LA INDEPENDÈNCIA S'APROPA, i fins i tot tú ho saps!!!

ENTRE TOTS SUMAREM PER L'OBJECTIU COMÚ, LA NOSTRA LLIBERTAT!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
18 d'octubre de 2012, 23.37 h

#12 Com no sigui a Catalunya en miniatura...Ei,un consell,jo de tu no obriria el cul,ai perdó,la boca fins el 26,no fos cas que semblessis idiota(que ja sabem que ho ets,però potser a casa teva no ho saben).


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.