directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Golejada independentista de Junqueras a RAC1

Junqueras deixa en evidència aquells que especulen i s’alegren de promeses de l’estat espanyol que no existeixen, que són fum d’un foc inexistent, i fan perdre el temps

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 36 vots )
carregant Carregant

El president d’ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista al programa El Món de Rac1 ha tornat a posar llum sobre les penombres que pretenen amagar la realitat, i ha recordat que el Govern espanyol no compleix mai i que si vol fer alguna cosa que comenci a complir les promeses fetes i els que ens deu, però que es pot esperar  d’un estat on el Tribunal Constitucional eximeix el seu govern de complir les lleis orgàniques, s’ha demanat. “ No vull canviar compromisos per més promeses" ha dit Junqueras, i ha afegit que hi ha qui té la temptació de celebrar que estarem 1000 milions d’euros pitjor que l’any passat. Per Junqueras la clau és si la nostra resposta serà diferent, i aquesta vegada no ens enganyaran, ha assegurat.
 
El risc terrorífic és continuar a Espanya
 
Junquras s’ha mostrat segur que en els propers dies no hi haurà cap oferta concreta del govern espanyol i que cal fer memòria sobre els governs espanyols, que “són molt generosos en les promeses i molt avars a l'hora de complir-les", i ha afegit que “són les ganes d'alguns dels nostres de no afrontar la realitat que  ens porten a veure fum d'un foc que no existeix”. També ha deixat clar que fer-nos retrets entre nosaltres mateixos sobre la gestió dels comptes de la Generalitat impedeix afrontar l’essència del problema, que no és alta que l’espoli fiscal que patim.
 
 
ERC no és el soci estable de CiU, és el soci estable del poble de Catalunya
 
Per Junqueras la situació de Catalunya és dramàtica i com més alta sigui la pressió de l'Estat, més de pressa hauríem de prendre les decisions sobre el dret a decidir. Cal explicar la situació, l’origen dels problemes i qui els provoca i si la societat n’és conscient sabrem trobar la sortida. En relació als pressupostos Junqueras  ha assegurat que no signarà uns pressupostos que l'únic que  facin sigui validar les retallades imposades per  Espanya, “ens ho juguem tot”, ha dit i ERC no farà com el PP, que va aprovar uns pressupostos que al cap d’una setmana ja no es podien complir, “ofegar-se a quatre metres dins del mar és igual que ofegar-se a tres metres, i ningú em farà dir que estic content de que la societat catalana s’ofegui” ha insistit.
  
  
L’estat espanyol ens escanya a consciència
 
El govern espanyol és conscient de l’asfíxia que sotmet Catalunya, i sap que posa en risc la cohesió social de Catalunya perquè quan més gran sigui l’amenaça i l’asfíxia amb menys ens conformarem, i cal que la nostra resposta aquesta vegada sigui diferent.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
Resolt fletxa Catalunya
4 d'abril de 2013, 21.41 h

#32 Josep et recomano que em tornis a llegir. Aquest cop, però, mira't també a qui contesto i com ho faig. La resta són romanços.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Emili fletxa TERRASSA
4 d'abril de 2013, 10.51 h

#35 Ei, VIOLANT ! ! ! ! ja som dos ! ! ! ! Jo sóc el #34 l'Emili, una abraçada.
Tu ho has dit molt més concret i s'enten molt més bé. ENTRE TOTS HO FEREM TOT.
Cal tallar la sagnia que ens mata.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Violant fletxa St. Cugat del Vallès
4 d'abril de 2013, 01.55 h

Crec que en moments decisius com els actuals cal posar-hi el coll i el que calgui. El meu suggeriments és fer uns bons patriòtics a tornar en els anys següents- a determinar - sense interessos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Emili fletxa TERRASSA
3 d'abril de 2013, 22.29 h

#33 Ll.B., estic amb tu i proposo una possible sortida: oi que es fan Maratons de TV3 pel càNcer i altres coses que fa anys i anys que duren? . . . Doncs proposo fer una especie de marató per recollir GRAN CABALS per ajudar a subsistir la Generalitat, amb la condició de retornar-los quan siguem INDEPENDENTS i quan pugi, a interès ZERO. RESUMINT, OBRIR UNA CAMPANYA D'AJUT A LA GENERALITAT, però amb la voluntat de recollir tants diners com facin falta. CREC QUE SERIA UNA CAMPANADA MUNDIAL,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Ll.B. fletxa Vallès Oriental (Països Catalans)
3 d'abril de 2013, 18.59 h

Si l'estat continua ofegant-nos no sé si arribarem al referèndum. I si el poble de Catalunya no comprén que pertanya a Espanya és catastròfic per la seva butxaca i ho reflexa al referendum no sé si ens en sortirem.
El que penso que no pot fer la Generalitat es endeutar-se més, per que no té la llibertat per gestionar el deute. I l'estat semble que busqui l'ofec. Tampoc crec que serveixi vendres patrimoni, per que un cop venut continuarà ofegada i sense patrimoni. Buscar nous recursos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
josep fletxa sarral
3 d'abril de 2013, 13.55 h

#31 no vull feu creu a ningu ,pro nomes et dire qui com tu es creu mol inteligent i els altres un rucs,vol di el poc que tens de inteligencia.jo se que soc ruc per axo men vuig anar de espana.els intelegents comb tu aguanteula i emb la vostra inteligencia feula sobrebiure .el rucs ens en cansat de ser u


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Resolt fletxa Catalunya
3 d'abril de 2013, 12.56 h

#25 Sí, negra del tot, com el futur d'Espanya. Però realment et creus el que dius, o només pretens fer por a algun crèdul despistat? En qualsevol cas, però, t'he de dir que fas molta llàstima.... (per la pobra intel·ligència que aparentes gastar).


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
josep fletxa sarral
3 d'abril de 2013, 11.40 h

#25 saps una cosa si jo tin algu que es un lastre I no serveix que faig abandonarlo, si catalunya no val, si ens salvem gracies a espana, som un lastre pasat, aleshorex lo millor per espana es que ens deijin sols, pro vom que sols sln una ruina se enganchen pixor que una peparra, ja es hora que ens tregem els parasits de damun


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Jordi fletxa CATALUNYA
3 d'abril de 2013, 11.30 h

#25 El pobre Salazar Amaya,alies "montella"encara es pensa que li fem cas,apa maco torna al "erupto de xarnegona" que allí compartiu la neurona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Emili fletxa TERRASSA
3 d'abril de 2013, 11.16 h

ORIOL JUNQUERAS ! ! ! ! El FUTUR segon President de la Catalunya INDEPENDENT ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.