directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Els Catalans Dragons acaben la temporada donant suport a les escoles catalanes de La Bressola

Enguany celebren el 30è aniversari

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'equip de rugbi a XIII de Perpinyà, els Catalans Dragons, finalistes de la Copa d'Anglaterra a Wembley, va donar suport aquest dissabte a les escoles catalanes de la Bressola amb una foto de grup amb alumnes de secundària del Soler, just abans de començar l'últim partit de la temporada contra els Harlequins de Londres. El director general de la Bressola, Joan Pere Le Bihan, ha agraït a través de la megafonia de l'estadi Gilbert Brutus aquesta participació simbòlica dels Catalans Dragons al futur Calendari 2008 de la Bressola. Le Bihan va dir que 'el rugbi com la llengua catalana són part de la cultura i de la identitat catalana' i que 'ens hem d'ajuntar-nos per defensar-les'.
catalans dragons rugbi bressola
Comparteix
   


Etiquetes
Després de fer-se la foto amb els jugadors i de rebre forts aplaudiments del públic, els alumnes i l'equip docent del col·legi del Soler van tornar a les graderies on van poder gaudir del bon joc i de la clara victòria dels Dragons Catalans sobre els Harlequins de Londres per 30 a 14.

Les escoles catalanes de La Bressola que acaben de celebrar el seu 30è aniversari són escoles associatives concertades que practiquen el sistema immersiu en català. Cada any, edita un calendari amb la foto dels alumnes dels 8 centres escolars que gestiona a la Catalunya Nord per poder organitzar diverses activitats o comprar equipaments per a les escoles.

Aquests últims anys la Bressola ha volgut associar a aquesta iniciativa les entitats esportives que, com les escoles catalanes, participen pel que representen al manteniment de la identitat i la llengua catalanes. Aquest és el cas de la USAP de Perpinyà, el màxim representant català al rugbi a XV europeu, i del Futbol Club Barcelona que com els Dragons Catalans tenen un conveni d'agermanament i suport a les escoles catalanes de la Catalunya Nord.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.