directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 02:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Renfe i Transmediterrània reforcen el servei per fer front al caos aeri

El TGV entre Barcelona i Madrid tindrà 2.400 places més · Baleària i Transmediterrània programen 3.500 seients addicionals

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El director general de Viatgers de Renfe, Enrique Urkijo, ha explicat que la companyia ferroviària està reforçant els seus serveis de trens llarga distància davant el tancament dels aeroports catalans i del nord de l'Estat per culpa del núvol de cendra volcànica. Urkijo ha anunciat que s'han posat a la venda fins a 2.400 places addicionals del TGV Barcelona-Madrid. 'Estem en permanent alerta per ajudar en el que podem davant la supressió de vols arreu de l'Estat', ha assegurat el director general de Viatgers de Renfe. Per la seva banda, Transmediterrània ha reforçat les seves connexions entre les Balears i Catalunya amb una nova connexió excepcional entre Barcelona i Palma, mentre que Baleària ha afegit 1.400 places addicionals.
tgv renfe
Comparteix
   


Etiquetes
Acciona Trasmediterránea ha reforçat amb tres vaixells, cosa que significa unes 2.100 places, la ruta que unirà aquest dilluns Palma amb les ciutats de Barcelona i València, i Baleària ho ha fet amb 1.400 places addicionals. Així ho ha assegurat el conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, en la roda de premsa convocada per aquesta tarda.

En concret, Acciona ha establert per aquest dilluns uns serveis extraordinaris entre Barcelona-Palma per a les vuit del matí i Palma-Barcelona per a les dues de la tarda. L'empresa durà a terme quatre sortides des de Palma a Barcelona a dos quarts d'una del migdia, com ja és habitual, a les dues de la tarda, la qual és extraordinària, a les sis de la tarda i a dos quarts de dotze de la nit. Per la seva part, Baleària, ha previst per aquest dilluns, les comunicacions entre Alcúdia-Ciutadella-Barcelona a dos quarts de nou del matí, i des de Palma a Barcelona a dos quarts d'una del migdia.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.