directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nova aixecada de camisa del Govern espanyol #vergonayaN2

Vila confirma que la Generalitat pagarà un milió d’euros per compensar les restriccions del pas de camions per la N-II, ERC reclama no pagar fins que l’Estat pagui el que deu

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha dit aquest dimecres des del ple del Parlament que el cost de les bonificacions i compensacions derivades de les restriccions de pas pels camions a la N-II  serà d’un milió d'euros per a la Generalitat i que el ministeri de Foment i la Generalitat costejaran, junt a ABERTIS, la bonificació del 50% que es pretén aplicar als camions. ERC demana que el Govern català no compleixi amb la part que li pertocaria aportar al conveni i aquesta aportació resti condicionada al pagament del deute en infraestructures que té contret l’estat amb Catalunya pels successius impagaments i que és de 8000 milions d’euros.
Tornar a pagar per unes infraestructures compromeses fa més de 20 anys
 
El diputat del Grup Parlamentari d’ERC, Marc Sanglas, ha preguntat avui al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, per l’entrada en vigor i el cost del conveni entre la Generalitat, el Ministerio de Fomento i ABERTIS per tal de desviar el trànsit a l’autopista  AP7 en el tram de la NII de les comarques gironines.  Vila ha confirmat l’entrada en vigor del conveni el proper 19 d’abril i que el cost per la Generalitat serà d’1 milió d’€.  Sanglas ha explicat que ‘un cop més es posa en relleu la debilitat de la Generalitat enfront de l’Estat i ha recordat que la manca d’inversió estatal implica la mort de gent a les carreteres catalanes.
 
 
Hi ha una voluntat del govern de l‘estat de no invertir a Catalunya
 
El diputat d’ERC ha instat a que el Govern català no compleixi amb la part que li pertocaria aportar al conveni i que  l’aportació resti condicionada al pagament del deute en infraestructures que té contret l’estat amb Catalunya pels successius impagaments.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
10 d'abril de 2013, 19.17 h

No entenc com aquest Santi Vila es pensa que es pot pactar amb el PP; avui el narco-bogavante Feijoo, la roda de recanvi del nefast i justet mariano de Barcenas, l'han deixat ben retratat; nomes hi falta al PP un individu de jefe nazional que va esser intim amic durant 20 anys amb el narcotraficant més gran de la historia d'España; i diu que ell no ho sabia, quan tots els diaris, dia si i dia també, parlaven als anys 90 del fastigos narco; Feijoo, un pocavergonya descomunal


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Joan Andreu fletxa Bigues i Riells
10 d'abril de 2013, 17.31 h

Aquesta gent extraterrestres pepenianos, en volen donar per allá on caga l'aviram, aixó ja forme part d'el "acoso i derribo" cap a Catalunya, es intolerable vergonyós, inmoral, i així podría posar tots els calificatius existens. La mateixa merda de sempre, pro nosaltres hem d'aguantar fins a la independéncia. Si tú l'estires for per qui i jo 'estir-ho for .......................................... segur que tombará !!!!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa CATALUNYA
10 d'abril de 2013, 17.23 h

#7 Vaja,fins i tot del teu subsidi per a idiotes congènits?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
10 d'abril de 2013, 17.08 h

si no pagais, os lo descontaran de los que os dan para pagar las nominas cada mes,


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Vallesà de Pro fletxa Vallés Oriental
10 d'abril de 2013, 16.29 h

De pagar, ni un duro, que s'han cregut!! Com volen que a més de tenir una merda de carretera "Nacional" encara haguem de pagar perquè no hi passin els camions. Que els veïns de Bàscara i els altres pobles afectats tallin encara més cops la N-II fins que s'en monti una de grossa. Amb la situació actual que patim en tots els àmbits, qualsevol queixa sobre temes dels que sigui responsable el govern de Madrid s'ha d'afrontar a la tremenda, manifestació, talls de serveis públics, escarnis ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Sóm i serem fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 16.10 h

A sobre que tenim unes infraestructures que són una tifarada de vaca per culpa d'ells, que són perilloses, que paguem més que enlloc per peatges, que ens deuen una millonada ..... ¿els hem de pagar 1 M € per algo que HAURIEN d'haber sol-lucionat fà mooolt de temps???? NI parlar-ne. INSUBMISSIÓ TOTAL !! Fins que no ens paguin els 11 Mil-lions d'euros que deuen a Catalunya, RES NI AIGUA !! Putos xantatgistes !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Miquel fletxa BCN
10 d'abril de 2013, 15.31 h

En Santi Vila hauria de prendre pharmaton complex per no arronssar-se davant Pastor


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 15.14 h

Ah! Em deixaba la persecució de la llengua (lleis, negacions, divisions, nens perseguits com l'Eric Beltran, veure Fènix...). Exemple, els que aquí creuen que som Espanya u mai parlen el catalanà. Ho creuen de debó. O es que el si fa ràbia que tinguem una llngua més antiga que la d'ells?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 15.09 h

El rei, la Corina, Iñaqui i senyora, Bàrcenas, el marit de la ministre, Gurtel, Caja Madriz, Feijoo, Divar, el marit de la Espe, Rato, La CNMV, el Banc d'Espanya, l'expoli de CAT,els Presidents d'Extremadura,, etc, etc, És just privar als catalans de poder gaudir de ser espanyols, hm? Jo diri, es just i a més necessari. ADÉU ESPANYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 15.05 h

Espanya te por de la independència simplement perquè perd del que ha viscut fins ara. Si no, a què ve anta comèdia? Ja us hem clixat ejpanyols. Pobres, tacanys , improductius i lladres.
Per cert, perquè Marqués de Griñón etiqueta en espanyol i anglés a l'apolleria catalana? Jo aquí faria el mateix. Català i anglés. O tots moros o tots cristians!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.