directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La II Diada per l'Autodeterminació portarà Èric Bertran, Martxelo Otamendi i els Obrint Pas a Blanes aquest dissabte

Al migdia s'entregarà el premi 'Segador de l'any'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), juntament amb el Col·lectiu 2014 i la Casa del Poble de Blanes celebren el pròxim 8 d'agost la II Diada per l'Autodeterminació dels Pobles. Amb aquesta segona trobada es pretén reclamar i exigir el dret a l'autodeterminació, així com obrir un debat al voltant d'aquest dret perquè diferents col·lectius exposin el seu punt de vista. Alguns dels convidats de renom d'enguany són el popular 'Harry Potter català', l'Èric Bertran; l'exdirector del diari Eguankaria, Martxelo Otamendi; i els 'Obrint Pas', que oferiran un concert per cloure la jornada. El portaveu de les JERC de Blanes, Marc Puig, destaca que després d'un primer any amb 'molt d'èxit' s'ha fet un pas endavant amb una programació molt més 'completa'.
diada autodeterminació blanes
Comparteix
   


Etiquetes
La diada s'iniciarà a les deu del matí amb la fira d'entitats que ja es va fer l'any passat. Aquest dilluns l'organització té confirmades uns vuit participants, però s'espera arribar a la desena o la dotzena. També el matí del pròxim dissabte es farà un debat sobre l'autodeterminació en el qual hi participaran representants de les joventuts de CiU, PSC, ICV-EUiA i ERC. Tot i que també s'ha convidat a les Noves Generacions del PP, aquests darrers no han confirmat la seva assistència.

El migdia s'organitzarà un dinar, durant el transcurs del qual es lliurarà el premi Segador de l'Any. Està previst que el guardonat de l'any passat, Èric Bertran, sigui qui lliuri el premi d'enguany. Fins a aquell moment, l'organització no desvetllarà el nom del premiat. Seguidament, representants de partits nacionalistes com les mateixes JERC o ERC, però també del Bloc Nacionalista Gallec, Nafarroa Bai i l'Scotish National Party (SNP) escocès protagonitzaran l'acte polític central de la diada.

La tarda i el vespre estaran marcats per actes més lúdics, que clouran amb el concert dels 'Obrint Pas' i dels blanencs 'Kontra Band'. Tot i això, també hi haurà lloc per a la reflexió. El portaveu del Lobby per la Independència, Jaume Sastre, i l'exdirector del diari basc Egunkaria, Martxelo Otamendi, oferiran la conferència 'La realitat dels Països Catalans i Euskal Herria'. 'El Mirall Escocès' serà el títol d'una altra conferència a càrrec del diputat escocès Kenneth Gibson i del politòleg Xavier Solano.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Josep fletxa Hostalric
4 de setembre de 2007, 11.10 h

www.ericbertran.cat


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa bigues i riells
4 de setembre de 2007, 09.07 h

El món ha de saber-ho Projecció internacional del cas d'Èric Bertran

Des del bloc de Xavier Mir a Vilaweb ens arriba una nova proposta. Es tracta d'un visionat massiu del documental sobre el cas d'Èric Bertran realitzat per Xevi Mató, subtitulat a l'anglès per Heather Hayes i disponible a YouTube.

Mir proposa que la setmana del 27 d'agost al 2 de setembre s'escampi la iniciativa mitjançant apunts als blocs i enviament de notes de premsa o de correus als mitjans de comunicació.
... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.