directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els catalans han reclamat la independència; Foment torna a reivindicar el pacte fiscal

Foment reclama la constitució d'un govern ''estable'' per reactivar l'economia i crear ocupació

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El Comitè Executiu de Foment del Treball s'ha felicitat per ''l'elevada participació'' dels comicis que suposa la ''millor'' manera d'exercir la democràcia en uns moments de ''greu crisi econòmica i d'inestabilitat social i institucional''. Foment reclama ''la responsabilitat'' de la força política majoritària i de la ''resta de grups'' per contribuir a la constitució d'un nou Govern que aporti ''cohesió i estabilitat'' i generi la confiança necessària per afrontar la crisi i crear ocupació. En el comunicat de la reunió, la patronal recorda el paquet de 100 mesures que va presentar abans de les eleccions i demana ''l'inici'' la negociació del pacte fiscal per millorar el finançament de Catalunya.

Comparteix
   

Els empresaris adverteixen que en aquests moments l'escenari polític de Catalunya formen part del ''focus d'atenció internacional'' i això obliga a afegir un punt més de ''responsabilitat'' per projectar als mercats un missatge de ''compromís'' sobre la voluntat ferma d'atendre la resolució dels problemes ''sense vacil·lacions'', a través dels diàleg i l'acord per preservar el model de l'Estat del Benestar i la cohesió social. 

En el comunicat que resumeix la reunió d'aquest dilluns a la tarda del Comitè Executiu de la patronal, els empresaris recorden el document de ''100 propostes per al nou Govern'' que es va aprovar a primers d'aquest mes de novembre i que suposen un conjunt de mesures que responen a la ''inquietud'' dels empresaris catalans, segons el que diu Foment. 

Entre aquestes mesures, recorda Foment, s'inclou la reclamació d'iniciar una negociació per treballar en el pacte fiscal que millori el finançament de la Generalitat. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Sóm i serem fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 15.47 h

Se'l poden fotre al cul el pacte fiscal. Ara ja no el volem. Ara volem més, molt més, ara ho volem TOT i ho tenim clar, molt clar. No pararem fins dir-li adeu a aquesta Espanya ridícula, cutre, feixista i pobre (econòmicament i espiritualment). Catalunya es mereix algo millor peró ells no es mereixen res més que quedar en ridícul davant tota Europa. Cutres que són uns cutres !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Juli fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 10.41 h

Sí, són les 100 propostes per aconseguir que Catalunya se'n vagi a la merda i la patronal i Espanya segueixin vivint a les nostres costelles. Que en són de malparits i indesitjables els de Foment!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Toni fletxa Ripoll
27 de novembre de 2012, 10.34 h

Moltes empreses estan obligades a estar en patronals, però en realitat no els representen, i ells segueixen a la seva bola. És clar que la majoria de catalans ja no volem el pacte fiscal, volem la Independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
L'única manera de crear riquesa i mantenir-la fletxa és alliberant-nos de qui ens expolia
26 de novembre de 2012, 20.23 h

http://www.youtube.com/watch?v=iS6REDrweFI&feature=plcp

Catalonia have 1000 years of History, during middle ages consolidates its expansion. The Catalan nation was be attacked by bourbon troops from 1707 to 1715, losing all the sovereignty and transferring all political power to Madrid. In 1808 Spain is consolidated like a only one state, with only one king: Jose I Bonaparte, the first King of Spain.
In 2010 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.