directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC es perd buscant el camí del mig

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, veu "compatible" l'abstenció en el dret a decidir de Navarro i la posterior reconsideració de Collboni

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha considerat aquest dimarts "compatible" l'abstenció que el seu líder, Pere Navarro, va anunciar per tot allò que fes referència al dret a decidir - i que va suposar escarafalls del PSOE i la reprovació de Rubalcaba-, amb la reconsideració d'aquest vot que va matisar dilluns el portaveu del partit, Jaume Collboni. Per Lucena, són dos arguments "harmònics" i l'aparent contradicció rau només en "problemes de comunicació" del PSC per explicar la seva posició "intermitja". Lucena explica així el canvi de parer del PSC cap al posicionament que li reclamava el PSOE.



Comparteix
   


Etiquetes
Els malabarismes del PSC amb el dret a decidir mostren la inconsistència del camí del mig
 
Tot i les diferències entre la postura inicial del PSC clarament apostant per una abstenció sistemàtica amb el dret a decidir, i la posterior reformulació del vot en funció del contingut de cada proposta, per Maurici Lucena aquests dos punts no estan tan lluny. En una entrevista a la Xarxa Ràdio, el portaveu parlamentari ha assegurat que veu "compatible i harmònic" el posicionament anunciat per Navarro i el matisat per Collboni dilluns després de la reunió de la cúpula del PSC.


El paperot de Lucena, fer passar bou per bèstia grossa
 
"Collboni va voler dir que si en algun moment CiU i ERC plantegen una iniciativa descaradament il·legal, no ens podrem abstenir i votarem en contra, és a dir NO. I si arriben a una posició més federalista i intermitja, votarem a favor, és a dir SÍ. I això és compatible amb el que va dir Navarro a la investidura –que s’abstindrien en tot allò que fes referència al dret a decidir-, ha explicat Lucena, i ha reconegut que el PSC està tenint "problemes de comunicació" per poder fer entendre el seu posicionament sobre el dret a decidir.
 
El PSC el partit del gris
 
Lucena també ha admès que potser costa entendre la compatibilitat d'aquests dos posicionaments, en referència al de Navarro i Collboni, "En un debat amb posicions tan polaritzades, les que formen part dels matisos del gris com la nostra, assumim que necessiten un sobreesforç per explicar-les", ha dit.







COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Daniel fletxa Salt
20 d'abril de 2013, 15.09 h

Sembla mentida el que hem d'arribar a sentir dir. Avui en Collboni deixa anar que el procés independentista a Escòcia és exemplar, no com el català que es basa en la por. Mancat d'argumentari, aquest home quan diu que els catalans infonem por per propiciar la consulta -recordem-nos de la pacífica, cívica, multitudinària, i heterogènia manifestació del passat 11S- s'aferra a la mentida per defensar la seva condició de butifler. No ens enganyarà!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
topics fletxa Granollers
9 de gener de 2013, 23.12 h

El PSC/PSOE, PP i Cs = tots son iguals unionistes


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
mario fletxa barna
9 de gener de 2013, 09.42 h

On són els polítics intel·ligents a casa PSC-PSOE? no em cap a cap butxaca que un català pugui anar en contra de Catalunya, políticament parlant o és que no n´hi ha cap? que s'ho facin mirar tots plegats, si rectifiquessin respirarien molt millor i no els sortirien pedres al fetge que els amarguessin la vida.
No pot ser que no es pugui fer política decent. PSC,s si us plau recicleu-vos d'una punyetera vegada, sinó no us quedaran ni les espines ( que cada vegada són més punxegudes i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jaume Castellet fletxa Barcelona
9 de gener de 2013, 09.35 h

Aquests tipus de la delegació del psoe a Catalunya estan acabats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Hèctor Brandão fletxa Països Catalans
8 de gener de 2013, 18.20 h

El camí d'enmig sempre duu al forat del cul. I ja sabem què s'hi troba, i què hi troben doncs sempre els merdosos "fofialita" pseudocatalans.

Els "fofialita" acastellanats que dissortadament tenim als Països Catalans, tots s'hi veuen, al forat del cul dels castellans. Tant de bo s'hi neguessin i hi desapareguessin per sempre més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat-República de Catalunya
8 de gener de 2013, 13.09 h

Carles Boix demostra com l’Estat castiga el benestar de Catalunya. http://carlesboix.wordpress.com/2013/01/07/qualitat-dels-serveis-public-a-europa-i-catalunya/


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JRS fletxa Empordà PPCC !!*!!
8 de gener de 2013, 12.36 h

La foto de dalt és molt sug.gerent: un Rubalcaba gat vell i ple d'animadversió devers la lliure autodeterminació del poble català, i un Pere Navarro navegant sense rumb ni brúixola, sense el mínim indici de criteris clars llevat d'un: brillar en societat, ser important, liderar quelkcom, el que sigui, la qüestió es semblar que ets més que els altres... Ja us podeu imaginar qui imposarà el seu criteri a qui. Està força clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Santi fletxa Barcelona
8 de gener de 2013, 12.31 h

Ens volen enganyar. Els botiflers pseudo-sociates ens volen fer creure que són el que no són. El PSC no és ni S ni C, només és P.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.