directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Cortina de fum? “El govern espanyol i el PSOE acorden aprovar amb urgència una reforma legislativa per afrontar el problema dels desnonaments”

Sáenz de Santamaría i Elena Valenciano acorden que sigui una solució de fons amb mesures "pal·liatives i preventives"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Madrid (ACN).- La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i la vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, han acordat aquest dimecres buscar de forma "urgent" una solució "de fons" per al problema dels desnonaments. Segons dos comunicats que han fet públics, les dues parts s'han posat d'acord que el procediment es durà a terme a través d'un decret Llei acordat o bé per una Llei tramitada per la via d'urgència. Després de la trobada d'aquest dimecres, govern espanyol i PSOE han convocat per dilluns una reunió d'experts amb tres representants de l'executiu i tres designats pel PSOE per dissenyar els detalls tècnics de la proposta. 
Cortina de fum?
Cortina de fum?

Comparteix
   


Etiquetes
Cortina de fum? acabaran amb els privilegis de els entitats bancaries?

Les pressions dels moviments socials i del poder judicial, que s'ha mobilitzat per reclamar a Mariano Rajoy que busqui solucions al problema dels desnonaments, el govern espanyol i el PSOE han acordat finalment fer passos de la mà en aquesta direcció. A la reunió que ha tingut lloc aquest dimecres -anunciada però sense cobertura per part dels mitjans- Sáenz de Santamaría i Valenciano han pactat una sèrie de solucions "pal·liatives i preventives" per abordar el problema.
 
Prioritat a les famílies en situació vulnerable
 
El principi d'acord assolit -perquè el text de la nova Llei o decret encara s'ha de pactar- estableix que es donarà prioritat a les famílies en situació més vulnerable, com les famílies amb fills o amb persones grans al seu càrrec. En tot cas, les dues parts s'han compromès a afrontar d'arrel la situació i fer-ho a través de la via que entenen que és més ràpida, que és a través d'un decret Llei acordat o bé mitjançant una llei tramitada per via d'urgència.
 
Després de la trobada, el pròxim dilluns se celebrarà una reunió de sis experts, tres per cada part, per dissenyar els detalls tècnics de la proposta. Segons els comunicats, la voluntat de les dues parts és fer-ho tot en el termini més breu possible i estudiar també mesures per a famílies que ja han estat desallotjades de les seves llars i es troben en la situació més vulnerable. 
 
En el text que ha enviat als mitjans, el govern espanyol afirma que el seu objectiu és que les mesures s'assoleixin "amb el màxim consens, tinguin la major efectivitat i resolguin aviat el drama dels desnonaments".
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
josep barril fletxa montblanc
8 de novembre de 2012, 11.07 h

Els polítics com sempre, només se'n recorden de Sta. Bàrbara quan trona.
Ja han fet tard, no han fet cas dels moviments socials i ara quan l'estament judicial es manifesta exigint una solució (cosa per la que el felicito) ara correu-hi tots, ! no Srs.!!, sou uns cares i aprofitats. No teniu cap sensibilitat per la gent i la situació de misèria a la que heu contribuït amb el vostre immobilisme, passivitat i "apalancament". Tant val pels de dretes com pels d'esquerres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
7 de novembre de 2012, 20.32 h

No se cumple.
A partir de aquí todo vale.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - (República de Catalunya)
7 de novembre de 2012, 20.27 h

Primer que paguin perquè els hi tornin a donar la corrent als del PP del País Valencià! Si Espanya es gasta 1.800 milions d'euros en armament, com s'ho farà per resoldre aquest problema? Perquè els problemes es resolen amb calés!

Visca la llibertat!
Visca la República de Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.