directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rajoy menteix, diu que aplicarà sempre la llei a Catalunya!

Espanya incompleix de forma sistemàtica la llei de pressupostos, l’addicional tercera i la defensa de la llengua catalana; tot premeditat per aconseguir l’asfixia econòmica de Catalunya

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reaccionat aquest dijous des de Perú -on es troba de viatge oficial- a l'aprovació de la declaració de sobirania per part del Parlament de Catalunya, i ho ha fet per recordar que el seu govern "seguirà apostant per la convivència i pel diàleg" però també "aplicarà la Llei com és la seva obligació sempre, i si és precís, amb més raó". El president espanyol ha afirmat que en aquests moments de lluita contra la crisi els espanyols no s'han de "distreure" intentant "posar-ho tot en qüestió" i ha apuntat que "dir, afirmar o aprovar resolucions que no estan en l'esperit constitucional no serveix per a res. Rajoy tant sols aplica la llei quant aquesta serveix per anorrear Catalunya a la servitud d’Espanya.

Comparteix
   


Etiquetes
Espanya tant sols entén de repressió

En una compareixença conjunta sense preguntes amb el president del Perú, Ollanta Humala, Rajoy ha volgut destinar el tram final del seu discurs a comentar la situació política a Catalunya després que el Parlament aprovés aquest dimecres amb 85 vots a favor (CiU, ERC, ICV i un membre de la CUP), 41 en contra (PP, PSC i C's) i dues abstencions de la CUP la declaració de sobirania.

Espanya, por a la democràcia

L'executiu espanyol ja va reaccionar a la declaració aquest mateix dimecres per boca del ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, que va advertir que el govern espanyol "no permetrà  mai" una consulta a Catalunya que no s'ajusti plenament a la legalitat espanyola, i va afegir que una Catalunya independent patiria una severa recessió econòmica i no podria accedir a la UE.

Espanya, pànic a la voluntat majoritària dels catalans

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, també ha fet referència aquest dijous a la declaració de sobirania i ha apuntat que el seu govern "adoptarà les mesures necessàries per complir i fer complir la Llei" a Catalunya. "No fa falta dir més alt ni repetir-ho", ha dit.

Amb tot, l'executiu espanyol no es planteja portar el text que va aprovar el Parlament al Tribunal Constitucional. Segons va admetre García Margallo aquesta és una possibilitat descartada perquè el text aprovat "no té efectes jurídics" i és una "declaració retòrica" que caldrà plasmar després en "accions concretes i normes amb conseqüències jurídiques que sí que podran ser recorregudes al TC".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
27 de gener de 2013, 08.33 h

#13 ALBERTITAAAAA!!!, ninyia feitaaaaa... disculpa que ahir et dediqués poc temps, però hi ha tantes coses interessants a fer, a la vida, que tractar amb subnormalets passa a segon (o tercer o quart o cinquè...etc...) lloc.

Avui tinc un regalet a fer-te. Sé que t'agradarà tant com un platan a un ximpanzé (amb perdó dels ximpanzés!) Vat-el aquí:

No ho entenc: aquest al.lucinat que usa o ha usat els noms d'Aragoneses, Alberto, 1714, Antonio, i una llarga llista de noms propis, inclos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
26 de gener de 2013, 20.59 h

#13 Tu no no ets graciós. Cada vegada que pretens fer riure LA CAGAS, pobre imbècil. Per a tu, com per a tots els franquistes que preteneu imposar el castellà a Catalunya, l'humor és un tio amb sabates de 60cm i nas vermell. Sou així D'ANALFABETS, pobrets. Farieu pena si la vostra IGNORÀNCIA no fos IMPERTINENT, però essent com sou, NO FEU PENA SINÓ REPUGNÀNCIA. En tinc prou D'ENVIAR-TE A LA MERDAi deixar que segueixis MASTURBANT-TE EN SOLITARI. Riu les teves "gràcies" i pèlate-la a ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
! No matéis fletxa Al único gracioso !
26 de gener de 2013, 07.52 h

