directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Fiscalia deixa en evidència Chacón i Camacho que van seguir els dictats de "El Mundo"

La Fiscalia obre diligències contra 'El Mundo' per un presumpte delicte de calúmnies arran de les informacions sobre Artur Mas

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- La Fiscalia ha obert "diligències d'investigació" contra el diari 'El Mundo' per un presumpte delicte de calúmnies en considerar que no hi ha cap prova que demostri les acusacions del rotatiu contra el president de la Generalitat. A instàncies del Govern, el fiscal assegura que "no existeix en la causa o en cap informe policial dada que indiqui que l'actual president rebés diners de contractistes". "L'afirmació és radicalment falsa", diu l'escrit, que afegeix que a la notícia "li manca fonament", ja que "els autors reconeixen la seva orfandat probatòria quan el suposat text policial el redueixen a un esborrany". El fiscal es retirarà quan s'acceptin les querelles presentades entre d'altres per Mas.




Pedro J emprenyat amb la fiscalia
Pedro J emprenyat amb la fiscalia

Comparteix
   


Etiquetes
La decisió de la fiscalia posa nerviós a Pedro J Ramírez

En una piulada al seu twitter el director de El Mundo carrega contra la fiscalia per voler investigar abans el diari que no pas el cas. Els nervis han començat a aflorar al comprovar que les seves informacions són qüestionades una vegada i l’altre i, sobretot, la pèrdua de la credibilitat del seu mitja comença a ser una realitat. 

Camacho ha estat l’altra "víctima" de les manipulacions del seu amic Pedro J Ramírez

Les constants aparicions de Sánchez Camacho en els mitjans de l’odi li creen penyores, tanta aparició en aquests mitjans no surt gratis, i quan toquen el xiulet han de complir i agrair el tracte que rep de mitjans com "El Mundo" o Intereconomia.

Les amistats perilloses entre Chacón i Pedro J Ramírez via el seu company Miguel Barroso

Sigui com sigui, qui sí que està notablement interessat en la candidata Chacón és Pedro J. Ramírez, el director del segon diari de més tirada de l'Estat espanyol, El Mundo, promotor del Manifiesto por la Lengua Común en contra de la immersió lingüística. La connexió Pedro J. Ramírez-Carme Chacón podria desconcertar a més d'un. Algú podria pensar que, fruit de l'odi de Pedro J. Ramírez envers la vella guàrdia socialista que representa Rubalcaba, El Mundo estaria interessat en promocionar l'opció Chacón. Però no, l'interès és més profund. Tant, que els propis interessats prefereixen mantenir-ho en silenci. Però no pas periodistes com Carlos Carnicero o José Díaz Herrera, que ja ho han assenyalat a bastament en blogs i llibres.

Chacón està casada i té un fill amb l'historiador Miguel Barroso, que des del 2003 forma part del cercle de confiança més íntim del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, tot i l'oposició frontal de José Blanco, llavors secretari d'Organització del PSOE. Tan íntim que, quan el PSOE va guanyar les eleccions del 14 de març del 2004, Barroso va esdevenir el primer secretari d'Estat de Comunicació del govern Zapatero.

S'atribueix a Barroso la bona entesa existent des de sempre entre José Luis Rodríguez Zapatero i Pedro J. Ramírez. De fet, Carnicero assegura que Barroso és 'el pare d'aquest acostament', mentre que Díaz Herrera posa en boca del marit de Chacón les següents paraules: 'Pedro J. és un perill públic, ja ho sabem. Per això, és millor tenir-lo d'amic que d'enemic.'

