directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 23:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

La Vanguardia utilitza Messi per rebentar l’acord CiU&ERC

En una editorial pròpia dels mitjans de l’odi, el vicedirector del diari, “Afredo Albian” s’esplaia a gust contra el Govern Mas i el seu acord amb els republicans

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
carregant Carregant

Més que una editorial la capçalera del Grup Godó desprèn odi i sense cap argument vol liquidar l’anomena’t #pacteperlallibertat fins i tot abans que comenci a governar, deu ser que el Grup Godó ha de pagar el peatge de la seva espanyolitat, ha de fer content  als nacionalistes espanyols i als lobbys de poder que li mantenen part del negoci, no sigui que “La Caixa” li reclami els seus crèdits. “16,5 folis de l’acord, potser deutes sobirans, desconfiança burocràtica, improbable referèndum, fabricants de somnis, pacte còmic, canons diabètics, obsessió confiscatòria sobre la banca,” són tant sols alguns dels comentaris despectius en tant sols 16,5 ratlles d’odi cap a Catalunya que dedica l’editorial de La Vanguardia a l’acord democràtic sorgit del #25N, vergonya de diari que prefereix ser submís a Mariano Rajoy que no pas posar-se al servei del poble de Catalunya  i al 129 President de la Generalitat



Comparteix
   


Etiquetes
La Generalitat vol arruïnar Messi i el seu fill Thiago”

Les ratlles finals de l’editorial són vomitives sorgides de ments obtuses i sense cap mena d’escrúpol, tot val per liquidar l’acord entre CiU i ERC i si cal utilitzar Messi i tirar merda sobre el jugador, cap problema, si creieu que exagerem aquí teniu el que és capaç d’escriure el Grup Godó: “Se’ns fa un nus al coll de pensar quina serà la reacció del nostres català adoptiu més universal, Lionel Messi quan comprovi que la transició nacional que li proposem vol minvar els 1.800 euros que s’embutxaca cada hora i que, a sobre, pretenem reduir l’herència del seu nadó, Thiago” 

Quan dies tardarà La Vanguardia en posar un semàfor vermell a Junqueras?

És tant visceral l’odi del Grup Godó contra ERC i contra tot allò que intenti avançar cap a la sobirania, que el diari en qüestió ha estat incapaç de posar un semàfor verd a qui fa possible un acord per la governabilitat del país, i segurament estem més a prop de veure un semàfor vermell que no pas un de verd a l’Oriol Junqueras.

El Grup Godó  perdona a Rajoy les seves retallades i l’augment dels impostos, però sense treva a l’acord de govern de CiU i ERC

Si existeix un govern que no compleix el que va prometre, aquest és el de Mariano Rajoy, no solament liquida l’estat del benestar, sinó que augmenta els impostos, no paga a Catalunya, incompleix el dèficit que li marca a Europa, porta a la misèria a milers de catalans, però clar, La Vanguardia els fa bons, i per cert molt bons pel que es veu.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
25 de desembre de 2012, 12.24 h

Sembla que la guerra bruta dels serveis "d'intel·ligència" (!?) espanyols comença a fer efecte. Ja comencem a veure amenaces i fantasmes per tot arreu. La cosa va així: Si d'un determinat mitjà de comunicació no m'agrada allò que diu o que publica algun dels seus col·laboradors, el deixo de comprar, el desprogramo de la tele, el porto a la foguera, li envio l'Inquisició o els hi faig "la vaca". Ras i curt.
No anem bé, no anem gens bé si només escoltem i/o llegim allò que ens agrada... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Pepo fletxa Terrassa
24 de desembre de 2012, 17.20 h

A tot això en Monzó, en Basté, en Cuní, en Llimós, en Clapés, na Rahola, etc etc etc, que en diuen, que en pensen ... algú algun dia haurà de mullar-se i dir a les coses pel seu nom. No hem de prendre decisions contràries contra la mass-media privada catalana, doncs hi ha força gent que no crec ni per un moment que estiguin a favor d´emmerdar-ho tot, sinó, més aviat per poder donar veu al Poble que els escolta i que n´és el seu objectiu, perquè d´una altra forma, quin sentit t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Antoni fletxa Móra d'Ebre
24 de desembre de 2012, 17.05 h

És tan fàcil com deixar de comprar la Vanguardia, i eliminar del Televisor 8 TV, a part la vostra salut mental us ho agrairà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Jaumet fletxa Barecelona
24 de desembre de 2012, 14.10 h

Depen de nosaltres que LA VANGUARDIA s`empasi
el seu odi-Aixó no es pot permetre!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
elquiso fletxa gossera
24 de desembre de 2012, 10.55 h

#4 Saps que al entrar a la web també fas guanyar-los diners?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
24 de desembre de 2012, 10.05 h

A veure si els il·lustres col·laboradors pressionen el diari per mantenir-se al costat dels lectors o marxen i planten el "conde". No els faltaria feina a cap dels diaris fidels al país!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Synera fletxa Barcelona
24 de desembre de 2012, 01.03 h

És una guerra real. O s'està a b Madrit o amb CAT. I La Vanguardia a Madrit no és res. Allà ells. Han apostat malament. Pobres!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Synera fletxa Barcelona
24 de desembre de 2012, 01.01 h

Està clar que La Vanguardia està acabada i tira els seus últims cartutxos abns d'enfonçarce definitivament. Amb consta com van de malament. Ja res no s'aguanta a dintre i menys a fora. El compte neng ho està perdent tot. Finito.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
23 de desembre de 2012, 23.26 h

ISABEL , No vui ferte llegir cap diari tu tria el que volguis faltaria més , pero LA Vanguardia tambe la tes en LLengua Catalana tan als Quioscos com per Internet he aixo si que hu tenen EL PERIODICO DE CATALUNYA I LA VANGUARDIA Sorten en les dues LLenguas Aixo sals a de agrair cossa no fa EL PAIS ,, NO FA EL MUNDO DEPORTIBO NI EL DIARI SPORT Que nomes sorten en Castallà he . No vui defensar pas la Vanguardia pero has de entendr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de desembre de 2012, 22.38 h

#29 Encara no t'han donat hora al frenopàtic?jo no necessito canviar de nick(a diferència d'altres),per dir-te que ets idiota.Tu sabràs quins problemes mentals et fan pensar que necessito canviar de nom,potser perquè et penses que com tu ho fas ho han de fer els demés.Vigila amb el lorazepan,idiota,no fos cas que ens donessis una alegria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.