#12 Rigamos encarecidamente a Santi de Mataró , que retire esas palabras tan desagradables en las q te amenazaba de muerte civil : eres , con mucha diferencia , el tipo más gracioso de este foro , y q sepas q mucha gente se ha enganchado a el gracias a ti ; eres como esos especímenes q colocan en los reallitys de TV , necesitan un atolondrado violento y semi-analfabeto para q la audiencia se descojone de el y algunos se consuelen diciendo en casa : " mama , tu q decías q era tonto , mira , ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
RING RIIING fletxa SI TE Lo disen, és el CSID
25 de gener de 2013, 17.16 h

#6 SE NOOOOTAAAA, SE NOTA,... (a més de la teva cara d'idiota) que ets un FRANQUISTA DEL PP, més curt de gambals que un funcionari que treballi amb el programa SITEL i fassi "trucadetes molestes" als independentistes incòmodes als que un FILL DE PUTA FRANQUISTA com tu, si és que no ets tu mateix, en SANTI que diu ser de MATARÓ va amenaçar de "sentenciado a muerte civil" ( comentari 61 de la notícia "Espanyolitzar La Caixa" del 23 de gener, és a dir abans d'ahir)

I jo, tranquil.lament, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Synera fletxa Barcelona
25 de gener de 2013, 16.57 h

#6 La crisis en que vive Ejpanya desde hace 500 años. Todavía no te has dado cuenta de su incompetencia como Estado? Pobre! Te han comido el coco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Synera fletxa Barcelona
25 de gener de 2013, 16.55 h

Aquest pobre hone no sap el que es pesca. Quina verganya quan representa a Espanya a l'estranger. Però gràcies a ell i el PP, el futur Estat català s'acosta. E el que passa amb els provincians. No sabe estar i es descoloquen. De quin color porta els mitjons? Encare ningú m'ho ha dit. És l'únic que m'interessa d'ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
25 de gener de 2013, 11.53 h

El titular es totalment esbiaixat. Espanya i el Gobierno d'Espanya seguiran aplicant la Llei que han aplicat els darrers 300 anys. La Llei de l'embut, i la Llei del més fort. On és la mentida?

Tanmateix, Catalunya forma part d'Espanya que es un Estat de Dret. Com diuen ells; per Derecho de Conquista (derogacio de les lleis nacionals catalanes al 1716 pel decret de Nova Planta).

Espanya no menteix; qui ens mentim som els catalans que creiem una cosa que no existeix "una federació ibèrica r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa CATALUNYA
25 de gener de 2013, 11.20 h

#6 Mira en que es gasta els calers el partit del teu "amiguet".

El govern valencià ofereix als professors un curs de formació sobre aparicions marianes i miracles
Esquerra Unida del País Valencià denuncia que el Servei de Formació del Professorat de la conselleria d'Educació ofereixi aquest curs, organitzat pel bisbat d'Alacant
ARA València | Actualitzada el 24/01/2013 13:47
El grup parlamentari d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha denunciat que el Servei de Formació del Prof... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Els economistes de tot el món ho tenen clar fletxa Catalunya independent = país ric i millor qualitat de vida
25 de gener de 2013, 10.34 h

Gary Stanley Becker, el Premi Nobel d`Economia del 1992, assegura en un article publicat al seu blog personal titulat Breakup of Countries: No Economic Disaster, que la independència de Catalunya no suposaria cap desastre per als catalans, ni per a Catalunya com a col·lectiu.
...
L'execonomista en cap de l'FMI: "Catalunya, aïllada, seria un dels països més rics del món"
Kenneth Rogoff, professor de Harvard i execonomista en cap del Fons Monetari Internacional, considera que una Catalunya ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
25 de gener de 2013, 10.20 h

Muy Bien, Presidente. ni puto caso a estos llorornes.

Dediquese a sacarnos de la crisis donde nos puso ZP y olvidese de estos ploramiques.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 29
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.