directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El vídeo de l'Eric Bertran ja és entre els 100 més vistos del Youtube

Concretament el vídeo es situa al número 95 amb més de 85.644

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El cas de l'Èric Bertran segueix portant cua. Però, ara podríem dir que no són males notícies sinó tot el contrari: el documental de Xevi Matí penjat al Youtube on s'expliquen totes les peripècies i aventures del jove, està entre els 100 més vistos de tot al món. Així doncs, aquest sorprenent cas que no deixa indiferent a ningú, poc a poc va retornant tot el mal que va fer a la Família Bertran. I per si no fos poc, s'han produït unes declaracions que no podem passar per alt: El prestigiós professor Noam Chomsky opina que aquest afer 'És increïble. El món hauria de saber-ho'.
eric bertran au fenix exercit
Comparteix
   


Etiquetes
El reportatge de Xevi Mató sobre el cas d'Èric Bertran, aquell on s'explica que la fiscal de l'Estat l'obliga a declarar-se espanyol i l'amenaça de tancar-lo si no ho fa, el vídeo en què s'ha basat la campanya “El món ha de saber-ho”, impulsada pel blocaire Xavier Mir ha arribat finalment ha assolir tantes visites que ja es troba entre els 100 més vistos de tot el món a la pàgina Youtube. El vídeo està classificat en la categoria de notícies i política. L'actualització del rànquing dels més vistos situa el reportatge al número 95, amb 85.644 visites en tan sols uns dies. La campanya preten internacionalitzar les injustes actuacions de l'Audiencia Nacional contra l'Eric i les contínues agressions que l'Estat espanyol genera contra le llengua i la cultura catalana.

Noam Chomsky, sorprès


El prestigiós professor nord-americà Noam Chomsky, conegut pel seu activisme polític i autor de la teoria de gramàtica generativa (considerada la contribució més extraordinària en el camp de la lingüística teòrica del segle XX), s'ha pronunciat sobre el cas d'Èric i l'Exèrcit del Fènix amb aquestes paraules: 'És increïble. Espero que els mitjans de comunicació en parlin i que hi hagi organitzada una protesta seriosa. El món hauria de saber-ho'. Chomsky ha fet aquestes declaracions després de veure el documental del què us parlàvem de l'Èric i l'Exèrcit del Fènix.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
vigilant fletxa igualada
15 de setembre de 2007, 10.33 h

Ara mateix (15 set., 10:30 h) el vídeo es troba en el lloc 87 del món (cal seleccionar "global" i anar a la p. 5), amb més de 96.000 descàrregues. En poc temps més, arribarà a les 100.000.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
elimari bravo fletxa Melbourne Australia
15 de setembre de 2007, 01.46 h

Me parece increibla que este articulo no haya tenido ningun tipo de comentario!!!!!!.... Y me parece imposible que nadie se atreva a poner en la carcel a este joven si no se declara espaniol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.