directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 09:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Onze de Setembre: Sant Quirze del Vallès, pendent de si podrà hissar la senyera més alta de Catalunya

La senyera més gran del món fou la que es va desplegar al Camp Nou al 2004

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Molts són els actes que es viuen avui per celebrar la nostra Diada Nacional. Una de les iniciatives més atrevides és la que va proposar l'ajuntament de Sant Quirze del Vallès, al Vallès Occidental. La proposta constava en hissar la senyera en un pal que recollís un rècord d'alçada. En altres paraules: fer onejar la bandera senyera més alta del món. Tot i això, sembla que serà difícil dur a terme l'acció per 'problemes d'infraestructura'.  Avui en sortirem de dubtes.
senyera pal mastil hissar bandera
Comparteix
   


Etiquetes
Hissar la senyera més alta de Catalunya al Parc de les Morisques de Sant Quirze del Vallès és cada vegada més improbable després que se suspengués l'acte de col·locació de la barra aquest divendres al matí 'per problemes d'infraestrucutra', segons fonts de l'ajuntament. Ahir al matí, els tècnics encarregats d'aixecar aquesta estructura de divuit metres d'alçada restaven a l'espera de la reunió entre l'alcaldessa Montserrat Mundi i membres de l'empresa instal·ladora que es feia en el mateix moment per solucionar el problema. Segons sembla, la base no podia suportar el pes del màstil. A hores d'ara, l'Ajuntament no ha explicat si es podrà hissar la bandera per la Diada.

La senyera més gran del món

Els catalans vam poder observar la senyera més gran del món el 25 d''agost del 2004 en el trofeu Joan Gamper que organitza cada any a finals de l'estiu l'entitat blaugrana. En aquella ocasió el Camp Nou es va cobrir amb una immensa senyera uns minuts abans del partit. Fou la bandera més gran del món, amb una superfície de 13.108 m2.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
11 de setembre de 2007, 08.46 h

Santboians, aquí llanço una idea: La nostra església de Sant Baldiri te l'immens honor de guardar les despulles de Rafael Casanova. Per tant es un lloc on la nostra historia es present en primera persona. Es per això que una gran senyera damunt de tot de la torre del campanar seria un recordatori diari per tots el santboians i pels milers de persones que diàriament passen pels voltants en cotxe i en tren.
Deixo aquí la proposta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.