directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern demana explicacions al CNI i al Ministeri de l'Interior sobre el joc brut contra el procés català

Homs diu tenir la sensació que s'han fet servir estructures públiques de forma partidària i "a conveniència"

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha demanat explicacions al CNI i al Ministeri de l'Interior sobre la informació publicada per la revista 'Interviu', que parla d'un pla endegat pel centre d'intel·ligència per dinamitar el procés català. Homs ha dit tenir la sensació que s'han fet servir estructures públiques "de forma partidària" i a més "a conveniència". "Això requeriria una explicació clara, contundent, clarificadora i que recuperés la confiança , perquè al final acabarem tots no tenint la confiança que s'ha de tenir en un estat de dret", ha argumentat. Segons Homs, aquestes informacions són "molt preocupants". 

Comparteix
   


Etiquetes
Espanya, joc brut contra el dret a decidir

Al seu parer, alguns episodis que han passat últimament "res tenen a veure amb la recerca de la veritat o de la justícia", sinó amb un "interès purament partidari, partidista i interessat del que són els serveis públics". Homs ha recordat que el CNI es paga entre tots. Ho ha dit en roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Soldat català fletxa 1r Cos d'Infanteria de l'Exèrcit de Defensa de Catalunya
11 d'abril de 2013, 00.22 h

Demanar-los explicacions??? Però com es pot ser tant ingenu??? Ja ho deia en Miquel: encara anem amb el lliri a la mà... Si sempre ho negaran tot, coi!! Es que és la més elemental de les lògiques!!! És matemàtic!! El que li cal a Catalunya és una xarxa de contraespionatge!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
10 d'abril de 2013, 21.14 h

Que coño os masturbais el selebro con eso del CNI? Si el CNI ha mandao tantos ajentes a Barcelona no es pa espiaro sinó pa fomentar la economia catalana con una cuantas bocas que han de comer y comprar en las tiendas. Os lo prometo. I si no se lo preguntei al Rajoy y al Congreso de Diputaos, i si ganeis vosotros sera porque teneis razon, digo yo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
10 d'abril de 2013, 21.09 h

#17 vols dir que 11 és una tia? no serà un agent del CNI travestít?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
10 d'abril de 2013, 21.06 h

#11 Ep!, si has de parlar amb aquesta xuleria barata típica apanyola de tot el text en majúscules, dient subnormals a la gent com si et miressis al mirall, només demostrarás la immensa MERDA que és l'escola castellanoparlant i lo ignorant i MALEDUCADA que ets tu. Apa, torna a l'estable a jaure entre les teves companyes vaques i no molestis a les persones.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
10 d'abril de 2013, 21.02 h

Tota la corrupció catalana no costa la meitat del que aquest INCOMPETENT estat apanyol es gasta en cents d’ INCOMPETENTS agents de CNI per a que ens vigilin a ciutadans demòcrates (i no FRANQUISTES com ells) que paguem els impost religiosament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Ll.B. fletxa Granollers. Vallès Oriental. Països Catalans.
10 d'abril de 2013, 18.18 h

El gobierno español enten que el joc brut es el seu deure i el mínim que pot fer. Per tant protestar està bé però es sols una mesura formal de la que no cal esperar-ne gran cosa.
#11 Has d'entendre que la independència de Catalunya no depen del que faci, o en aquest cas el seu fill, una persona a la que és pugui considerar nacionalista. Encara aquesta hagi estat un polític molt important fa molts anys ocupant el màxim càrrec de la nostra nació ocupada. Per cert, en aquells moments ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Sóm i serem fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 08.58 h

Em fà gràcia, el Sr. Homs parli de recuperar la confiança, ¿confiança? ¿en aquests feixistes-expol-liadors, gamarussos i patètics? Mai tindrem confiança en Espanya. Mai ens han volgut ni mai ens voldràn. Ahhh peró els nostres calers síiiii que els necessiten. Fàstic i vomitera és el que fàn. Per tenir confiança en ells, molt haurien de canviar les coses peró ells mai tindràn capacitat intel-lectual per fer-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Sóm i serem fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 08.48 h

No n'hi ha prou en demanar explicacions al CNI o al Gobern de xorissos i feixistes. En qualsevol altre país democràtic de la Unió Europea, els haurien ja destituit i possat al carrer inmediatament després de saber-se el boicot. Aquest gobern no pot donar lliçons de RES, ni demanr dialeg, ni tan sols gobernar. Queden en evidència cada dia amb la seva total inoperància. Un partit feixista no pot gobernar un país que es diu "democràtic" perque no saben... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
10 d'abril de 2013, 08.37 h

Les cases de putes de Catalunya s'estan forrant amb les necessitats biologiques del enviats pel cristia Fernandez d'interior y de l'opus,mecagon-deu; Gracies Fernandez per augmentar la fornicació i la prostitució cristiana: Fernandez, Crist i la Verge Maria t'ho agrairà; Visca la Prostitució nazinal.cristiana.española


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
10 d'abril de 2013, 08.28 h

A VER SI EN VEZ DE HABLAR DE TANTAS GILIPOLLECES , OS DEDICÁIS A ALGO PRODUCTIVO ; MIENTRAS OS OCUPÁIS DE SUBNORMALIDADES , LOS PUJOL ESTÁN ESQUILMANDO CATALUÑA , HASTA EL DINERO DE LOS ATOLONDRADOS QUE LOS DEFIENDEN Y QUE DECÍAN QUE TODO ERA MENTIRA ; LA ÚNICA DUDA ES ...QUIEN ES MÁS SINVERGÜENZA DE TODA LA FAMILIA ? QUIEN TIENE MÁS MILLONES DE € LOS HIJOS O EL PADRE ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.