directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

La CUP de Lleida presenta una moció a la Paeria reclamant l'aixecament del bloqueig polític i econòmic imposat a Palestina

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida ha presentat aquest dimecres una moció a la Paeria reclamant que el consistori exigeixi al Parlament i al Congrés dels Diputats la fi immediata del bloqueig polític i econòmic imposat a Palestina ja que consideren que el seu manteniment situa l'estat espanyol i la Unió Europea (UE) al costat d'Israel contra el poble palestí. La moció l'impulsa la CUP en diferents municipis catalans d'acord amb la Comunitat Palestina de Catalunya que defensa l'alçament del bloqueig contra el poble palestí.
logotip cup candidatures unitat popular
Comparteix
   


Etiquetes
La CUP de Lleida considera que atesos els horrors que fa temps se succeeixen a Palestina amb l'ocupació israeliana, agreujada per les incursions sistemàtiques que, com les de l'estiu del 2006 i successives, produeixen desenes de morts i destrucció als camps de refugiats de Gaza. Així mateix, segons la formació independentista, el bloqueig absolut que porta a terme l'estat d'Israel impedeix fins i tot als milers de treballadors palestins anar als seus llocs de treball i hi ha extremat la pobresa, tal com informàvem fa uns mesos.

Per la CUP, atès que aquesta situació enfonsa a la misèria el conjunt del poble palestí que la decisió de bloqueig internacional no fa més que agreujar la fam i la pobresa de tota la població, exigeix mitjançant la presentació d'una moció al Ple de la Paeria, que el Parlament i el Congrés dels Diputats posin fi de forma immediata al bloqueig polític i econòmic imposat a Palestina considerant que el seu manteniment situa l'estat espanyol i la UE al costat d'Israel contra el poble palestí.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Manresa
30 d'agost de 2007, 10.50 h

Pfff, aquesta colla de les cup són uns comunistes del segle 19, filomusulmans, i que estan en contra de les llibertats individuals i la propietat privada. En el fons no són més que la expressió d'una forma de feixisme disfressat "d'esquerres independentistes".
Independència si, comunisme no!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.