directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 03:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PP i UPyD vinculen la PAH amb l’entorn d’ETA

El PP acusa Ada Colau i la PAH de donar suport a "grups filoetarres", i UPyD s’apunta a la cacera de bruixes, del que asseguren, és kale borroca

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

La delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, ha vinculat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i la seva líder, Ada Colau, amb "grups filoetarres o proetarres", en una entrevista a RNE, a més de mantenir que Colau "té interessos d'un altre tipus". Cifuentes ha lamentat les "coaccions" que han patit alguns polítics del PP durant alguns actes de protesta dels afectats pels desnonaments. En la mateixa línia un article de Rosa Díez a la tribuna de El Mundo compara els episodis dels últims dies de la PAH  la  kale borroka i acusa als membres de la platforma de voler “imposar la seva voluntat a la dels legisladors”. Toni Cantó piulava ahir “'Stop desahucios' se suma a la marxa de suport als presos etarres” i enllaçava una noticia del passat desembre.

Comparteix
   


Etiquetes
 Els dimonis Bildu, Sortu i la PAH
 
"Ada Colau i les persones que estan a la PAH  han manifestat el seu suport, en determinades ocasions, a Bildu, a Sortu ja aquests grups que a la meva manera de veure i el de molts espanyols tenen a veure amb l'entorn d'ETA", ha assegurat, en una entrevista a Ràdio Nacional recollida per Europa Press, la delegada del Govern, que també ha acusat aquest grup de portar a terme "una estratègia política radical", aprofitant la qüestió dels desnonaments.


La delegada del Govern ha distingit entre el "drama" de les persones que estan patint desnonaments a les quals "el Govern ja està ajudant amb diferents mesures” i la “violència” i “cohacció” de la PAH. "Una altra cosa és la lluita de carrer fins arribar gairebé a la kale borroca", ha destacat, coincidint amb Rosa Díez, líder d’UPyD.

Cifuentes ha considerat que la PAH no és només un grup que està donant suport a les persones desnonades, sinó que també "està seguint una estratègia política bastant radical". "Jo sí que crec que hi ha interessos polítics en totes aquestes qüestions, sinó que algú m'expliqui per què de sobte l'assetjament se centra exclusivament en polítics del Partit Popular", ha afegit.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
Espanyolisme és feixisme fletxa defensem els nostres drets socials i nacionals
26 de març de 2013, 14.22 h

http://www.youtube.com/watch?v=fZijN8EijuI

Denunciant la guerra silenciosa que espanya està duent a terme contra Catalunya i la resta de països no castellans que ocupa aquest estat Pan-castellanista, explotador i depredador.
Denouncing the silent war that Spain is waging against Catalonia

INTERNACIONALITZAM sa nostra lluita!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
26 de març de 2013, 14.00 h

#13 Puedes quedar a tomar algo con Jordi ; podéis poneris ciegos a butifarras y no te preocupes por el precio , paga el , es tan infeliz de q con tal de q alguien escuche sus gilipolleces paga lo q sea ( recuerda q es el tonto oficial de este digital ).. !!! Lo vais a pasar en grande !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
26 de març de 2013, 13.21 h

#10 Xaval , aquest eixelebrat d'aragoneses/juan/ i cia està enamorat de tu , he he he he ... no pot passar un dia sense fer-te saber de la seva miserable existència. Va Jordi , no sigui tant dur i convida'l a un xato de vinilo que el nano t'ho agrairà. Es troba sol ... fes-li costat , home. No siguis dolentot....


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
26 de març de 2013, 13.16 h

UPyD i el PP tenen tota la raó. I jo ho se de font certa: l'Ada Colau es el Josu Ternera que s'ha canviat la cara en un quiròfan instal.lat en els subterrani de la seu d'Esquerra.
I si que passa?? , si la gent de UPyD i del PP es fot fins el cul d'herbes i alcohol que els fa dir bajanades que fins i tot son comparables a les que deia l'inefable Angel Aceves , aquell de "enemos dos vias de investigación abiertas..." ,jo també em puc fotre un xute i dir "veritas veritatis" com les que diuen a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
26 de març de 2013, 12.52 h

PP i UPyD, romanen allunyats de la democràcia. Són sens dubte, fills del regne espanyol, el que ha format un nacionalisme dels de debò, a través de canons, bombes, etc. En relació a la seva constitució els cal revisar l'únic article democràtic que té, que és el 47è., el que diu que tot ciutadà té dret a una habitatge digne. Que les plusvàlues del sòl i de la construcció, revertiran en el mateix impuls social: Uf! tot s'ho han passat pel folre. N'han fet el camp de degeneració, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Jordi fletxa CATALUNYA
26 de març de 2013, 09.53 h

#9 No podia faltar l'espanyolet amb la boina,cabra i trompeta a passar el platet,a veure que cau per poder anar al bar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
26 de març de 2013, 08.25 h

!!! Madre mía , se han juntado en esta ocasión para comentar esta noticia los más imparciales del directe !!! , como fin de fiesta , no podía faltar en enésimo coñazo del pajillero con mucho tiempo libre de " Jordi " ; ( no olvidemos q es el tonto oficial de este digital )


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa CATALUNYA
25 de març de 2013, 22.43 h

Durant el mes de gener de 1976, uns sis mil treballadors iniciaven una vaga en contra del decret de topalls salarials i en defensa de millors condicions de treball. Dos mesos després convocaven per tercera vegada una vaga general que va ser massivament seguida el dia 3 de març. Aquest mateix dia la policia armada va entrar a l'església de Sant Francesc d'Assís a Vitòria, on estava previst realitzar una assemblea de treballadors i, fent cas omís de la decisió del rector i del contingut de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Lluis C fletxa Banyoles
25 de març de 2013, 19.38 h

Ja fa temps que ho penso: ETA s'ha "retirat" massa aviat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
25 de març de 2013, 19.23 h

Fills de Torquemada, corruptes i vividors que fonamenten el seu discurs en recursos inquisitorials. El temps passa i ells transiten d'un segle a un altre segle amb les mateixes merdes intel·lectuals incrustades al pensament. Els mantres varien però la mentalitat d'aquesta xusma és la mateixa que tenien a l'edat mitjana. Són l'excepció que confirma la regla de Darwin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.