directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez Camacho, pànic a què la conversa de La Camarga es difongui

Descobrir una líder del PPC frívola i elitista ja va ensorrar la seva imatge, el temor ara està en allò que no es va dir però es va insinuar i que podria rematar la feina

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Sánchez Camacho va declarar aquest divendres al jutjat civil que porta part del cas de la demanda de les escoltes de La Camarga, a la sortida del jutjat es va produir un fet insòlit, tractant-se de la popular;  Camacho es va negar a respondre les preguntes de la premsa. Des que el Confidencial.com  publiqués part de la conversa gravada per Método3 a La Camarga, la líder dels populars tem que la reproducció de més parts de la conversa pugui acabar de dinamitar la seva imatge ja tocada. El digital explicava que Camacho va fer a la ex de Pujol junior una “confidència molt personal i no reproduïble”, a més d’assegurar que li “tiraven els trastos “tios” d’altres partits”.
 

Comparteix
   


Etiquetes
El Confidencia.com, arrancada de cavall i parada de burro
 
Part de la reproducció de la conversa gravada per Método3, entre Maria Victòria Álvarez, i la líder dels populars, Alícia Sánchez Camacho al digital, deixava entreveure l’ètica i l’estil de vida de la líder del PPC, que vivia entre botox, cirurgia plàstica, una pitonissa i moltes bosses caríssimes, entre elles una de cocodril de 900 euros. Després del primer lliurament però el digital va tallar en sec les seves informacions la qual cosa fa pensar en una actuació de les altes esferes del PP. 
 
PSC o el CNI van espiar Camacho
 
En les seves declaracions el director de Método3 es va desmarcar del cas davant el jutge, assegurant que l'agència no tenia constància oficial de l'encàrrec de gravar Sánchez Camacho i que l’encàrrec no constava en el registre i va insinuar que algú de l'entorn de Camacho podria estar al darrera de la petició de la gravació "com un favor" personal a Villena, perquè difícilment algú altre podia tenir tanta informació sobre els seus plans. Tot plegat fa tuf a clavegueres de l’estat, fins i tot apareix el PSC
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Paco Pi fletxa Barcelona
4 de març de 2013, 03.07 h

A veure, gent del Directe.cat: Insisteixo, us llegeixo amb molta fruïció i respecte... fins que apareixen coses com aquesta: "Pànic a què la conversa de La Camarga es difongui". "Pànic A QUÈ la conversa de La Camarga es difongui"! "Ande avéis estudiao, piltrafillas?" Per què penseu en castellà i feu veure que us adreceu a nosaltres en català? Feu molt més de mal que no us penseu... i això que dieu que defenseu la nostra llengua! Feu-vos-ho mirar d'una punyetera vegada, si us plau!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de març de 2013, 20.33 h

#16 Tu com ets ximple, per si de cas, tires la culpa a la q li explicaven el q robava el pocavergonya, ets tan babau q per tal de ni dir q l'altre és un lladre, li tires la culpa a la q li explicaven q era ... Vaja tros de ximples, com us manegen mentre ells es forren, sou com les fans dels grups d'adolescents, defenseu amb unes i dents a uns golfs q! A més us roben!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Terra fletxa Baix llobregat
3 de març de 2013, 19.49 h

per qué està la sra. k matxo ,tan espantada per que no es difongui la conversa que va tenir i que diuen que es va garbar, ...que parlaba del sobre ?... 0 que ella també portaba diners a Andorra...? per que te tanta por , que amaga ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
3 de març de 2013, 19.09 h

se contaban intimidades subidas de tono sobre sus habilidades en la cama........................para disfrute propio y el de sus parejas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
CIUrupcion fletxa Catalana
3 de març de 2013, 13.42 h

#15 Tu como eres tonto , por si acaso , echas la culpa a la q le contaban lo q robaba el sinvergüenza , eres tan bobo q con tal de ni decir q el otro es un ladrón , le echas la culpa a la q le contaban q lo era... Vaya pedazo de tontos , como os manejan mientras ellos se forran , sois como las fans de los grupos de quinceañeras , defendéis con unas y dientes a unos golfos q ! Además os roban !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
JORDI fletxa GRANOLLERS
3 de març de 2013, 11.51 h

Perque no està detenguda aquesta encobridora, tan criminal es qui fa el delicte com qui l'ampara i silencia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
3 de març de 2013, 11.18 h

#12 Ui no,ara els restaurants el més popular és el secret de porca ibèrica,és molt sucós,les butifarres te les deus menjar tu a l'alberg social,maco


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Pepo fletxa Terrassa
3 de març de 2013, 11.06 h

Ja estic sentint a la Quemascle, fardant davant la Vicky, l´ex d´en Pujol: A mi me gusta por delante y por detrás Viva España!!; A mi me gustan grandes y hermosas, porque ahí está la calidad del macho ibérico Viva España!!; Me gusta que los que pasan por el Arco del Triunfo luego se retraten con un Louis Vuitton exclusivo o bien un Hermes carísimo ... Aquest és l´objectiu d´aquesta individua i segurament de moltes d´altres, traslladable també tot això, al sector masculí. REGENER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
CIUrupcion fletxa Catalana
3 de març de 2013, 10.18 h

#11 Deja de comer butifarras , de unas y de las otras , q se te esta quedando aún mayor cara de idiota de la q tenías !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 25
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jordi fletxa CATALUNYA
2 de març de 2013, 23.07 h

#9 Cala't la boina, messetari subsidiari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.