directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Ara sí: Els diputats del PSC se sumen als d'ERC, ICV, IU, Amaiur i BNG i no participaran a les votacions del Congrés

El primer secretari del PSC els ha demanat que participin a les manifestacions que tinguin lloc a Catalunya

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Madrid (ACN).- Els 14 diputats del PSC al Congrés dels Diputats no participaran aquest dimecres a les votacions dels pressupostos que tenen lloc a la cambra baixa, i sumaran d'aquesta manera les seves absències als del grup de la Esquerra Plural (IU, ICV i Cha), els d'ERC, Amaiur i els del BNG. D'aquesta manera el nombre de representants que no seran presents a l'Hemicicle a l'hora de les votacions arriba a la quarantena. 
Carreteres buides
Carreteres buides

Comparteix
   


Etiquetes
Segons un comunicat que ha fet públic el PSC, el primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, ha demanat a tots els diputats de la seva formació a la cambra baixa i a tots els senadors de la cambra alta que "com a gest de suport polític a la vaga general convocada per les organitzacions socials en contra de les retallades protagonitzades pels governs de dretes i de la reducció de l'Estat del benestar i la protecció social, facin tot el que sigui possible per participar a les diferents manifestacions que tinguin lloc arreu de Catalunya, i poder ser així al costat dels treballadors i dels ciutadans".

Per aquest motiu, continua el comunicat, "els diputats i diputades del PSC abandonaran la sessió plenària aquest matí i no participaran en cap de les votacions previstes". No és el criteri general del Grup Socialista. Els representants del PSOE sí que assisteixen al ple i participaran a les votacions, perquè la direcció del grup considera que els seus representants han de ser a l'Hemicicle, tot i que els seus representants es manifestaran aquesta tarda.

Els 14 diputats del PSC se sumen als tres diputats d'ERC, dos del BNG, els 11 de l'Esquerra Plural.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
garriguenc fletxa LaGranadella.
15 de novembre de 2012, 06.51 h

Ja ho veig bé. Pero una mica cínic per part de PSC. Quant es varen pasar tota la seva legislatura,negant la crisi i continuant la seva deria de despilfarro donat el vist i plau al Sr. Zapatero i consentin les retallades d´estatut que ells mateixos varen avalar,no cumplint ni una sols lletra del mateix al hora d´aplicar.lo.Vinga home ,que s´ha de ser molt hipócrita per consentir les manifestacions d´una gent que van a la deriva i que si ens descuidem ens fonen a tots plegats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.