directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

2012, l’any que s'ha destapat el joc brut d’Espanya

Tot s’hi val per aturar el procés de Catalunya cap a l’Estat propi, i Espanya fa temps que practica el joc brut amb tots els mitjans al seu abast.

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

L’estratègia de l’estat espanyol per anorrear el procés sobiranista a Catalunya, a falta de poder emprar els tancs difícils de justificar en els temps que corren, és el joc brut. L’objectiu és atacar les institucions i la llengua per trencar la cohesió social i escanyar la Generalitat financerament, per això compta amb molts recursos i amb la complicitat de sectors de poder que es beneficien de la dependència de Catalunya d’Espanya i també d’alguns mitjans de comunicació que sovint sembren odi contra Catalunya. El joc brut soterrat utilitzant els serveis de intel·ligència de l’estat és emprat sense manies.
Objectius PP-FAES: fer caure el president de Catalunya, escanyar-nos financerament i debilitar la cohesió social
    
La catedràtica d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona Núria Bosch explicava que els objectius prioritaris de l’estat eren atacar les institucions i el president de la Generalitat fins fer-lo caure, la llengua catalana per dividir Catalunya i acabar d’escanyar les finances de la generalitat, Bosch a més apuntava que  ”L'única sortida és anar cap a l'estat propi ... Precisament, si la prioritat és la crisi hem d'anar cap a la independència perquè Catalunya esdevingui un estat pròsper, i com més de pressa millor. Així evitarem molt joc brut d'Espanya.”

El CNI,  tot val per rebentar el procés cap a l’estat propi
 
El Govern Espanyol malgrat fer veure que no està preocupat per l’augment del independentisme a Catalunya,  sí que ha mogut fitxa. Des de fa mesos el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) treballa per infiltrar-se en estaments claus de la societat catalana, és una de les primeres recomanacions de qualsevol servei d’intel·ligència, infiltrar-se a casa de qui pot ser una amenaça, ja ho han fet i des de fa temps, als Mossos d’Esquadra, en grans mitjans de comunicació, en mitjans digitals i organitzacions socials i polítiques. Intoxicar, rebentar, malparlar, espiar, obrir escletxes dins dels moviments socials del independentisme, tenir articulistes i opinadors a sou que, fins i tot paguen indirectament mitjançant la col·laboració d’empreses afins. Utilitzar i manipular l’extrema dreta té un cost zero pels serveis d’intel·ligència, són fàcils de manipular, i fàcils d’excitar, i a més a més poden servir per intentar rebentar moviments democràtics per la independència i el què es més important sembrar la por i la confusió.

Comandaments policials actuen al marge de la llei contra els polítics catalans
  
El joc brut que Espanya practica contra el procés independentista fins i tot ha estat portada del diari “El País”  que confirma, informacions falses, muntatges policials, infiltracions als Mossos d’Esquadra i el més greu, segons el diari espanyol, que el Ministeri de l’Interior no ho controla, totes aquestes manipulacions han crescut arrel de la manifestació de l’11 de setembre. El País parla de d’elaboració d’informes sense proves i que són enviats als anomenats mitjans de l’odi o de la caverna mediàtica que insisteixen dia darrera dia que a Catalunya la corrupció arriba a tots els nivells polítics. En aquests moments els diferents mitjans de comunicació implicats tindrien fins a cinc documents que encara no s’han fet públics que intenten col·lapsar el procés endegat a Catalunya per exercir el dret a decidir.

El Mundo ha declarat la guerra contra el procés d’independència de Catalunya amb totes les seves forces i espera el botí. 
  
Pedro J Ramírez  està satisfet, porta dies i dies, pagines i pagines, diners i diners destinats a enfonsar el procés independentista a Catalunya, el mateix Estat Espanyol, els dos grans partits de l’Estat, PP i PSOE li han lliurat la direcció d’aquest atac contra Catalunya.

El lobby “Puente Aéreo” l’enemic dins de casa
 
Lobbys de poder a l’ombra que s’enriqueix a costa de l’espoli del nostre país, a costa de tots, i tenen la complicitat d’alguns mitjans que a cop de titular i en nom de la responsabilitat pretenen fer-nos combregar amb rodes de molí. Ells no emprenen, ni s’aixequen ben ben d’hora al mati, ni es treuen la son de les orelles, ni de les pedres en fan pans, ni s’indignen perquè Espanya ens roba i ofega. Ells pensen en els seus interessos, mouen els fils i grapegen la democràcia, porten sempre un posat d’honorabilitat i seriositat, es fan fotos amb ministres i volen decidir, al marge de les urnes, el nostre futur.


