directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El bo i millor de l’Espanya excloent amb Albert Rivera

Un ministre socialista com Antonio Asunción, un líder dels controladors aeris con César Cabo, el President de l’Hospitalet Miquel Garcia, o l’ex diputada del PP, Carina Mejias, en suport de C’s

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

C's ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a les eleccions al Parlament de Catalunya com "l'oasi de llibertat" i com l'alternativa als que "tapen la mala gestió i el 3%" amb el nacionalisme. En un acte al Teatre Condal de Barcelona i davant de més de 600 persones, el partit ha presentat el seu espot de campanya i el lema 'Millor units'. El candidat a president per part de C's, Albert Rivera ha assegurat que C's vol ser un "referent a l'oposició" i ha afirmat que és la única opció que permetrà al ciutadà "no renegar del que és". Rivera ha criticat que s'estigui utilitzant el debat sobiranista per tapar les retallades i el que ha considerat el veritable problema, la crisi econòmica.
El candidat de C's, Albert Rivera, mostrant el lema de la campanya, 'Millor units', i acompanyat de part de la candidatura.
El candidat de C's, Albert Rivera, mostrant el lema de la campanya, 'Millor units', i acompanyat de part de la candidatura.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
OPA al PP i al PSOE/PSC, malgrat tot, camí d’ésser residuals 
 
Rivera ha estat acompanyat de moltes de les persones conegudes que en aquesta convocatòria s'han sumat a l'opció de C's o volen mostrar el seu recolzament públic. Entre aquestes hi ha l'ex ministre d'Interior durant el govern del PSOE de Felipe González Antonio Asunción, l'ex membre del PP Carina Mejías, el president del club de futbol L'Hospitalet Miguel Garcia,  i líder sindical dels controladors aeris Cesar Cabo, entre d'altres.
 
Sota el lema 'Millor units', Rivera ha centrat part del seu discurs en criticar el discurs nacionalista de l'actual president de la Generalitat, Artur Mas, i el fet que tant CiU com d'altres partits vulguin fer escollir la ciutadania entre Catalunya i Espanya. El candidat de C's ha asseverat que és "català, espanyol i europeu" i ha defensat que C's és l'únic partit que pot oferir al C's "que no deixin de ser el que són". Ha afirmat que el seu partit "pensa en tothom" i "no menysprea" una part de la ciutadania, com ha dit que fa Mas.
 
Demagògia en estat pur per esgarrapar vots
 
Ha dit també que són aquelles persones que no volen "ni espanyolitzar ni catalanitzar" els alumnes i que aposten perquè s'estudiï geografia "més enllà de l'Ebre", aquells que volen ser bilingües i fer-ho "amb llibertat" i que no es destinin 2.000 MEUR a "la construcció nacional" per sobre de serveis públics com la sanitat o l'educació. Rivera ha reivindicat que al col•legi "no hi hagi sinó que s'aprengui a sumar i restar".
Ha apostat perquè el que el país necessita és treballar per estimular l'economia, ajudar els que pitjor ho estan passant i per sortir de la crisi "i no aixecar fronteres". S'ha referit també a la carta escrita per alguns eurodiputats catalans de denúncia sobre les amenaces d'intervenció militar a Catalunya tot afirmant que té la sensació "que a alguns els hi agradaria que en realitat estiguessin els tancs a Lleida".
 
Odi a Catalunya i a la democràcia dels catalans
 
El candidat s'ha mostrat esperançat en que C's s'està convertir en "un oasi creixent" i que té possibilitats de tornar a tenir presència al Parlament de Catalunya. Rivera s'ha dirigit a la ciutadania assegurant que el 25N la societat es juga "el futur dels fills i també de la gent gran" i ha assegurat que la "pàtria" són els amics, els familiars i l'entorn de cadascú. "Catalunya és la meva terra, Espanya el meu país i Europa el futur", ha declarat.
 
L'ex ministre Antonio Asunción també ha participat en l'acte tot mostrant el seu recolzament a Rivera i instant-lo a continuar pel camí iniciat ja que ha assegurat que el que necessita el país, "que és Catalunya i és Espanya", és treballar "plegats".
 