I per què el marit de Chacón hauria de considerar el director d'El Mundo com a aliat? Carnicero explica amb tot de detall que Barroso estava casat amb la periodista Charo Izquierdo, de qui es va acabar separant per anar amb Chacón. Enmig dels tràmits de la separació, Pedro J. Ramírez va oferir la direcció del suplement Yo Dona a Izquierdo. Segons Díaz Herrera, 'el director d'El Mundo acabava de fer un negoci rodó. A canvi d'alguna cosa més d'un milió de pessetes de sou mensual, havia comprat un nou bonus de relacions amb el principal interlocutor del president. L'amistat entre Miguel Barroso i el periodista de Logronyo es va seguir preservant quan el primer va abandonar La Moncloa per a presidir la Casa de América. Ramírez sabia que l'historiador saragossà era un dels 'assessors' amb línia directa amb Zapatero i que el seu poder i influència cotitzaven a la borsa de la informació'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
23 de novembre de 2012, 20.46 h

Crec que no cal matar el missatger, en aquest cas hi ha polítics que ells tots sols es posen de peus a la galleda, encara que la notícia donada pel Mundo fos certa, és un affaire judicial i en tot cas el que calia fer era criticar la persona que hauria permès la filtració que únicament pot ser coneguda pel jutge i les parts que formin part del procediment judicial en el qual s'hagi ordenat la investigació policial, els autors de la qual estan obligats per la obligació de guardar el se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
El 25N, #votapermi fletxa de nosaltres depèn canviar la història
23 de novembre de 2012, 14.23 h

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rp1A7YJird8

Només el 5% dels catalans residents a l'estranger podran votar aquest 25N. Retards en la tramesa de paperetes, traves als consolats, i dificultats de tota mena faran que en les eleccions més importants de la nostra història milers de catalans no puguin exercir un dret bàsic. En aquest vídeo catalans d'arreu del món afectats pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
23 de novembre de 2012, 10.14 h

Fins i tot la història va contra nosaltres. Aquest tal Pedro J., paradoxalment, és el marit de la fastigosa Agata de la Prada, qui per desgràcia nostra i per herència, resulta que és la baronesa de Santa Pau, La Garrotxa. Si en aquell poble tinguessin collons, parlant clar, l'haurien de declarar persona Non Grata, tot i que el castell si no ho tinc mal entés, encara és propietat d'ella. Si aquella baronesa l'agrada estar casada amb un individu com aquest, a qui l'agrada deixar-se filmar ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Ajudem a difondre aquest video fletxa internacionalitzem-ho
23 de novembre de 2012, 01.42 h

http://www.youtube.com/watch?v=7b9Sij2TSv4

A few days ago I got a tweet from Adina. She lives in New York and speaks Catalan. We met and talked about the oppression of the Catalan language . The more I learn about the Catalans the more their story resonates with the history of the African Americans in the USA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Synera fletxa Barcelona
22 de novembre de 2012, 23.33 h

Bé, sopusadament pervertit


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Synera fletxa Barcelona
22 de novembre de 2012, 23.31 h

El dirigeix un pervertit


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Synera fletxa Barcelona
22 de novembre de 2012, 22.46 h

Ah! A més del café que volgui donaros Madrit, també us quedarà aquest magnífic diari del que podreu presumir arreu del mon.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
22 de novembre de 2012, 22.44 h

#4 Holaaaaaaaaaaaaaaaa!!!PPalurdo on ets,i la teva mascota multipersonalitat?que esteu buscant en algun contenidor les probes de que l'or de Moscou anà a les finances de CiU?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
22 de novembre de 2012, 22.44 h

S'apropa la gran festa de la democràcia. El mon sencer estarà pendent. Això no és Madrid, ni Andalusia, ni Extremadura, ni Aragó..., oi que sí presidents autonòmics respectius que ara esteu tan calladets? Per fí ho enteneu o encara no? Qui ho anava a dir, veritat? Pues sí, el café para todos... vosotros claro. Qui no sap manar un estat, perd l'estat. Ja ens farem nosaltres sols el café y prendrem tant com voldrem. Adéu Espanya. Bon vent i barca nova!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ciutadans lliures fletxa en un país lliure
22 de novembre de 2012, 22.37 h

http://www.youtube.com/watch?v=XInI1aidccA

El 25 de Novembre els catalans hem de votar tenint en compte que hi ha un bloc de partits espanyolistes PP-PsoE-C's-UPyD-PxC-Falange que neguen que els catalans tinguem dret a decidir el nostre propi destí i perjudiquen la nostra economia i un altre bloc de partits catalans CiU-ERC-ICV-SI-CUP que volen que els catalans puguem decidir el nostre futur en llibertat i acabar amb l'e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.