directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’Assemblea Nacional Catalana es prepara per a mobilitzar el país

L’ANC disposada a omplir el Camp Nou per escalfar motors de cara a la cadena humana de la Diada i donar impuls al procés independentista

Comentaris 59  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 39 vots )
carregant Carregant

La mobilització popular és un dels objectius de l’ANC, que sap que aconseguir que el país faci pinya a l’entorn del procés independentista és bàsic per al seu assoliment. En aquest sentit i segons ha pogut saber el directe!cat, l’ANC inclou en el seu full de ruta un seguit d’actes i accions per a mobilitzar el i escalfar motors de cara la cadena humana de la Diada i donar una empenta al al procés de construcció d’un estat propi. A principis d’estiu l’ANC prepara un acte de recuperació de la memòria històrica del moviment independentista i a mitjans d'estiu un Gran Acte Nacional al Camp Nou que serà un gest de força davant  les institucions  i un cop d’efecte a la projecció internacional, a més l'ANC durà a terme una campanya internacional.
 
Recuperar la memòria històrica del moviment
 
L’ANC és hereva de tres processos històrics del país: l’Assemblea de Catalunya, La Crida i les Consultes. Enguany coincidint amb els 20 anys de la seva dissolució, i com va fer en el seu moment l’Assemblea de Catalunya, està previst que La Crida doni el seu relleu simbòlic a l’ANC.
 
Omplir el  Camp Nou amb un Gran Acte Nacional en col·laboració d’Òmnium Cultural i altres entitats
 
L’esdeveniment durarà mitja jornada  i tindrà parades i espectacles diversos, finalitzarà amb un espectacle únic i singular basat en un projecte que Lluís Llach va treballar amb el poeta miquel Martí i Pol, anomenat “Arrels d’Univers”.
                                                                                                 
De Catalunya al Món, suports per a la independència
 
L’ANC també té previst fer saber al món que Catalunya té la voluntat d’esdevenir un nou estat, en aquest sentit la campanya De Catalunya al Món explicarà els motius històrics i actuals que ens han portat a aquesta voluntat inequívoca. Altres objectius de la campanya són demanar empara al món per a aconseguir el referèndum, denunciar el setge a que l’estat espanyol té sotmesa Catalunya. La campanya també inclou una recollida massiva de suports sota el lema “signa un vot per a la independència”.
 
Cadena humana durant la Diada del 2013
 
L’acció pensada amb l’objectiu de tornar a posar Catalunya al centre mediàtic mundial, demostrar la unitat del poble i mostrar al món la voluntat de Catalunya i accelerar el procés polític capa a la independència, es desenvoluparà previsiblement de la Sènia a les Alberes per la costa, amb possibilitat d’estendre’s per la resta dels Països Catalans.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#59
Maca fletxa Salou
24 d'agost de 2014, 14.02 h

Espero que tot aquest procés arribi a bon port i canviï moltes coses. Avui he comprat la samarreta per portar el 11 de setembre, en l'etiqueta hi posa: Made in Blangadesh. Tret de motius que se'm escapin, no crec que sigui manera de començar a canviar res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
antonio fletxa sant adrian de besos
23 d'abril de 2014, 17.33 h

yo quiero la paz y la unión de los pueblos los errores cometidos por los antepasados no lo tienen que pagar estas generaciones de ahora que se enseñe los valores de la vida como horadez, profesionalidad,y convivencia entre todos y muchas cosas mas no separarse de de una gran nación que es España igual que Cataluña,paisvasco y todas las regiones de este gran país unido, los políticos son los que están haciendo comer el coco a la gente para sus intereses particulares y solo nos necesita... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Raimond fletxa La Cellera de Ter
21 d'abril de 2013, 09.48 h

L'assemblea no rep diners publics.#40


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Raimond fletxa La Cellera de Ter
21 d'abril de 2013, 09.42 h

#47 el passat 11 els autocarts i trens sels pagava cada un.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Isabel fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 09.18 h

Isaac a la sectorial de l'ANC de Enginyers per la Independència hi ha un dels fundadors de SOM ENERGIA, ho vaig saber en una xerrada sobre el tema energetic que és va fer el dia 4 d'abril a l'Escola d'Enginyers de Barcelona de la UPC.
El tema de quines energies ens caldrien en un estat propi el tenen calculat i és prodria fer en renovables i cicles combinats, el que cal és inversions i ara estan penalitzant a les renovables.
També puc comentar-te que a la Universitat volien que és fes... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
ISAAC fletxa ÒRRIUS
10 d'abril de 2013, 01.41 h

Hola,

el procés d'independència necessita de molta feina i d'abordar-la per molts fronts. Un d'ells serà l'energètic. Com generarem la nostra pròpia electricitat.

I seguint l'esperit de participació ciutadana, què millor que col·laborar en la nostra independència energètica a través de la cooperativa gironina SOM ENERGIA.

www.facebook.com/somenergia

Creieu que es pot difondre aquesta iniciativa a través de la ANC?


- pots clicar a M'agrada?

- pots remenar per la seva web:
www.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Isabel fletxa Barcelona
8 d'abril de 2013, 14.16 h

L'ANC mai és presentarà a les eleccions ja que així consta als seus Estatuts.Som ciutadans que volem treballar per la Independència de Catalunya i pressionar a tots els nostres partits polítics per tal que és defineixin i facin el que el poble demana o vota.

Creiem sincerament que som més utils si no creem un altre partit i ens dediquem a sumar ciutadans i fer un treball que no fan els partits i a més com no tenim interessos electorals podem ser més lliures i transversals unint a ciut... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
mario fletxa Barna
7 d'abril de 2013, 00.00 h

#21 No hi posis a Esquerra aquí, si fos per ell ja seriem independents, ho tens clar? doncs això. Tots a una per defensar el pas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Miquel Puig fletxa Barcelona
6 d'abril de 2013, 18.09 h

Jo, si l'ANC es presenta a les eleccions, la votaré!! i crec que serien els més votats. Una veu trasparent i nitida, un sol clam: INDEPENDENCIA 2014; ja n'estem tips de pactes, espanyolades i imbecilitats hispaniques; sols i lliures, serem més rics, més alegres, més cultes i més feliços; Sr. Mas, aixó no ho aguanta ningú, i nomes falta el condecito Godó d'España i la seva camorra franquista dels lara i cia fent de terroristes espanyolistes


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Ll.B. fletxa Vallès Oriental (Països Catalans)
6 d'abril de 2013, 11.55 h

Crec que la idea d'escalfar motors està molt bé. Hi ha que tenir cura,però, de no exigir massa als motors a no ser que arribem a l'onze de setembre cremats.
Per tant, pot ser valdria més que el precalentament es fes de forma "local" o "comarcal", i no pretenent moltes grans movilitzacions conseqütives de tot el païs.
Pot ser estic equivocat. Des de la meva prespectiva, que no m'exigegin fer moltes convocatòries amb desplaçaments. Tot i sentir-me molt compromés amb el país. Si les acti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.