Durant l'acte també s'ha presentat l'espot de campanya en el que apareixen les persones que formen part de la candidatura o bé recolzen l'opció de C's explicant el perquè del seu suport i es centra bàsicament en la idea de mostrar-se com l'opció contrària als partits nacionalistes i a favor de la independència. Amb un auditori entregat, l'acte ha finalitzat amb crits "d'Albert president".
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
J fletxa Vilajuïga
29 d'octubre de 2012, 01.30 h

CIUDADANOS es un partit financiat per el CNI (Centro Nacional de Inteligencia) amb l'encarrec de crear Lerrouxisme i divisió a Catalunya.
El mateix Ribera es un empleat de la Caixa en excedencia i tots sabem de quin costat esta la direcció de la Caixa de fet son els liders del Lobby Puente Aereo.
El mateix Ribera mai ho ha negat.
En el seu moment el Manifiesto dels 1000 va ser un muntatge del Estat Español financiat amb el "Fondo de Reptiles" del Ministeri del Interior, un altre muntatge Ide... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
28 d'octubre de 2012, 17.41 h

Ja va bé que s'ajuntin i així els tenim ben identificats.
El que cal es assolir una participació històrica a les eleccions que els faci desaparèixer del Parlament.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa CATALUNYA
28 d'octubre de 2012, 17.12 h

#16 espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
28 d'octubre de 2012, 16.58 h

#11 Cabronazo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Pepo fletxa Terrassa
28 d'octubre de 2012, 13.47 h

No ho dubteu, en una Catalunya independent, veurem a C´s com a grup polític amb alguns diputats durant ben bé 2 o 3 legislatures, amb l´argument de defensar una minoria espanyolista que sempre es queixarà dels agravis que inventaran. El seu ideari, però sempre serà espanyolista, com fan els pro-russos a diverses repúbliques ex-soviètiques. Què hi farem, els haurem de suportar, doncs el nostre tarannà democràtic, farà que sigui així.
Visca la Terra i el Poble Lliures!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Blanca Tarrés fletxa tarragona
28 d'octubre de 2012, 11.58 h

#11 El mal costum de'n Jordi Catalunya: insultar i contestar a tothom . Ho fa sempre. incapaç d'articulat cap paraula sense reacció. Un mal que demostra la poca categoria humana i intel·lectual d'aquest subjecte. calla J.C. que encara ho emmerdes tot. Tu i el teu alter ego Jaume C. amo i senyor d'un blog que se les dona d'intel·lectual i és un refregit dels diaris i internet. Feu nosa i fàstic. Ens feu mal als catalans , ens desprestigieu. Conec algú que s'ha borrat de rebre aquesta pub... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Lluis C fletxa Banyoles
28 d'octubre de 2012, 10.31 h

De fet, és molt important que la merda estigui concentrada en un sol lloc. costa menys de netejar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Robert fletxa Castelldefels
28 d'octubre de 2012, 00.38 h

Costa molt d'entendre com els més ultranacionalistes (espanyols), ataquen a altres amb l'argument de que són nacionalistes. Aquesta gent s'ho hauria de fer mirar, estan molt malament. Ells defensen un nacionalisme depredador i excloent, que basa la seva preeminència en la negació de les diverses realitats nacionals de l'estat espanyol, ergo, ells són els més nacionalistes de tots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jordi fletxa CATALUNYA
28 d'octubre de 2012, 00.15 h

#2 I tu fàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
joan fletxa tarragona
27 d'octubre de 2012, 22.12 h

La gent de C´s,diu que en aquestes eleccions,s´ha de votar pels nostres fills i els nostres nets, i una majòria,espero que inmensa,de catalans votaran,precisament, pensant en això.
Tots som catalans,i amb el mateix dret,però aquests del C´s i el PP,sembla que no els afecta les pestes que diuen de nosaltres al reste d´Espanya,ni que els diners marxin d´aquí i no retornin al menys en la mateixa proporció que a Madrid,que els Presupuestos els incompleixin sistemàticament en el nostre d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 41   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.