directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla també troba 'discutible' que la limitació a 80 km/h disminueixi la contaminació

El president s'ha mostrat obert a revisar la mesura

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Generalitat, José Montilla, s'ha afegit als consellers Huguet i Baltasar i s'ha mostrat obert a revisar la limitació de la velocitat a 80 km/h en algunes vies de l'àrea metropolitana de Barcelona, després que CiU l'hagi instat a suprimir la mesura. Montilla, però, ha volgut deixar clar que aquesta decisió ha tingut efectes positius en la disminució d'accidents i en una major fluïdesa del trànsit. El president, però, ha admès que hi ha altres 'aspectes discutibles' relacionats amb la disminució de la contaminació. El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha avisat Montilla que si 'no és capaç' d'eliminar aquesta 'decisió errònia', 'fa molt difícil pensar' que pugui fer front al 'drama' de l'atur.

Comparteix
   


Etiquetes
Pujol ha reclamat a Montilla que 'rectifiqui i elimini' aquesta limitació de velocitat, ja que creu que 's'està fent evident que l'argument que la limitació contribuiria a la reducció de la contaminació és errònia i no és certa'. A més, Pujol creu que el Govern no vol eliminar aquesta mesura perquè és 'recaptatòria'.

'O potser no pot?', s'ha preguntat Pujol, tot dient que és 'un símptoma més de la manca de lideratge'. 'Si Catalunya té un president que no és capaç d'eliminar una decisió errònia com la limitació, fa molt difícil pensar que mai pugui empènyer mesures per corregir el drama de 600.000 persones que hi ha a l'atur', ha afegit, tot dient a Montilla que 'se li acaba la legislatura i tot fa pensar que no ha pres les regnes del càrrec que ocupa'.

El president de la Generalitat s'ha mostrat obert a avaluar 'si cal introduir modificacions' en la limitació dels 80 km/h, tot i que ha deixat clar que 'ha reduït els accidents i ha millorat la fluïdesa de trànsit'. Tot i això, ha admès que és 'més discutible' que aquesta mesura hagi contribuït a reduir la contaminació.

Montilla s'ha mostrat convençut que la decisió que es va prendre en el seu moment té 'aspectes positius', tot i que Pujol 'potser no els valora'. 'Potser per vostè reduir accidents no és una prioritat, per nosaltres ho és, com també millorar la fluïdesa', ha dit. Montilla, però, ha admès que hi ha 'aspectes discutibles' i per això ha dit que no descarta que hi pugui haver canvis. 'Ja portarem propostes al respecte amb les coses ben mesurades, sense precipitacions i donant arguments a les coses que fem, que no serà necessàriament per quedar bé amb la parròquia i amb els mitjans', ha afegit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Quim. fletxa PPCC.
16 d'abril de 2010, 08.23 h

Com es nota que venen eleccions i l´ex-llepant ha de fer hores extres i estar tot el dia tergiversant, mentint i votant-se a ell mateix. És senzillament ridícul..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
16 d'abril de 2010, 07.17 h

Com es nota que venen eleccions i que la cosa no pinta be!.

I els diners que els del tripartit heu saquejat als soferts ciutadans, que penseu fer, els tornareu?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.