directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Insultar els catalans és gratis

Insulten les nostres institucions i el nostre esperit democràtic impunement i ens comparen amb nazis, en un país normal això no es toleraria de cap manera

Comentaris 62  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 17 vots )
carregant Carregant

En pocs mesos dirigents històrics del PSOE, un membre del Govern del PP, el director del diari El Mundo, a més d’una colla de comentaristes dels mitjans de la caverna mediàtica, s’han atrevit a comparar el nacionalisme català amb un dels règims més cruels de la història de la humanitat, el nazisme, sense cap conseqüència. La veda està oberta i les  manifestacions de Marcelí Iglésias, José Bono, Juan Carlos  Rodríguez Ibarra, Paco Vázquez, exalcalde socialista de la Coruña, del ministre d’exteriors José Manuel García Margallo, del director de El Mundo, Pedro J.Ramírez, a més dels fotomuntatges d’un regidor del PP a Rubí o del PSC de Mont-Roig, han quedat impunes.

Comparteix
   


Etiquetes
Els nacionalistes catalans són “nazis”, i aquí no passa res
 
Els catalans tenim fama de tolerants però hi ha límits que no hem d’accedir a que siguin traspassats, la memòria humana sovint és curta per això en repassar els greuges veiem que els atacs no són puntuals com ens volen fer creure, ni són fets per quatre eixelebrats com es pretén. El cert és que l’objectiu que es persegueix és clar, i no és altre que aconseguir que una majoria d’espanyols relacionin automàticament el nacionalisme català amb el nazisme i considerin els catalans falsos i tergiversadors de la història i fer creure que el dret a decidir dels catalans és il·legítim.
 
 
El director de El Mundo titlla de nazis a tots els catalans però convidem a representants del diari a les tertúlies de la ràdio i la televisió pública
 
El 'Sieg Heil' que vapiular i reafirmar Pedro J Ràmirez era un clar insult a tots els catalans. Quan el director del diari va saber que el FC Barcelona convertiria al Camp Nou en una senyera gegant amb un mosaic durant el primer Barça-Madrid, va esclatar de ràbia a i va escriure al seu Twitter: (Sieg Heil!!) Mosaic a la catalana mun.do/QX4WiQ via @ elmundoes.  L'exemple de Pedro J. Ramírez és el més significatiu d'una llarga llista d'opinadors i periodistes que no sistemàticament canvien el mot nacionalisme català per nazionalisme en les taules d'algunes tertúlies televisives on es passegen sovint el president de C's, Albert Rivera, i la presidenta del PPC, Alíca Sánchez Camacho.

Polítics desmesurats que marquen estil a Espanya
 
L’últim episodi l'ha protagonitzat l'expresident d'Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra, però abans el ministre d'Exteriors i cap de la diplomàcia espanyola, José Manuel García Margallo, va patinar de valent en el seu discurs sobre els nacionalismes excloents comparant-los amb el nazisme. En la última campanya electoral Marcelí Iglésies, va també va titllar de nazisme l’estratègia de CiU, en un míting davant de Pere Navarro. José Bono, tampoc va quedar curt quan en un còctel a Sitges, lluint el pin de Ciutadans a la solapa de l’americana va alertar que a Catalunya el nazisme estava a l’aguait.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#62
LLUIS fletxa bcn
18 de gener de 2017, 17.44 h

Les autoritats de la UE sempre han mantingut que una eventual separació de Catalunya de l'Estat espanyol és un afer intern d'Espanya, però que en qualsevol cas, aquest fet implicaria que el nou estat català quedaria automàticament fora de la Unió i hauria d'iniciar els tràmits per a la seva sol·licitud d'ingrés.

I ara, la UE s'ha allunyat encara més de les reivindicacions independentistes catalanes i del referèndum després del no del Tribunal Constitucional federal d'Alemanya a una... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
15 de gener de 2017, 18.35 h



#60

POBRE bejota (ara disfressat de "Lluis" sense accent, el molt analfabet) he vist jo més pintades contra Catalunya a les caspanyes que tu pintades contra caspanya a Catalunya.