 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Jordi fletxa CATALUNYA
2 de gener de 2013, 22.38 h

#23 El TS avala la equivalencia de los términos 'catalán' y 'valenciano'
Es la sentencia número 45 que emite sobre el conflicto lingüístico
27.07.12 - 20:08 - EUROPA PRESS | VALENCIA


El Tribunal Supremo (TS) ha reconocido la unidad de la lengua y la equivalencia entre las denominaciones de 'catalán' y 'valenciano' en una sentencia en lo referente al litigio de un vecino de Cocentaina (Alicante) que fue excluido por parte de la Generalitat de un proceso de selección por usar la denomina... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jordi fletxa CATALUNYA
2 de gener de 2013, 22.33 h

#24 Te gràcia, venint d'un tros de merda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Jordi fletxa CATALUNYA
2 de gener de 2013, 22.32 h

#23 Hola oscar crusat,josep maria capdevila,roser fort,joel de vinaroz,pere puig,santi mataró i d'altres àlies per a un mitjamerda que no te collons de firmar amb el seu nom,veig que el canvi d'any no et senta bé,segueixes igual de poca cosa que sempre,és el que te ser un desgraciat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Pedro Reverter fletxa Castellón de la Plana
2 de gener de 2013, 21.12 h

#22 Hermano?. El único hermano que tu tienes es Hitler y Stalin. Cáncer de la sociedad catalana !!!!!, eso es lo que eres, escoria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Pedro Reverter fletxa Castellón de la Plana
2 de gener de 2013, 21.11 h

JUEGO SUCIO DE ESPAÑA, HIJOS DE PUTA. SUERTE TENÉIS QUE ESTÁ GOBERNANDO EL PP. CABRONES DE MIERDA!!!, QUE VOSOTROS LOS INDEPENDENTISTAS SOIS EL CANCER DE CATALUÑA, DE ESPAÑA Y DE LA HUMANIDAD. QUE ESO ES LO QUE SOIS, UN PUTO CÁNCER.

Con el acceso a la presidencia del Gobierno de José María Aznar, el frívolo Eduardo Zaplana pactó con Jordi Pujol la unidad de la lengua, la desaparición académica del valenciano. Desde entonces el PP se ha convertido en el caballo de Troya de la catala... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Catalana fletxa Barcelona
1 de gener de 2013, 18.45 h

Hem de tenir confiança i anar junts!! fins al final ara més que mai tots plegats fen unió catalana, no podem separar-nos germans!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Raul Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
1 de gener de 2013, 18.45 h

I no seria més fàcil fer públics tots els mitjans de comunicació i empreses participades pel comte de Godó per tal de deixar-los de banda i deixar de consumir-los?

Ra


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
1 de gener de 2013, 15.55 h

Doncs sí Espanya fa joc brut nosaltres éns hem de saber defensar. Cal, per exemple, posar a la picota el comte Godó i la seva Vanguardia. Hem d'exigir que els seus articulistes més importants com en Francesc-Marc Álvaro, la Pilar Rahola o en Quim Monzó es declarin en vaga d'escriure en aquest diari. QWue ho facin tots a la vegada... De cop, que n'expliquin els motius davant d'una roda de premsa, que la notícia s'esbombi per les xarxes digitals, que expliquin la seva posició en totes i c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Espanyolisme és feixisme . fletxa www.helpcatalonia.cat
31 de desembre de 2012, 21.09 h

https://www.change.org/es/peticiones/presidente-del-parlamento-europeo-sr-martin-schulz-ilegalizaci%C3%B3n-de-la-fundaci%C3%B3n-nacional-francisco-franco#

Recollida virtual de signatures per demanar a Europa la il·legalització de l'entitat feixista i espanyolista Fundación Francisco Franco.
Evitem que amb din... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jordi fletxa CATALUNYA
31 de desembre de 2012, 20.08 h

#17 Home!!ja et trobavem a faltar,l'apostrofador enmascarat ataca de nou!! que tal, fracassat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.