directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 12:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Oriol Junqueras i Felip Puig demanen conjuntament el vot pel 'Sí' a Girona

Destaquen que l'autodeterminació és 'el repte més beneficiós' pel futur de Catalunya

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La ciutat de Girona ha acollit aquest dissabte l'acte conjunt de final de campanya d'ERC i CiU pel sí a la consulta sobiranista d'aquest diumenge. Hi han assistit l'eurodiputat d'ERC Oriol Junqueras i el secretari general adjunt de CiU, Felip Puig. Per una banda, Junqueras ha destacat que la independència del país és 'el repte més beneficiós pel futur' i, per això, ha dit que cal aprendre a treballar conjuntament si es vol guanyar un referèndum d'autodeterminació. Paral·lelament, Puig ha remarcat que cal que la gent entengui que a través de la participació s'entra en una nova etapa política 'en la qual només es podrà decidir el propi futur si s'aconsegueix una majoria social'.
Per la seva banda, Junqueras ha destacat que la independència de Catalunya és 'el principal repte i el més beneficiós de cara al futur del país'. A més, ha remarcat que 'cal aprendre a treballar conjuntament' si es vol guanyar un referèndum d'autodeterminació.

Paral·lelament, Puig ha explicat que cal que la gent entengui que a través de la participació s'està entrant a una nova etapa política 'en la qual només es podrà decidir el propi futur si s'aconsegueix una majoria social'. Puig, a més, ha afegit que la tercera onada de consultes sobiranistes d'aquest diumenge coincideix amb 'el final de la transició democràtica' que està marcant clarament amb aquesta 'amenaça' sobre l'Estatut de Catalunya, i que 'lamentablement', apunta, 'està més que sentenciat'.

L'escriptora i diputada d'ERC al Parlament de Catalunya, Maria Mercè Roca, i el diputat al Parlament de Catalunya per CiU a les eleccions de 2003, Esteve Vilanova, han estat els encarregats de presentar l'acte. En l'inici d'aquest acte conjunt de final de campanya, Vilanova ha fet referència a la mort aquest divendres de Ramon Torramadé, molt conegut al Gironés per la seva faceta independentista, ecologista i activista social.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
´jordibcn fletxa Barcelona
25 d'abril de 2010, 10.53 h

#2 QUIN COLLONS, parles en plural , però això de ara la crisis, ara no és el moment, no le sentit pas en estereo només en audió. Però ara AVUI no és el moment de tot això AVUI toca votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
25 d'abril de 2010, 10.06 h

#2 Noi, m'he de treure el barret !!!!. Això que expresses és ben veritat i més a més, una veritat més gran que un temple. I d'això jo n'hi dic enganya babaus !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
quins collons fletxa INDEPENDÈNCIA O LA MORT DE CATALUNYA COM A NACIÓ.
25 d'abril de 2010, 03.46 h

Recordeu la pelicula Braveheart, quan en William Wallace es revolta contra els inglesos, i un noble escocés hereu al tron d'Escòcia, en Robert Bruce, vòl seguir la revelió i anar amb el Wallace ?? Recordeu que li diu el seu pare, un leprós fastigós ?? Dons li diu que, recolzi a Wallace a les terres del nord, i que el conbati a les terres del sud. Perquè ???, Dons perquè així jugant a dues bandes, s'asegura que el rei d'Inglaterra Eduard Longshanks, tingui por per una banda i per l'altre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Isa fletxa Barcelona
24 d'abril de 2010, 22.59 h

Si fos per aquests dos hi huria pacte de govern i referéndum vinculant. Però els seus jefes no ho volen


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.