directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Millo celebra el “NO canvi de rumb" del Govern!

El portaveu popular ha tingut un cap de setmana brillant en que ha demanat que l’alcalde de Girona sigui declarat persona “no grata” i ha celebrat que el Govern es mantingui ferm en el camí cap a l’estat propi

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu del PPC, Enric Millo, ha celebrat el que considera un "canvi de rumb" del Govern amb l'aposta de Mas per refer els ponts de diàleg amb el govern espanyol, malgrat que Govern ha negat cap canvi en la seva estratègia . "Si l'anunci és sincer i no només l'escenificació d'una tàctica partidista, nosaltres ho celebrarem", ha assenyalat Millo, que ha demanat que aquest canvi d'actitud es demostri el proper dijous en la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF). "Hi aniran a negociar i amb una actitud positiva, constructiva i dialogant o mantindran l'actitud de confrontació?", s'ha preguntat en veu alta el portaveu del PPC, que també ha reflexionat que aquesta aposta pel diàleg amb el govern espanyol xoca "frontalment" amb el pacte amb ERC. Millo segueix lluny de la realitat política sorgida de les darreres eleccions on és veu clarament l’existència d’un a majoria nacional per l’estat propi.              
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Millo vol un canvi de rumb que Mas no està dispossat 

"Aquesta rectificació de rumb xoca frontalment amb les tesis junquerianes, que repeteixen dia sí i dia també que la culpa de tot és de Madrid", ha continuat Millo, que no s'ha volgut mullar però sobre la necessitat que CiU trenqui l'acord amb ERC. "Nosaltres no posem aquest tipus de condicions i la responsabilitat de qui ajuda al Govern recau únicament sobre el president Mas, no sobre els grups de l'oposició", ha reblat el portaveu del PPC, que ha recordat que l'aritmètica del Parlament permet altres tipus de pactes. "De fet, és el propi Govern qui s'ha tancat les portes en pactar amb aquells que tenen el trencament com a únic objectiu", ha insistit Millo, que ha puntualitzat que "ERC porta CiU cap al barranc".

Pànic a la campanya informativa del Govern explicant l’espoli

"Ara és el moment que reconsideri l'oferta de negociació i de diàleg que els va fer el president Rajoy el passat 20 de setembre. En aquella reunió a la Moncloa, Mas va donar un cop de porta a l'oferta de diàleg sincer, amb temps i sense presses", ha recordat Millo. "Hem de treballar junts sincerament per aconseguir un millor model de finançament", ha afegit el vicesecretari d'Acció Política del PPC, que ha especificat que "l'emergència social" que viu Catalunya és conseqüència de l'ofec econòmic de la Generalitat produït per "deu anys de malbaratament de recursos públics, amb vuit anys de tripartit, que han fet augmentar el deute dels 11.000 MEUR als 50.000". En un incís, Millo ha demanat que la campanya de conscienciació que vol impulsar la Generalitat expliqui tot això.

Millo; De quasi independentista  a UDC a ser la veu de l’extrema dreta 

"I espero que la campanya no costi diners perquè seria el súmmum que el Govern destini diners a una campanya per justificar que no hi ha diners", ha ironitzat Millo, que finalment també ha volgut contestar a les paraules del portaveu del Govern, Francesc Homs, que demanava al govern espanyol que retalli el pressupost del ministeri de Defensa per flexibilitzar l'objectiu de dèficit econòmic. "No és el moment de fer demagògia. Jo li podria dir al senyor Homs que deixi de donar subvencions a algunes multinacionals de Catalunya i que ho doni a les PIMES i autònoms catalans", ha posat d'exemple el portaveu del PPC, que ha recordat que la despesa en Defensa és "raonable" i també beneficia Catalunya. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
19 de març de 2013, 18.40 h

Millo, listillo! Quina boca agraida ets! Mentre puguis guanyar diners traint Catalunya i defensant a Escanya, això és el que t'interessa! Ni valors, ni consciència, ni honestedat: sobres de diners!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Ll.B. fletxa Granollers
19 de març de 2013, 16.30 h

No veig quina necessitat hi ha de pactar abans del referendum. A no ser que ens ofereixin un concert econòmic tipus concert basc. Llavors, sempre que això no comporti cap renúncia, podria ser aceptat. Tot i sabent que molta gent podria decidir canviar la seva opció de vot al referendum.
Però si no estan disposats a això, i el que volen es donar-nos una propina o soborn passatger, el referendum pot ser la nostra millor oportunitat per reixir. I per a mostrar-los la nostra voluntat de sob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
19 de març de 2013, 12.40 h

Un altre que, com és del PP, no s'ha assabentat encara: No és, només, el MH Sr Artur Mas qui vol la independència de Catalunya, és la majoria dels habitants de Catalunya qui la vol. Recorda, Sr Millo, del 11S2012????. Sí home, aquella macro manifestació que va organitzar ANC!. Doncs això. Ja li ha entrat al coco o encara no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jaume fletxa Barcelona
19 de març de 2013, 12.17 h

CATALUNYA, PROPER ESTAT D'EUROPA

ESPAÑA, SENSE CATALUNYA, PROPER ESTAT D'AFRICA.

Capital: Madriz. Ambaixador a Catalunya: Oriolet Bankión/Iberión (alies 'Aragoneses,...') (#2) Ja, ja, ja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Sodat català fletxa 1r Cos d'Infanteria de l'Exèrcit de Defensa de Catalunya
19 de març de 2013, 00.09 h

Millo, prepara't per a celebrar la independència de Catalunya!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
18 de març de 2013, 21.28 h

Morts de por perquè marxem. No hi ha volta nrera. Cangueliiiiiiiiiiiii


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
18 de març de 2013, 21.27 h

I mai, mai, han sabut administrar res de res. Disbauxe i aires de grandesa. Que no ho veuen els espanyols? Que burros que son!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
18 de març de 2013, 21.25 h

Cal negociar el pagament d'un deute de l'Estat líquid i exigible a canvi d'alguna cosa? Fa riure. Els nostres diners no son eine de canvi de res, son nostres i punt. Tothom ho sap. Per què no els tonen aquests lladragots? Quina mena d'Estat es aquest? Quan abans marxem millor. Cap quarto més a Madrit que se'ls gasten amb tonteries.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Rauric fletxa La Guingueta
18 de març de 2013, 19.24 h

Aquest Millo com sempre amb els papers mullats, pobre imbècil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa CATALUNYA
18 de març de 2013, 19.20 h

#2 Ja portes el paper de vàter doncs?no fós cas que ens fessis riure encara més!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.