directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Granollers i Mollet, a punt per a la consulta del 25-A

L'entitat granollerina reparteix punts de llibre amb la llista de col·legis electorals

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les dues grans ciutats del Vallès Oriental, Granollers i Mollet, celebren una consulta independentista aquest diumenge. I les dues, amb majoria socialista al consistori, ja ho tenen tot a punt per a la jornada electoral. A Granollers, 50.858 majors de 16 anys podran pronunciar-se sobre la independència de Catalunya. A Mollet ho podran fer 43.283. Això ha obligat a treballar, i molt, a les dues plataformes organitzadores. A la capital del Vallès Oriental hi haurà 24 col·legis electorals. A Mollet han habilitat 10 edificis amb meses per poder votar. I a l'espera del que succeeixi aquest Sant Jordi, Mollet Decideix ja ha recollit més de 300 vots; Granollers Decideix prefereix no parlar encara de xifres, però avança que està satisfet amb el nombre de vots aplegats fins ara.
El punt de llibre que es reparteix aquest divendres © GD
El punt de llibre que es reparteix aquest divendres © GD

Comparteix
   


Etiquetes
Durant els últims dies, els voluntaris de Granollers Decideix han estat repartint 20.000 sobres informatius desplegables per les bústies dels habitatges de la ciutat. Els sobres expliquen amb frases breus tot el que cal saber de la consulta popular sobre la independència de Catalunya: de què va, qui hi pot participar, quins documents són imprescindibles... A més, inclouen també una butlleta del 'no', una del 'sí' i una en blanc, i un sobre, perquè tothom qui vulgui, pugui anar a votar el 25 d'abril amb el vot ja dins del sobre. Aquests sobres informatius també es poden trobar en els punts de vot anticipat distribuïts per la ciutat.

A més, pels carrers de la capital del Vallès Oriental es pot veure des de dimecres un Seat 600 emetent la falca del Tant Sí com No, vota. I aquesta diada de Sant Jordi i durant el cap de setmana, a part de llibres, roses i punts de vot anticipat, Granollers s'omplirà també de punts de llibre. Amb la imatge de la campanya i la llista de col·legis electorals, algunes llibreries i quioscos repartiran el punt de llibre de Granollers Decideix. S'han editat molts punts per tal que la gent de la ciutat sàpiga que es fa la consulta el 25-A i en quins col·legis electorals pot exercir el seu dret a vot.

Vot anticipat a domicili
De possibilitats per poder votar en aquesta consulta a Granollers n'hi ha moltes i són diverses: als punts de vot anticipat als carrers, a les xerrades que fa l'entitat per diferents instituts i associacions de nous votants, al local de l’entitat, als 24 col·legis electorals el mateix dia de la consulta i, fins i tot, des de casa.
Les persones que no puguin moure’s de casa o tinguin mobilitat reduïda poden trucar al 673 939 792 i una persona s'aproparà al domicili del sol·lictant amb tots els elements necessaris perquè l'interessat dipositi el seu vot de manera anticipada.

Pel que fa al dia de les eleccions, el diumenge 25 al matí Granollers Decideix compatarà amb la presència de quatre observadors internacionals, del País Basc, Sardenya, la Cabilia i Quebec, que donaran fe del procés i visitaran diferents col·legis electorals.

Més de 15.000 paperetes a Mollet
Pel que fa a Mollet Decideix, la plataforma ha enviat als domicilis de la ciutat més de 15.000 paperetes per votar col·locades en díptics informatius. La plataforma va celebrar la seva darrera assemblea aquest dijous, a la sala d'actes del Casal Cultural, on es van distribuir els voluntaris que s'han ofert per col·laborar en la consulta, en els diferents col·legis electorals. L'entitat molletana també ha penjat pancartes, cartells i ha empaperat mitja ciutat.

COL·LEGIS ELECTORALS DE GRANOLLERS.


COL·LEGIS ELECTORALS DE MOLLET.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.