Té, pobre analfabet, mira això: http://foroparalelo.com/general/espanol-habla-espanol-360487/ d'això, quan jo era un nen petit, Catalunya n'estava plena, de pintades OFICIALS com aquesta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
LLUIS fletxa bcn
3 de gener de 2017, 12.48 h

El president Carles Puigdemont. /Jordi Bedmar .

Puigdemont, entre les 12 persones que ‘arruïnaran’ el 2017, segons Politico.eu

Carlos Garfella
El president de la Generalitat comparteix llista amb Beppe Grillo, Sarkozy i el líder de la ultradreta holandesa, Geert Wilders.


N.B. QUE NO RECORDEU, FA ALGUNS ANYS ,ON TOT CATALANYA ESTAVA PLAGADA D'ISULTS CONTRE ESPANYA ARREU DEL TERRITORI


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
20 d'octubre de 2016, 12.34 h






HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH . . . tota la PATULÈIA pancastellanista , el POBRE analfabet del bejota (ara Lluís però sense accent, el pobre ignorant) , el Cagarrutaneses, l'adicte a l'ANÍS EL MONO, el tal Pere que s'assembla com dues gotes d'aigua a la Micaela Romualda . . . en resum, el CASTELLANAM ESVALOTAT com galliner quan ve la guilla . . .



HUAH HUAH HUAH HUAH . . . CASPAnya en peu de guerra !! !! !! !! . . . tremoleu !! aparteu les criatures que ve l'home que fa por !! !! !... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
LLUIS fletxa bcn
7 d'octubre de 2016, 18.10 h

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .
n.b.DIRECTE ÉS UN BON EXEMPLE D'INSULT PERMANENT D'INSULT A LA RESTA DE LA GENT DE L'ESTAT. MÉS D'HORA QUE TANRD PASSÁRAN EL REBUTJA QUE SÓN 40 MILIONS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
4 d'agost de 2016, 19.55 h

"Perlas" extraidas de las conferencias que el Instituto Nova Historia y el "historiador" Victor Cucurull, actual Miembro del Secretariado NAcional de la ANC y antiguo candidato a las elecciones por UCD, "se atreven" a dar por España (segun afirma el).
http://dolcacatalunya.com/2014/06/01/reir-y-no-parar-vea-a-un-lider-de-la-anc-contando-la-historia-nacionalista-de-cataluna-2/
.
Desde el siglo VII antes de Cristo cuando Cataluña entra en la Historia.

Todo lo que era la Magna Grecia, es decir ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
15 d'abril de 2016, 13.51 h



#55 PERE, QUE EN REALIDAD TE LLAMAS pedro Y ERES HIJO DE GUARDIA CIVIL:

YO A QUIEN INSULTO ES A LOS HIJOS DE PROSTITUTA GUARRA COMO TU, QUE OS DEDICAIS A CREAR ODIO HACIA ESPAÑA CON VUESTRAS GILIPOLLECES DE MARICONCETES ASQUEROSOS.


SI YO TE ATRAPARA POR MI CUENTA , TE ENSEÑARIA EDUCACIÓN, PEDAZO DE MAMONA REPUGNANTE...


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Pere fletxa Sabadell
7 de gener de 2016, 13.15 h

Aquests capullos NO insulten als catalans, ni a CATALUNYA, no us confongueu !

Insulten als separatistes que són excluents amb més de la meitat dels catalans de Catalunya. Som majoria 53%!! Insulten als catalibans excloents i sectaristes del país.

Si et sents insultat de tant en tant per aquells capullos, doncs jo em sento insultat CADA DIA per la TV3% La televisió PUBLICA manipulada pels separates i que pago jo amb els meus impostos.
Una tv3 que pago perque em tracti com un imbécil ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Jordi fletxa CATALUNYA
12 de març de 2013, 23.34 h

#53 Vaja, doncs tu deus ser professional com a mínim no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Vaya mierda de titular fletxa Catalunyastán
12 de març de 2013, 23.32 h

suscribo lo de 44, no eres más tonto del culo porque no te entrenas...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.