directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La PDD promou una gran manifestació pel 12 de juny per reclamar l'autodeterminació

Esperen que s'hi sumin entitats, sindicats i partits polítics · 'Superada l'etapa autonomista, és el moment d'avançar fins l'alliberament nacional', asseguren

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) ha anunciat aquest dimecres que promou una 'gran mobilització popular' per al dissabte dia 12 de juny a Barcelona per a expressar 'la voluntat' de Catalunya d'exercir l'autodeterminació. La PDD vol aprofitar l'embranzida de les consultes independentistes i ha instat a participar en la manifestació a les entitats que les han promogut. La PDD ha afirmat en un comunicat que pretén que la manifestació sigui 'el més 'àmplia possible' i hi participin entitats, sindicats i partits polítics. Per la plataforma sobiranista, 'superada l'etapa autonomista-estatutària, és el moment d'avançar en l'exercici de l'autodeterminació' fins a 'l'alliberament nacional'.
manifestació estelada independència
Comparteix
   


Etiquetes
Sota el lema 'Per la democràcia, la feina, la solidaritat i la independència', la PDD ha instat a partits, entitats, plataformes i moviments independentistes a sumar-se a la convocatòria del 12 de juny, en què volen reivindicar que l'exercici de l'autodeterminació és un 'dret radicalment democràtic' que és 'indispensable per tenir eines suficients' per abordar els principals reptes del país.

En aquest sentit, la PDD enumera entre aquests reptes i necessitats 'aturar l'espoliació fiscal', perquè 'sense sobirania fiscal' Catalunya està 'condemnada a un robatori permanent i a haver de pidolar a l’Estat que l'espolia'. 'Sense sobirania fiscal qualsevol política seriosa per encarar la crisi, donar suport i no caritat als treballadors, incentivar les empreses i millorar les infraestructures del país, és impossible', asseveren.

També hi situen la necessitat d'un marc laboral i de benestar social propi; polítiques d'immigració per poder ser 'autènticament solidaris sense que la paraula solidaritat signifiqui una perversa versió de l’espoliació'; una política energètica i d'infraestructures pròpia; la promoció 'decidida' d ela llengua i la cultura catalanes com a eina de cohesió, i un 'aprofundiment de la democràcia que obri vies de participació popular i de control i punició de les conductes corruptes'. Per la PDD, l'assoliment d'aquests objectius passa per l'exercici 'inajornable' de l'autodeterminació.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
´jordibcn fletxa Barcelona
15 d'abril de 2010, 19.13 h

Sembla ser que el manual d´instruccions comença a funcionar, només cal veure les similituds entre els vots a favor i els vots en contra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Salva fletxa Països Catalans
15 d'abril de 2010, 15.33 h

#10 Montse, no sé coms deu ser però de ben segur que tu i jo no ens avindriem gens ni mica.

El que s'ha de fer en aquestes manifestacions és anar-hi i punt. Que per a elles soles no serveixen... potser és cert, però el que no es pot fer és quedar-se a casa i anar-se queixant tot el dia sense fer res, com feu normalment els de CiU... que potser ets l'esposa de l'exvotant d'ERC de l'Estastit??? perquè sembles una "extensió" seva...

Salut i Independencia!!! i consultes, i manifestacions, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 50
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
´jordibcn fletxa Barcelona
15 d'abril de 2010, 12.07 h

Montse, en un tema anterior la teva última intervenció fou
75 Montse Barcelona
6 d'abril de 2010, 16.14 h
#Jordibcn. Ets un covard i un demagog. Ja no et faré més cas. No vols debatre ni argumentar perquè saps que tinc raó. Però tranquil que la poqueta gent que es mira aquest diari ja veu qui és qui.
Sempre val la pena dialogar que és una manera civilitzada de parlar,però tu el que fas és discutir amb multituts d´insults, com una aspirant a Rahola de vint i pocs anys , potser?i a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 52
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
´jordibcn fletxa Barcelona
15 d'abril de 2010, 11.44 h

Ex votant d'ERC L'Estartit15 d'abril de 2010, 07.04 h #6 No, avants d'anar a dormir encara vaig poder veure la entrevista que li feren
A la vas veure, pensava que havies anat a dormir d´hora. I que et va sembla la frase "l´independència divideix" i "jo no convocarè cap consulta" i l´insistència a no declarar-se independentista (estratègia) , així si que avançem cap a l´alliberament nacional. .


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 45
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Quim. fletxa PPCC.
15 d'abril de 2010, 10.57 h


#10
I si només anés la gent com tu només serieu un, l´ex-llepant i totes les seves disfresses que en teniu més que el mortaledo. Quan els ex-llepes i Ciu desapareixen començarà el camí de l´alliberament nacional i els regionalistes de segona es quedaran sense menjadora per sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 57
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Montse fletxa Barcelona
15 d'abril de 2010, 09.17 h

#9 Si només anés la gent com tu seria un fracàs rotund. No seríeu ni un miler. Quan desapareixeu o calleu, potser la gent tranquil-la i constructiva avançarem amb fermesa cap a la independència. Mentrestant ells guanyen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 52   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Quim. fletxa PPCC.
15 d'abril de 2010, 08.59 h

Doncs, jo si puc hi aniré i penso que aquestes manifestacions igual que les consultes i qualsevol tipus d´iniciativa semblant són molt necessàries i seria bo que com més gent hi participés millor. Per sort molta gent de fora i de tot el món estant seguint el que passa a Catalunya i la nostra causa interessa cada cop més en l´ àmbit internacional, la prova la teniu en que el govern espanyol i fins i tot la "casa real" pressionen contínuament per tergiversar menystenir i silenciar aque... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 45
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Quim. fletxa PPCC.
15 d'abril de 2010, 08.50 h

#7
El que seria una vergonya és que el ven- estatuts acabi sent president de la generalitat i entenc molt bé que a l´ex-llepant li agradi tant el mas, doncs tots dos són de la mateixa corda, venuts, tergiversadors i mentiders i a sobre l´ex-llepant és un babau que encara es pensa que les seves tontades poden influir en algú. més li valdria aprofitar el temps en altres coses i no estar tot el dia fent el pallasso en distintes pàgines i votant-se a ell mateix cent vegades. Ex-llepant ves... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 39
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
15 d'abril de 2010, 07.04 h

#6 No, avants d'anar a dormir encara vaig poder veure la entrevista que li feren al que serà el proper President de la Generalitat de Catalunya...més que res per poder-la comparar amb la que li feren al que és "president" de la Generalitat de Catalunya per imposició a traició d'ERC.

Per cert, que tots els que ens heu impossat aquesta toya de "president", després de comparar, si en tinguessiu, estariau avergonyits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 35   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
´jordibcn fletxa Barcelona
14 d'abril de 2010, 22.43 h

EX-VOTANT, És clar, el Mas no t´interessa si fos el Puicgercós lt´hauries quedat a veure´l.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 34
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.