directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

ERC dóna suport a la vaga general

"Els treballadors estan entenent que el projecte independentista acull els seus interessos" ha assegurat Gemma Calvet

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Esquerra Republicana de Catalunya i la seva plataforma electoral d'independents Catalunya Sí han anunciat el seu suport a la vaga general convocada pels sindicats pel proper 14 de novembre. Tot i estar en plena campanya, els republicans asseguren que aturaran la seva activitat per participar de la convocatòria. Així ho ha explicat Gemma Calvet, número quatre de la llista d'ERC, qui també ha aprofitat per fer una crida als treballadors catalans a abraçar el projecte independentista perquè només així es podran "defensar millor els seus drets". Calvet, a més, ha assegurat que ha arribat el moment de "definir propostes de sindicalisme independentista".
 

Comparteix
   


Etiquetes
"ERC donarà suport a la vaga perquè creiem que hem d'estar al costat dels treballadors de Catalunya". Amb aquestes paraules Gemma Calvet anunciava el suport dels republicans a la convocatòria d'aturada general, alhora que ha volgut afegir que aquest "és un moment de blindar els drets i aturar la massiva retallada però plantejant-ho des de la independència". "Des de la independència podem defensar millor els drets dels treballadors", ha sentenciat.

D'aquesta manera, Calvet a fet una crida a "definir propostes de sindicalisme independentista i català, i dirigir-se a treballadors per convèncer-los que el seu futur immediat serà molt millor si subscriuen el projecte independentista".

I és que segons la candidata, "cada vegada hi ha més gent que s'hi apropa" a l'independentisme des del sindicalisme. "Els treballadors estan entenent que el projecte independentista acull els seus interessos", ha sentenciat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
mario fletxa barna
20 d'octubre de 2012, 11.07 h

#10 Ja t'he dit , saberut que t'esfumis, ERC no recolza a les empreses sinó als treballadors i als que volen treballar, encara que com sempre, donarà la mà a aquelles empreses que s'avinguin a obrir els seus plans de treball i absorbeixin una part de l'atur existent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
mario fletxa barna
20 d'octubre de 2012, 10.59 h

#11 Mira, si ho vols saber, des del Google et diran qui és la Gemma Calvet i veuràs com fas el ridícul, a partitr d'aquí, esfuma't. No necessitem genteta tant saberuda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Gentil fletxa Ripollès
19 d'octubre de 2012, 15.22 h

GEmma Calvet no és una periodista? Es clar ja ho vaig comentar dies enreera, ERC només vol protagonisme i fitxa persones del mon mediatic per poder enganyar millor la gent, Ai Fina cal tenir una mica més de categoria, ja m'ho semblava en les tertulies que feies aigües. No hi ha un pam de net, només xerrar i xerrar i, això si cobrar, cobrar sempre, total la massa que us ha de votar no s'enntera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Gentil fletxa Ripollès
19 d'octubre de 2012, 15.20 h

No sé que pensen aquests d'ERC adonar suport a la vaga. Es veu bben clar que no han treballat mai. En ubn moment que ens calen empreses per tenir llocs de treball, ells a fer el boicot a les empreses.
En aquest segle les esquerres es comporten com al segle passat, cridar sempre en negatiu, mai per construir res i menys construir Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
mario fletxa barna
19 d'octubre de 2012, 11.06 h

#8 Sense sindicats, no es pot fer país, sobretot en el món del treball. Els sindicats defensen a la societat del treball, tant als que treballen com als que no, són un col·lectiu molt vulnerable (els treballadors) i s'ha de defensar des de tots els àmbits i per tant els partits polítics hi tenen molt a veure, s'han de mullar en aquests moments tan difícils, i hi han de dir la seva i ha d'acompanyar com sigui, de moment només ho ha fet Esquerra, no crec que per aixó perdi vots, potser ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
19 d'octubre de 2012, 10.51 h

Srs. d'ERC amb aquest discurset us quedareu amb 13 o 14 diputats...no us quedeu tant a l'esquerra que perdeu molt votants. A més és una vaga espnayola.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa barna
19 d'octubre de 2012, 10.23 h

ERC és un partit transversal i hi cap tothom i lluita per a tothom, però de debò no només de paraula, ho demostra sempre i per tant menys paraules i més fets per part de la ciutadania, que ja ha comensat a despertar i caminar amb un propòsit clar i contundent. No s'ha de defallir hem d'estar animats i posar fil a l'agulla, amb les orelles, amb els ulls, amb la veu, amb les mans, amb la raó...
SOM-HI! per la INDEPENDÈNCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
jordibcn fletxa Barcelona
19 d'octubre de 2012, 09.44 h

#4 Però del pollastre gironi ni quiquiriki, .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Josep Pages Canaleta fletxa Cardedeu Valles Oriental
19 d'octubre de 2012, 02.09 h

Cuan als del SI Diguin algo de molta importancia per els Treballadors , aturats i pobres se posisioni a Favor ho en Contra de la Vaga General segur sortira aqui tambe , tenen que dir coses que tiinguin sentit he . E.R.C. ara per primera vegara la beix es mulla te Valentia Politica al Donar Suport ala Vaga General se possa de al lado dels més Devils dels Treballadors i aturats i en Contra de les Retallades fetes per RAJOY I ARTUR MAS .... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Andreu fletxa BCN
19 d'octubre de 2012, 01.12 h

#3 No treballis tant... Suposo que has de tenir horari d'entrada i sortida, no?

http://www.cronica.cat/noticia/Solidaritat_suma_es_la_nostra_manera_de_fer_Pais

Solidaritat suma, és la nostra manera de fer País!
L'independent Isaac Gonzàlez Pijuan, regidor d'Rcat a Tàrrega, tancarà la llista de Solidaritat per Lleida i Hèctor López Bofill tancarà la llista de Tarragona


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.